פורסם 2014 בדצמבר 2710 שנים windows 7 מעודכן 64bit.הלוח- GA-H81M-D2V עכבר+מקלדת ב USB. כמו בכותרת- ב BIOS עובדים רק האחוריים(כולם), ותחת Windows עובדים אך ורק הקדמיים(שוב, כולם).שאלה נוספת - ה Windows/לוח מזהה רק 2 רמקולים מתוך ה 5.1 שלי (mx540). כשאני מסתכל על החיבורים בלוח אני רואה אחד כ- line in, אחד כ line-out ואחד למיקרופון. אבל הלוח עצמו מוגדר כ 2/5.1/7.1. יש לי 3 חיבורים של הרמקולים. חיבור של שלושתם לא פותר.אשמח לעזרה.תודה! נערך 2014 בדצמבר 2710 שנים על-ידי silky הוספת שאלה
פורסם 2014 בדצמבר 2710 שנים דבר ראשון הייתי בודק בהתקנים שכל רכיבי החומרה מותקנים ושאין שם בעיה.דבר שני תנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול.
פורסם 2014 בדצמבר 2710 שנים מחבר לגבי הראשון. כמובן שדרייברים של GigaByte פתרו את זה(זאת למרות ש Windows Update עדכן הכל לפני). איזה noob אני.לגבי הסאונד- התקנתי realtake חדש. ועדיין. נראה שהלוח לא באמת תומך ב 5.1. מוזר מאוד.תודה בכל אופן!עדכון- כמובן שהוא תומך ב 5.1. ברגע שמחברים כל כבל הוא מציע איזה סוג הוא (front,back,bass etc). נערך 2014 בדצמבר 2810 שנים על-ידי silky
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.