עבור לתוכן

על מי אתם מהמרים בסיבוב הזה? NV VS ATI

על מי אתם מהמרים בסיבוב הזה? 822 הצבעות

1. 1. על מי אתם מהמרים בסיבוב הזה?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תזכרו ATI ניצחה ובגדול בסיבוב הקודם.

מה אתם חושבים? על מי אתם מהמרים שינצח הפעם, ולמה?

לדעתי, הפעם NVIDIA ינצחו, למה? כי הם יודעים שהם לא יכולים להפסיד פעם שנייה ברצף, זה יפריח את כל האמון של המשקיעים והלקוחות בחברה וזה אף פעם לא טוב :P

מבחינה טכנית קשה מאוד לדעת כי הNV 40 והR420 בנוים כמעט בדיוק אותו דבר (אותם מרכיבים).

• תגובות 30
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

NVIDIA, בגלל שלפחות בדגמים הראשונים, יהיו לה יותר צינורות עיבוד...

פורסם

מהמפרט היבש מסתמן שnVidia יקחו... אבל כמו שעכשיו אני בטוח שATI יתגברו על זה.. בצורה של כרטיס יותר יעיל בערך כמו AMD VS Intel

ואני גם אישית אוהב את ATI יותר :P

אני מצביע ATI.

פורסם

ATI לימדה אותי שלפעמים במחשב זה לא תמיד מה הכי חזק! זה מה הכי יעיל!

(5800U ANYONE)

[glow=red,5,300]ATI[/glow]

פורסם

זה דיי בעייתי לדעת, אבל אני חושב שבביצועים הפעם nv יקחו, מכוון שהם באמת לא יכולים להפסיד עוד הפעם, אבל אם הכן לNV יהיו ביצועים יותר טובים, ATI תיהיה יותר משתלמת במחיר, אני חושב שNVIDIA הולכים לפוצץ במחיר

פורסם

לפי דעתי ATI לוקחים

השיטת זיכרון שהם משתמשים בה יותר מתוחכמת משל NVIDIA

אז הניחוש שלי זה שזה ישפיעה

פורסם

רק שתדע ששתיהם ישתמשו בDDR3...

פורסם

ATI עשתה ל nvidia בית ספר,

long live the king

פורסם

אני מאוד מקווה ש ATI ימשיכו את הניצחון שאיפיין אותם מאז אוגוסט 2002 (RADEON9700 PRO) אבל אני די בספק.

אז אני אומר ש NVIDIA יובילו על ATI, אבל הפער יצטמצם בגרסאות היותר מתקדמות, לקראת סוף השנה (NV46 מול R480 או משהו כזה).

זה בערך תמונת ראי של מה שקרה בדור הנוכחי של הכרטיסים, ATI פתחו בפער עצום, שטיפה הצטמצם כשיצאו R360 ו NV38.

פורסם

רביד אתה צודק, אבל אל תשכח שNVIDIA ממש לא מפגרים, הם מבינים מצויין שATI לוקחים להם את כל השוק הבייתי.. והם יעשו הכל בישביל להחזיר אותו אליהם, אני מהמר על NVIDIA, אבל לא בהפרש ענקי, לדעתי הכרטיסים יהיו מאוד דומים בביצועיהם וNVIDIA תוביל באיזה 5%, אבל ATI תציג איכות תמונה יותר טובה (כמו תמיד).. בקיצור בואו נפסיק לנחש ונחייה ולנראה מה יקרה ;)

Mickel116

פורסם

אני אומר שNV יקחו בגלל כל הסיבות שהזכירו מעלי.

למרות זאת אני מאוד מקווה שATi יקחו.(נו, פאנבוי)

פורסם

אני מאוד מקווה ש ATI ימשיכו את הניצחון שאיפיין אותם מאז אוגוסט 2002 (RADEON9700 PRO) אבל אני די בספק.

אז אני אומר ש NVIDIA יובילו על ATI, אבל הפער יצטמצם בגרסאות היותר מתקדמות, לקראת סוף השנה (NV46 מול R480 או משהו כזה).

זה בערך תמונת ראי של מה שקרה בדור הנוכחי של הכרטיסים, ATI פתחו בפער עצום, שטיפה הצטמצם כשיצאו R360 ו NV38.

איזה באסה..בדיוק קניתי את המחשב שלי אז באותו חודש ולא היה אז RADEON9700PRO בשוק, וגם אם היה , הוא היה עולה 2000 ומשהו...אז קניתי ב1300 את הג'יפה 4 TI4200 ונדפקתי ;)

פורסם

אני עדיין עם GF3 ... :)

אבל מתכנן לקנות כרטיס מהדור החדש ברגע שהשניים ייצאו.

זה בדיוק בזמן כדי שאני אוכל לשחק FAR CRY, SC-Pandora Tomorrow ו UT2004 עם גרפיקה כמו שצריך...

פורסם

תקנה ראדון 9800 פרו ועדין תשחק כמו שצריך D:

פורסם

די לנחש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים