עבור לתוכן

צפצופים במחשב (מכיוון ההארד דיסק)

Featured Replies

פורסם

היי חברים

בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל.

נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה?

ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק?

תודה רבה לעוזרים!

פורסם

כן, צפצופים מעידים על שגיאות קריטיות בקריאה או כתיבה.

נסה לגבות מה שיש עליו שחשוב לך

אם המחשב שלך בן פחות מ8 שנים אז תוכל לקנות כל כונן קשיח שבא עם חיבור SATA (חיבור סטנדרטי)

כי הכוננים היום תומכים בטכנולוגיות לאחור

פורסם

במקרה שיש לך צפצופים מההארד דיסק זה אומר שהמגנטים נוגעים זה בזה ובכל נגיעה זה הורס את ההארד דיסק אתה חייב לגבות את מה שאתה יכול מההארד דיסק ולקנות הארד דיסק חדש (עדיף מסוג sata)

פורסם

איזה כונן קשיח מתאים למחשב תלוי ישירות ביציאות הזמינות על לוח האם של המחשב שלך (אלא אם יש לך כרטיס חימוני בשימוש). אם המחשב שלך לא ישן במיוחד צריכות להיות לך יציאות sata. אם הוא ישן, ide, או יציאות מגוונות של sata וide. אם תצלם את פנים המארז נוכל להגיד בוודאות. (ישן זה באזור שבע שנים בערך).

פורסם
  • מחבר

המחשב שלי בן חמש שנים, הארד דיסק קיים הוא מסוג SATA 2

האם אני יכול לקנות SATA 3 ואפילו SSD ? או שצריך לקנות SATA 2? אם אני יכול לקנות SATA 3 או SSD , יש חברות או כוננים מומלצים ?

המון תודה!

פורסם

כן אתה יכול, פשוט בכתיבה רציפה לדוגמה, המהירות של הssd תוגבל לתקרת המהירות של הבקר על הלוח שלך. דיסק מכאני לא יצליח להגיע בכלל לתקרה הזו. אם אתה בוחר בדיסק מכאני, אני ממליץ על seagate, אם ssd, אני ממליץ על ocz. כמו כן, יש הרבה חברות אחרות לא רעות. הכל תלוי בתקציב. יש לך מושג מה המפרט שלך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים