עבור לתוכן

אתם המלצתם ואני קניתי

Featured Replies

פורסם

אהלן,

זוכרים ששאלתי לפני כמה ימים על אוברקלוקינג לכרטיס מסך גיפורס 2?

אז בהתאם להמלצתכם, רציתי לקנות בהתחלה מאוורר שיתאים לגיפורס שלי (אמרתם מאוורר של מחשב ישן 486 יספיק), מצאתי את המאוורר הקטן והפלסטיק הפשוט הזה בחנות ועמדתי לקנות אותו עד שהמוכר בא והציע לי משהו יותר טוב, מאוורר מיוחד לכרטיסי מסך, אני מצרף לכם תמונה דומה מאוד של מה שקניתי.

לציין שהמאוורר מגיע עם משהו שנראה כמו גוף קירור מובנה (בצבע כתום) והחיבור לכרטיס נעשה באמצעות מדבקה (מדביקים את המאוורר למעבד של הכרטיס עם מדבקה דו כיוונית).

השאלה שלי היא:

האם להסיר את גוף הקירור המקורי של הכרטיס מסך שלי (שאגב נראה לי שהוא מחובר עם מדבקה) ולשים את המאוורר או שאני אעשה כהמלצת המוכר ואשים את המאוורר מעל גוף קירור הקיים?

1421-039.jpg

פורסם

רגע רגע רגע,

אתה רוצה לומר לי שהוצאת כסף על קירור לכרטיס כמו ג'יפה 2?? גם אם תדביק עליו פריג'ידר זה לא ישנה את העובדה שזה כרטיס עלוב, לא יעזור לו שום OC...

אם כבר קנית, אז אתה מפרק את מה שיש עכשיו על הכרטיס ושם את הסינק עם המאוורר עליו (או שזה רק מאוורר)...

פורסם
  • מחבר

איזה סינק?

קיבלתי את המאוורר באריזה חדשה (יש מאוורר שחור עם חלק מתכתי בצבע כתום בדיוק כמו שיש בתמונה, אולי לזה אתה קורא סינק?),

בתחתית החלק המתכתי יש חתיכת דף שאני מסיר ואז נשאר החלק של המדבקה שאותו אני יכול להדביק ישירות על המעבד של הכרטיס.

חשבתי שסינק זה מן נוזל לבן כזה?

תודה רבה לך, יש עוד מישהו שחושב שאני צריך להסיר את הגוף קירור הקיים?

פורסם

כן, זה הסינק.

ה"מדבקה" הזאת היא פד טרמי, כמו שאמרתי תוריד את מה שיש לך עכשיו על הכרטיס שמקרר את הליבה, ועל הליבה תדביק את המאוורר החדש.

אתה חייב להוריד את הסינק הקיים, לא יהיה שום אפקט אם תדביק על הסינק שיש לך עכשיו את הגוף קירור.

אה, וסינק זה לא נוזל, סינק זה הגוף קירור שעליו נמצא המאוורר.

פורסם

כמה עלה ?

הוא דיי דומה לאורב של TT

פורסם
  • מחבר

זה עלה 40 ש"ח ועם פד טרמי, ראיתי ב-ZAP מאוורר כמו שלי רק שהוא מפורק (צריך להרכיב ועוד עם ברגים) והוא עולה 65 ש"ח חחחחחח.

חפיף, גם 40 ש"ח זה לא מעט עבור מאוורר אבל לפחות אני יכול לישון בלילה, וזה עושה הרגשה טובה לשדרג את המחשב.

הוצאתי את האיטסינק הישן, החרא הזה היה דבוק חזק חשבתי שאני אשבור את כל הכרטיס, בסוף זה נשלף פלאק ושמתי את החדש :-).

פורסם

תתחדש.... ;)

פורסם

להבא, כדי לנתק את המאווררים המנ-מניאקים מהכרטיסי מסך אפשר לשים את כל הכרטיס בפריזר לכמה זמן ואז זה יוצא יותר בקלות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים