עבור לתוכן

המלצה למדפסת A3 משולבת פקס וסורק עבור משרד קטן

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח אם תוכלו להמליץ על מדפסת איכותית ואמינה עבור משרד קטן, מדפיסים עד כ30 דפים ביום (בעיקר שחור לבן וקצת צבע). לא ברור לי אם בנפח הזה עדיף דיו או לייזר אז לא הגדרתי תקציב... עד היום השתמשנו במדפסות דיו ביתיות אבל הן לא החזיקו מעמד הרבה זמן אז מוכנים להשקיע קצת יותר בשביל מדפסת אמינה.

עדיפות למדפסת עם חיבוריות WIFI

בתודה מראש!

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההמלצה! :)

במבט מהיר המדפסת הזאת לא מאוד שונה מהמדפסת שיש אצלינו כיום (HP Officejet 7500A). היא נמצאת פה כשנה וכבר מקרטעת / נתקעת די הרבה...

אולי שווה להשקיע במדפסת יותר "מקצועית" עם טונר או משהו כזה?

במחשבה נוספת ישנה גם אופצייה להשאיר את הHP שלנו בשביל הדפסות הצבע והA3 המעטות יחסית ולקנות מדפסת לייזר רק לA4 שחור לבן. מה כדאי במקרה הזה?

פורסם

Canon LBP6310DN

http://www.ret.co.il/search?q=canon%20LBP6310dn

יש לי ניסיון טוב מאוד עם המדפסות של Canon, אמנם הניסיון שלי הוא עם מדפסות הזרקת הדיו שלהם אבל יש להם מדפסות מצויינות ואיכותיות.

קיים טונר חלופי זול עבור המדפסת הזו:

http://www.i-needyo.co.il/productslist.asp?modelid=3328

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

רק אציין ש30 דפים ביום כפול 24 ימי עבודה זה לא רחוק מ1000 דפים לחודש.

כאשר מדפסת ביתית סבירה ורגילה בנוייה להדפיס עד 100 דפים בחודש והגזמתי (הכוונה היא בעמידות לאורך שנים).

בעיקר בהתחשב בצורך לדפוס צבעוני, אני מאמין שאין מנוס מהשקה כספית לא קטנה במדפסת לייזר איכותית.

פורסם
  • מחבר

עדיין לא קנינו, אתה חושב שהמדפסת של Canon שSplashy המליצה לא תענה על הדרישות עבור השחור לבן?

יש לך המלצה למדפסת לייזר איכותית שמדפיסה גם בצבע?

תודה!

פורסם

אני לא מבין גדול במדפסות אבל היום בעבודה אני אשאל את המומחה שלנו למדפסות ואמליץ לך על דגם ספציפי...

צפי לעדכונים

פורסם
  • מחבר

furyanaor, יצא לך לשאול? :)

פורסם

כן אבל לא קיבלתי ממנו תשובה צריך לנג'ס לו...

נקווה להתפתחויות במשך השבוע הקרוב..

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

furyanaor, לא היו התפתחויות?

יש פה מישהו שמכיר את המדפסת

Canon

LBP6310D

שגלי הזכירה?

אנו רוצים לבצע את הרכישה השבוע כך שנשמח מאוד לתגובות או המלצות, תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים