עבור לתוכן

שלום בעייה עם כרטיס מסך ati hd 6870 sapphire

Featured Replies

פורסם

לפני כשבוע וחצי לאחר עדכון דריבר לחדש, כל דריבר שאני מנסה להתקין גורם לי לBLACK SCREEN או בהתקנה או בהפעלת המחשב מחדש, ללא דריבר המערכת עובדת אני יכול להריץ משחקים (עולים ממש לאט) כמו כן לראות סרטים ולהשתמש במחשב, כך שנראה שה GPU תקין....

דברים שניסיתי:

• בדיקה על שתי מערכות win 7 ו win 8.1 (נקייה) מעודכנים (חוץ משני UPDATES הראשון KB3000850 שגורם ללולאת אתחול אין סופית על המחשב, והשני KB 3004394 שAMD ממליצה להסיר מכיוון שהוא גורם לבעיות גראפיות והתנגשויות עם דריברים)
  • בדקתי את כל הדריברים של המערכות (ואני מתכוון כולם) בין דריבר לדריבר בוצעה הסרה מלאה של הקודם (SAFEMODE, מהריגסטרי ושאריות של תקיות)
  • התקנה ישירה של הדריבר בלבד OLDSCHOOL
  • ביטול אנטי וירוס (AVG) ואפילו בצעתי ריצה על הדריברים ללא אנטי וירוס כלל (הסרתי את ההתקנה שלו)
  • נקיון של המחשב מאבק + חילוץ הכרטיס והרכבתו מחדש בסלוט אחר
  • שינוי מקום זכרונות
  • החלפת מתאם VGA
  • אפילו החלפת מסך (למרות שהסיכוי שואף ל-0)
  • ביצוע עדכון לBIOS של לוח האם (לא עזר)
  • ביצוע עדכון לBIOS של הGPU - במקום BLACK SCREEN אני מקבל BLUE SCREEN באותם תנאים מהקובץ atikmdag.sys אם אני מוחק אותו המחשב עולה תקין, אבל כרטיס המסך מזוהה עם משולש אזהרה צהוב (וכמובן שהוא מתנהג כפי שהוא מתנהג ללא דריברים כלל), ניסיתי גם לחלוץ אותו ידנית (ע"י expend) ולשתול אותו ידנית - אותן תוצאות

אשמח לעזרה בפתרון התקלה..:huh:

פורסם
  • מחבר

כפי שציינתי בוצעה הסרה מלאה של דריברים לפני כל התקנה (מה גם שבוצעו התקנות על התקנת ווינדוס נקייה), אשמח לרעיונות נוספים לנסות...

פורסם

^ עקבת אחרי המדריך?

פורסם
  • מחבר

יאפ, כמו שאמרתי הכל נקי...

פורסם

אני גם נתקל בבעיות דומות עם NVIDIA

הכרטיס מסך שלך עבר OC?

פורסם
  • מחבר

לא, לא השתמשתי מעולם ב OC...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים