פורסם 2014 בדצמבר 2810 שנים פני שבועיים קניתי מחשב בשביל משחקים המפרט שלו מופיע כאןמעבד inel i7 4790kלוח אם gigabyte z97x-sliזיכרון 8g ramספק corsair 650wלמחשב הזה חיברתי כרטיס מסך GIGABYTE R9 280X לpci-e X16 בלוח אם התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי ביחד עם הכרטיס.כשאני מדליק את המחשב כן עולה לי המסך כמו שצריך רק כשאני רוצה להריץ משחקים כמו call of duty החדש, shadow of mordor המחשב מראה לי את הסירטונים בהתחלה ואז מסך שחור וזהו הוא לא נכנס לי אפילו למסך הראשי של המשחק.מישהו בבקשה יכול לעזור לי מה הבעיה??
פורסם 2014 בדצמבר 2810 שנים 1) ברוך הבא לפורום 2) אני צריך לשאול אותך אם המשחקים מקוריים? 3) כמו-כן, אין צורך לפתוח דיונים כפולים נערך 2014 בדצמבר 2810 שנים על-ידי דובי770
פורסם 2014 בדצמבר 2810 שנים מחבר 1. ברוכים הנמצאים 2. כן, המשחקים מקוריים AC3-brotherhood 3. בטעות נפתח
פורסם 2014 בדצמבר 2810 שנים אם אתה עם הדרייבר האחרון (14.2 אם אני לא טועה) יש הרבה דיווחים על בעיות עם הדרייבר, תעדכן לדרייבר הקודם, זוהי המלצתי.
פורסם 2014 בדצמבר 2810 שנים 1) (רק כדי לוודאות) חיברת את הכרטיס לספק בצורה נכונה, נכון?2) תבדוק אותו במחשב אחר לשלול בעיה במחשב שלך.
פורסם 2014 בדצמבר 2810 שנים מחבר 1. חיברתי אותו בצורה טובה כי אחרת איך הוא מציג לי מסך במצב אידאלי רק שאני מפעיל לו משחק הוא קורס2.זה לא יגרום לבעיות במחשב השני?
פורסם 2014 בדצמבר 2810 שנים לא, אתה רק בודק למספר רגעים אם הבעיה היא בכרטיס או במחשב.זה נשמע לי כמו בעיה של ההתקנה של המשחק.תעשה דרך Steam בדיקה שכל הקבצים בסדר ולא חסרים או פגומים.
פורסם 2014 בדצמבר 2810 שנים מחבר ניסיתי עם כמה משחקים וכולם עם אותה בעיה המשחק בא על דיסק מקוריאיך אני מבצע את הבדיקה הזו? נערך 2014 בדצמבר 2810 שנים על-ידי ne531
פורסם 2014 בדצמבר 2910 שנים מחבר כן את שניהם גם 8 פין וגם 6 פין מחוברים למסך וגם ווידאתי שזה לא ה8 פין של הcpu
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים מחבר שלום לכולם רציתי לעדכן אתכם שהצלחתי בסופו של דבר למצוא את הבעיה בכרטיס מסך. עכשיו אני מריץ עליו את כל המשחקים כמו שצריך הבעיה בעצם תלויה בswitch של ה- BIOS שנמצא בכרטיס מסך (תראו בתמונות) . המפסק פשוט לא היה במקום הנכון ובגלל זה הוא כן עבד (הראה מסך במצב אידיאלי) אבל לא עבד בעומס. חשוב מאוד לעדכן את כל האנשים שישמו לב לזה כי בתכלס זה תקלה ממש פשוטה שבגללה כמעט לקחתי יום חופש מהעבודה, נסיעות ממקום למקום והוצאות כספים מרובה, וכל זה על מה בגלל SWITCH רציתי להגיד תודה רבה לכל מי שעזר וגם למי שלא
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים שמח שהסתדר לך ., בכרטיסים בעלי ביוס כפול אין דבר כזה "המקום הנכון" בכל מקטע קיים ביוס , מהמפעל הביוס מגיע זהה , עד שאתה צורב אחר או מעדכן בכל מקטע .
פורסם 2014 בדצמבר 3110 שנים הערכה שלי: אם קנית את הכרטיס משומש מפלונטר או TMS, יכול להיות שמי שהשתמש בו לפני צרב עליו ביוס שונה ממה שהגיע מהמפעל והכפתור פשוט נשאר עליו. בכל מקרה, בהצלחה ותהנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.