עבור לתוכן

מבקש מפרט למחשב לצורכי גיימינג עד 3,000 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום,

קודם כל תודה לכל התותחים שיעזרו לי,

היום גיליתי שנשרף לי הלוח אם במחשב הישן עקב כך אני חייב מחשב במיידי.

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג אינטרנט ושימוש ביתי

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים כמו , GTA , DOTA2, CSGO

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ (שנמצא אצלי)

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ללא ציוד הקפי בכלל.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה, הרכבה בלבד!

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור ירושלים ! מאוד חשוב

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? במידי, כמה שיותר מהר.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). חומרה ספיציפית: העדפה שיהיה בעל 8GB RAM, וכרטיס מסך חזק.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין

אני מודה לכם.!

פורסם

השאלה במה מדובר, אולי אפשר לתקן או להחליף רק את הלוח אם וגם להשתמש בחלקים שיש לך. מה גם שב 3000 שקלים לא ייצא לך משהו טוב. תן מפרט מלא כדי שאפשר יהיה להמשיך.

פורסם
  • מחבר
השאלה במה מדובר, אולי אפשר לתקן או להחליף רק את הלוח אם וגם להשתמש בחלקים שיש לך. מה גם שב 3000 שקלים לא ייצא לך משהו טוב. תן מפרט מלא כדי שאפשר יהיה להמשיך.

תודה על התגובה

קודם כל המחשב הישן הוא בן 7 שנים הוא שימש אותי dual core 2.4 ממש ישן והגיע הזמן להחליף, זאת הזדמנות להיפטר ממנו

בקשר לתקציב אני ראיתי שנתנו פה בעבר מפרטים במחירים כאלה

נערך על-ידי lior_boss1

פורסם

יכול להיות שנתנו בעבר, וגם היה סניף TMS בירושלים.. בכל מקרה הייתי מזמין מהם ומקבל כ. מסך חזק יחסית, משומש עם אחריות ארוכה ומשלוח חינם.

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1001

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪136

לוח אם:

Gigabyte B85M-D2V LGA1150

כמות: 1 - מחיר: ₪308

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪393

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB - משומש,אחריות עד 01.12.16

כמות: 1 - מחיר: ₪748

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪305

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪108

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3348

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3282 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/tgjfdae5

פורסם
  • מחבר
יכול להיות שנתנו בעבר, וגם היה סניף TMS בירושלים.. בכל מקרה הייתי מזמין מהם ומקבל כ. מסך חזק יחסית, משומש עם אחריות ארוכה ומשלוח חינם.

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1001

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪136

לוח אם:

Gigabyte B85M-D2V LGA1150

כמות: 1 - מחיר: ₪308

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-500ET

כמות: 1 - מחיר: ₪393

זיכרון:

בקניית מחשב חדש בלבד - SAMSUNG DDR3 8GB 1600

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X Vapor-X 3GB - משומש,אחריות עד 01.12.16

כמות: 1 - מחיר: ₪748

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪305

כונן אופטי:

LG DVDRW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪108

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה בחנות עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3348

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3282 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/tgjfdae5

תודה רבה

שאלה לי אלך עד כמה אתה יודע מה השימוש שהם עשו שהם כותבים משומש לכרטיס מסך? יש לך איזה מידע לזה?

פורסם

אלה כרטיסים שחזרו מכריית ביטקויין, נבדקו והם תקינים עם אחריות. הרבה אנשים קנו כרטיסים כאלה ומרוצים כך שאני לא רואה פה בעיה.

פורסם

נתנו לך מפרט מצוין!

פורסם

רוב הסיכויים שטחנו לכרטיס את הצורה, אבל בגלל שיש שנתיים אחריות והמחיר סביר ניתן לקנות.

נערך על-ידי none77

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים