עבור לתוכן

מה המחירים בימים אלו לבזק \ בזב"ל ?

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני כיום משלם כמעט 200 שקל כל חודש לבזק (בלי ספק) עבור 40 מגה וטלפון, נראה לי מחיר שערורייתי.

אני מעוניין לדעת מה המחירים העדכניים (אלו שמוציאים מקשרי לקוחות) עבור 40-100 מגה בבזק ועבור מהירויות דומות בבז"ל.

אם תוכלו לפרט גם אם יש לכם טלפון קווי או לא זה מאוד יעזור. תודה רבה!

פורסם

100 מגה תשתית בבזק זה 119 ש"ח. טלפון נייח מיותר מאוד.

ספק בזב"ל 100 מגה עולה 30 ש"ח.

ספק הוטנט 100 מגה 20 ש"ח.

פורסם

כמובן שאלו מחירי מונופול.

המחיר היה כ-60 שקלים והכפיל את עצמו.

הם צוחקים עליך בטלפון כי הם עדיין חוסמים את האלטרנטיבה

פורסם
  • מחבר
כמובן שאלו מחירי מונופול.

המחיר היה כ-60 שקלים והכפיל את עצמו.

הם צוחקים עליך בטלפון כי הם עדיין חוסמים את האלטרנטיבה

לא כל כך הבנתי את התגובה שלך, תוכל לפרט יותר ?

פורסם

בהנחה שאתה לא צריך קו טלפון, 40 מגה בבזק עולה בין 89 ל 99 ש"ח לחודש עם מודם ללקוח קיים.

פורסם

לקוח ישן בבזק משלם באזור 110 על מהירות 40MB.

מבחינת טלפון ביתי. היום יש המון אפשרויות. בזק\ ניטוויז'ין\ ORANGE\בזק בינלאומי\ 012. וכמובן גם הוט.

(במקרה הצטרפתי היום לניטוויז'ין לטלפון הביתי, 35 לחודש שיחות ללא הגבלה.) עד עכשיו היינו זוג צעיר עם 2 פלאפונים ללא הגבלה. פשוט מרגישים יותר בנוח כשיש מכשיר גם בבית . ( בדר"כ שואלים מה הטלפון בבית ואומרים שאין, נראה כאילו מסתכלים עליך בצורה מוזרה.)

ממליץ אם תוכל. להתחבר להוט 100MB לשנה. אין התחייבות. אפשר לעזוב אחרי חודשיים גם. רק תבדוק שיש תשתית. ולגבי הטלפון הקווי ממליץ על המבצע החדש של ניטוויז'ין. (לכל השכנות שמדברות לא מעט יש , ובנתיים הטלפון תפוס ככה נראה לי שעובד כמו שצריך :) )

תשרוד עוד קצת , תחזיק אצבעות ששנה הבאה יהיו חברות שישרתו יותר בענין התשתית.

פורסם
  • מחבר

בזבל 100 מגה אמור לעלות 29 ? אמרו לי 39 ואין לי כח לריב עם הקשרי לקוחות... מישהו יכול לשלוח לי בפרטי טלפון או אמצעי זיהוי כלשהו של מנוי שמקבל 100 מגה ב 29 ? על מנת שאוכל לדרוש גם

פורסם

29, זה מה שאני משלם אחרי שהסברתי להם שיש לי ב20 ש"ח אצל הוט ואין לי בעיה לעבור אליהם.

פורסם

^ זה נראה שיש לך בעיה... בכל זאת אתה משלם יותר על אותו דבר.

פורסם

פינגים טובים יותר בבזב"ל אצלי.

פורסם

והם לא יודעים את זה ? בגלל זה הם מרשים לעצמם לקחת יותר. הכי מעצבן זה המנהג המגונה שהם מבקשים שתגיד להם שם של מישהו אחר בשביל לקבל את התנאים שלו גם כן (לא להאמין, אבל אמיתי).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים