עבור לתוכן

על מי אתם מהמרים בסיבוב הזה? NV VS ATI

על מי אתם מהמרים בסיבוב הזה? 822 הצבעות

1. 1. על מי אתם מהמרים בסיבוב הזה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני עדיין עם GF3 ... :)

אבל מתכנן לקנות כרטיס מהדור החדש ברגע שהשניים ייצאו.

זה בדיוק בזמן כדי שאני אוכל לשחק FAR CRY, SC-Pandora Tomorrow ו UT2004 עם גרפיקה כמו שצריך...

SAME SAME

למי שאמר לקנות R9800, למה? החדשים יהיה יותר טובים, יחזיקו יותר זמן, ויגיעו עם בנדל מעולה כי הם יוצאים ביחד עם כל המשחקים של הקיץ.

• תגובות 30
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

SAME SAME

למי שאמר לקנות R9800, למה? החדשים יהיה יותר טובים, יחזיקו יותר זמן, ויגיעו עם בנדל מעולה כי הם יוצאים ביחד עם כל המשחקים של הקיץ.

כן, הם גם יעלו בהתאם בהתחלה

פורסם

כן, הם גם יעלו בהתאם בהתחלה

Rasmi.

It will be very worth to buy the Radeons 9800p a bit before the new once comin` or even in the same time because the prices gonna fall hard, and they doing there job in the best side and it`ll take a while till the games will improve there graphic engine and the r9800p/xt wont be enough.

but the idea of new Kick-ass product which comin` with all the new games of the summer is very provocativ :P

פורסם

הטחונים חזק מבינינו(אם יש ;) ) בטח יקנו את הגרסאות החדשות שיצאו סתם בשביל הפוזה, אבל הם כבר סטינו עד כדי כך מהנושא של הת'רד והגענו לשאלה של מה שווה לקנות עכשיו אז דיי ברור שהR9800p הוא הבחירה היחידה שצריך לעשות.

ובחזרה לנושא הת'רד, ATi לוקחים, כמו תמיד, אני מחכה ליום שבו nvidia תהפוך לחברת קבר על שהמציאה את צ'יפ הmx החלש שלי, אולי זה ייקח כמה שנים (משו כמו 200) אבל זה ייקרה! ולמה? כי ATi שולטים! ותמיד יהיו.

פורסם

אני דווקא לא חושב כמוך.

לנבידיה יש סידרה של המון מוצרים כגון לוחות אם ,כרטיסי מסך לגרפיקה וכו'... הם שלטו בשוק כרטיסי המסך כמה שנים טובות לפני ATI.

הדברים האלה נותנים להם יותר כסף ודעתי יותר נסיון, מה שגם נבידיה הפסידו בסיבוב הקודם ועוד הפסד יהיה גרוע מאוד בשבילהם לכן הם ילחמו ויוציאו המון כסף בשביל הכרטיסים החדשים.

פורסם

דווקא בגלל הסיבה הזאת שציינת brk2k ניבידה פחות טובה!

ניבידה בניגוד לATI עובדת בהרבה תחומים לוחת אם ועוסקת בעוד דברים מסביב לכרטיסי מסך והם לא כמו ATI שמשקיעים את כל כולם בכרטיסי מסך ובגלל זה הם גם בדר"כ מוצלחים יותר!

קח דוגמא קלאסבית דומה: אלטק לאנסינג ברמקולים עוסקים רק בתחום הסאונד בניגוד לקראייטיב שגם מייצרים כרטסי מסך סידי רומים וכו'..!

ובגלל זה גם המוצרים של אלטק מוצלחים משל קראייטיב!

לדעתי אי אפשר לשפוט עדיין שומדבר עד אשר ידברו הבנצ'ים!

פורסם

אני דווקא לא חושב כמוך.

לנבידיה יש סידרה של המון מוצרים כגון לוחות אם ,כרטיסי מסך לגרפיקה וכו'... הם שלטו בשוק כרטיסי המסך כמה שנים טובות לפני ATI.

הדברים האלה נותנים להם יותר כסף ודעתי יותר נסיון, מה שגם נבידיה הפסידו בסיבוב הקודם ועוד הפסד יהיה גרוע מאוד בשבילהם לכן הם ילחמו ויוציאו המון כסף בשביל הכרטיסים החדשים.

אני לא חושב כמוך

לפני NVIDIA הייתה 3DFX ולפני זה היה... ולפני זה הייתה אפילו TRIDENT ואיפה החברות האלו היום?

לפני INTEL הייתה IBM שהיא עדיין חברה ענקית אבל לא בנושא של מעבדים מסחריים.

השווקים האלו כלכך דינמיים וכל דור יכול לשנות את כל המפה התעשייתית.

לזה שאמר שנווידיה חרא כי הם יצרו את הMX, אז זאת פשוט שטות. הכרטיסים האלו ממש ממש זולים. וזה מה שטוב בהם. יש משרדים או אחים קטנים או אמאות שמשחקות פריסל שזה בדיוק הרכישה הכדאית בשבילהם. לך ולי זה לא מתאים, אבל בשבילהם זה היה הכרטיס שהביא עלות/דרישה הכי טוב שיש. ואלו הכרטיסים הכי נמכרים של החברה. רק בגלל זה. לפעמים לא צריך להמליץ לכל חבר שקונה מחשב חדש בישביל אינטרנט לקנות איזה 5900XT רק כי יש לו כסף....

ולזה שמעלי, גם ATI התחילו לייצר ערכות שבבים ללוחות אם. אין הצדקה כלכלית כמעט להתמקד רק בכרטיסי מסך...

פורסם

ניבידה בניגוד לATI עובדת בהרבה תחומים לוחת אם ועוסקת בעוד דברים מסביב לכרטיסי מסך והם לא כמו ATI שמשקיעים את כל כולם בכרטיסי מסך ובגלל זה הם גם בדר"כ מוצלחים יותר!

קח דוגמא קלאסבית דומה: אלטק לאנסינג ברמקולים עוסקים רק בתחום הסאונד בניגוד לקראייטיב שגם מייצרים כרטסי מסך סידי רומים וכו'..!

לדעתי אי אפשר לשפוט עדיין שומדבר עד אשר ידברו הבנצ'ים!

אז מה אתה חושב שהם מזניחים את הכרטיסי מסך?

מה שאתה אומר עכשיו אולי צודק לגבי הסיבוב הקודם, נבידיה השקיעה בלוחות האם והוציאה ערכות שבבים חדשות (ומעולות!) וכך השקיעה קצת יותר על לוחות האם ו"זילזלה" מעט לגבי כרטיסי המסך.

אין ויכוח באמת הבנצ'מארקים זה מה שיוכיח בסופו של דבר אבל זה דבר ברור מאליו.

חברה רוצה ליהיות מוצלחת בכל ליין המוצרים שלה באיחוד כשניבידיה ידועה בכל העולם כיצרנית כרטיסי המסך בין הטובות בעולם היא רוצה לשמור על מעמד זה ואף להגיע למקום הראשון כמו בתקופה שהיא שלטה בכל שוק כרטיסי המסך.

אתה לא מסכים איתי שעם עוד הפסד אחד של נבידיה יירדו אחוזי המכירות שלה חזק?

פורסם

נגיד והם באמת משקיעים את כל כולם בכרטיסי מסך עכשיו כדי לנצח בסיבוב הזה, אבל זה לא אומר עדיין כלום לגבי מה שבאמת יקרה, יכול להיות שהם ינסו לעקוף את ATi בלי הצלחה ויכול להיות שכן, כל חברה יש לה את הליין שלה בכרטיסי מסך עם תכונות אחרות, זה לא ששניהם זהים עם מהירויות שונות. אז באמת אפשר רק לחכות לבנצ'ים.

פורסם

צודק , אבל עדיין בנצ'ים בדרך כלל משווים בעזרת FPS אבל לא ממש מפרטים על איכות התמונה של הכרטיסים.

אז לדעתי במהירות הפריימים נבידיה תיקח, אבל באיכות התמונה ATI יקחו.

פורסם

איזה שטויות אתה מדבר

אתה רואה את הדברים באופן ממש לא נכון ואולי משום שאתה לא יודע איך חברות גדולות ותאגידים מתנהלים.

זה לא שאנוידיה לוקחים את אותם מהנדסים ובימים הזוגיים הם בונים כרטיסי מסך ובימים האי זוגיים הם בונים לוחות אם.

חברות גדולות מחזיקות אגפים עצמאיים שלכל אחד כמות כוח אדם הדרושה לו ומשאבים הדרושים לו ככה שגם אם אנוידיה תחליט לייצר סביבונים זה לא ישפיע על איכות כרטיסי המסך שלה

פורסם

ככה שגם אם אנוידיה תחליט לייצר סביבונים זה לא ישפיע על איכות כרטיסי המסך שלה

פחחחחחחח! ראסמי

פורסם

לגביי היסטוריה קצת

ATI הייתה הראשונה שיצאה עם כרטיסי מסך 3D נורמלים עוד לפני עידן ה 3DFX והייתה מארבעת היצרנים הראשונים של כרטיסי מסך (ATI TRIDENT CIRRUS LOGIC N9 ) בתחילת שנות ה90 אז רק לפי ניסיון אני הייתי מהמר על ATI מה גם שיש להם יותק כסף להשקיע במחקר ופיתוח מ NVIDIA היות שזה השוק הכי גדול שלהם ((((((((((( למה למה למה למה ??????? CIRRUS LOGIC נעלמו !!!!!!! ????)

פורסם

כן אבל נבידיה שלטו הרבה זמן בשוק.

חוץ מה מאיפה לך בכלל של ATI יש יותר מרשרשים?

פורסם

אל תשכחו שכמה שזה נראה כרגע הכרטיס הבא של NV יתמוך ב פיקסל שיידרס 3.0 ושל ATI לא...

מה זה אומר? (החלק הבא לפי מה שהבנתי לפי המידע המאוד מצומם שראיתי אם יש איזהשהם תיקונים הם יתקבלו בברכה)

פיקסל שיידרס 3.0 מציגים בדיוק את אותם אפקטים כמו 2.0 (הדור הנוכחי) רק יותר מהר

אם תיקח שני כרטיסים שבתיאוריה זהים רק שאחד תומך שיידרס 3.0 והשני 2.0 ותריץ עליהם משחק שתומך רק ב 2.0 אז הם יהיו זהים בביצועים

אבל אם תיקח משחק של שיידרס 3.0 אז שניהם יציגו אותה תמונה רק שזה שתומך ב 3.0 ירוץ הרבה יותר מהר

זאת אומרת שלקנות כרטיס NV40 זה יהיה הרבה יותר משתלם לעתיד מ R420 (אלא אם כן ה R420 יהיה כ"כ יותר חזק שזה שה NV40 תומך 3.0 לא יעזור לו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים