עבור לתוכן

איך מגיעים ישר למסך הדסקטופ?

Featured Replies

פורסם

שלום למומחים

המחשב שלי-חלונות 7 עולה למסך משתמש , ללא סיסמה, עם צורך ללחוץ על הכפתור עם שם המשתמש במרכז המסך ,כדי להגיע לדסקטופ.

אין לי צורך במסך המשתמש, מוגדר רק משתמש אחד במחשב זה ואני רוצה להגיע ישירות לדסקטופ כשמדליק את המחשב.

איך אני משנה את עליית המחשב כדי להגיע ישר לדסקטופ?

תודה

ערן

פורסם
  • מחבר

אני צריך להקיש בשורת החיפוש netplwiz כדי להגיע למשתמשים

כשאני מסיר את ה V מהצורך בהקשת שם וסיסמה עולה לי תיבה עם שם המשתמש שלי (מנהל) והצורך בהקשת סיסמה

אבל

אין לי סיסמה מוגדרת, כשעולה המסך עם שם המשתמש שלי אני צריך רק להקיש עליו-ללא סיסמה ואז עובר לדסקטופ

מה הסיפור כאן?

ערן

פורסם

ניסית ללחוץ ENTER כשהוא מבקש סיסמא ?

פורסם
  • מחבר

הורדתי את ה V ולחצתי החל, ואז הופיעה בקשה לסיסמה ולחצתי ביטול כי פחדתי להתעסק...אין לי סיסמה אבל פחדתי שהוגדרה כזאת לפני 3 שנים ...

בכל אופן כל השנים במסך הכניסה הופיע רק שם המשתמש שלי ללא בקשת סיסמה...

עכשיו נכנסתי שוב ל netplwiz וראיתי שאין V בבקשת שם משתמש וסיסמה, כיביתי את המחשב והדלקתי ואכן ישר עלה הדסקטופ בלי מעבר דרך מסך שם המשתמש שהייתי צריך ללחוץ עליו כדי להגיע לדסקטופ,

נראה לי שזה עבד !

תודה

ערן

פורסם

אכן לא ברור למה מיקרוסופט כלכך עשו את זה קשה.

פורסם
  • מחבר

לא עבד...הדלקתי עכשיו ושוב מופיע מסך המשתמש

מספר פרטים:

מוגדר משתמש אחד במחשב- אני, ואין סיסמה!

נכנסתי לשינוי סיסמה דרך קונטרול אלט דליט ואין סיסמה ישנה.

כשמדליק את המחשב (לפטופ) המחשב עולה ומופיע מסך עם שם המשתמש שלי עם כפתור מרובע במרכז המסך והמילה "נעול"

לחיצה על הכפתור מעבירה אותי לדסקטופ ואפשר להתחיל לעבוד- לא נדרשת סיסמה כי לא הוגדרה סיסמה!

אני רוצה לדלג על המסך הזה, למעשה ליצור מצב שאין דבר כזה "משתמש" , שהמחשב יעלה ישר לדסקטופ לעבודה מיידית .

לפני כמה שנים מישהו סידר לי דבר דומה במחשב השולחני אבל שכחתי מי ומה...

ערן

פורסם

וניסית את מה שאמרו לך ולחצת ENTER כשהוא ביקש יוזר/סיסמא ?

פורסם

אם בלפטופ מדובר

ולפי איך שתארת את הבעיה

אז כנראה שזה הגדרת מצב sleep/hibernet

תלך ל power option ותבטל בקשת משתמש סיסמא לאחר מצב sleep/hibernet

צרפתי לך צ"מ

פורסם
  • מחבר

אחרי שאתמול בלילה ביטלתי את הסיסמה דרך לוח הבקרה הכל הסתדר!

בכל זאת נכנסתי עכשיו לניהול הבטריה והחשמל , ה"כן" היה מוחשך בהתעוררות עם סוללה, לחצתי על שינוי הגדרות ורק אז יכולתי לשנות ללא, וגם שיניתי ללא בהתעוררות כשמחובר לחשמל

מקווה שהשינוי הזה לא יחרפן את הלפטופ

תודה!

ערן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים