עבור לתוכן

שאלה על ה-NV40.

Featured Replies

פורסם

קראתי ש_יכול להיות_ שהכרטיס החדש ידרוש 2 חיבורי חשמל (לעומת 1 בכרטיסי המסך של היום).

השאלה היא - אני מתכנן לקנות מחשב SFF בעוד שבועיים בערך .. השאלה היא אם ספק הכוח יספיק בשביל הכרטיס.

(מדובר ב 220W עד כמה שאני יודע).

(אני הולך להשתמש בצורב DVD, הארד-דיסק S-ATA וכונן דיסקטים, השאלה אם יהיו 2 כבלים מיותרים ל NV40?)

פורסם

לא ידעתי שכבר יצאו לשוק לוחות PCI Express .

כדאי לך מאוד לחכות להם אם אתה רוצה להפעיל את הכרטיס הזה כמו שצריך.

פורסם

בכתבה שלי מדובר על גירסאת הדגמה

ויתכנו הרבה שינויים

לפי דעתי כמו שאמרו לך אל תבנה על משהו עוד לא יצא אפילו ואתה בכלל לא יודע את תוצאות הבנצמרקים שלו

אם אתה רוצה את הכרטיס הזה כדאי שתחכה קצת

פורסם

ה DletaChrom של S3 צורך כמעט כלום מבחינת הספק חשמלי לפי הביקורות (אומרים שבקושי ניתן להרגיש בהתחממות) ובכל זאת לגרסא ששלחו לבודקים היו שני חיבורי חשמל.

כאשר מדובר בכרטיסים לא סופיים אי אפשר להסיק מסקנות כי הליבה בסטפינג לא סופי והיא לא בתדר הסופי שלה.

פורסם
  • מחבר

וואי, איזו מהירות, 3 תגובות בפחות מ-5 דקות :)

בכל מקרה, ממש לא אכפת לי מ PCI-Express , DDR2 וכד', ככה שהלוחות החדשים לא ממש מעניינים אותי.

חוץ מזה, אני די נעול על מחשב SFF, ככה שאם אני אחכה עד שיצאו מחשבי SFF עם הלוחות החדשים (915P/925X), זה יהיה לפחות עד סוף מאי, אולי אפילו באמצע הקיץ.. ובשבילי זה יותר מדי לחכות...

אז נניח שאני קונה מחשב SFF (עם מעבד 3.2 / 3.4 של אינטל) בעוד שבועיים.

ונניח שה NV40 (גרסת AGP) ידרוש 2 חיבורי חשמל, אתם חושבים שאני אוכל לחבר אותו למחשב החדש שלי ?

[אני לא מדבר בכלל על גרסת ה-PCI-Express של הכרטיס (כנראה NV45) כי כמו שאמרתי, אני בכלל לא מעוניין בלוחות החדשים, שתומכים בPCI-EX).

פורסם

contrary to previous speculation, we think that NV40 that will come to market may be what was originally planned, as NV45 is, were told, the PCI Express part.

הNV40 יהיה PCI EXPRESS ולא AGP

פורסם

אנגלית זה לא הצד החזק שלך הא ?

הם כותבים שם ש NV40 יהיה כנראה ה NV40 המקורי כאשר NV45 יהיה ב PCI-EXPRESS.

ובכל מקרה שניהם יבואו בשתי התצורות כאשר לכל אחד יהיה גשר שמתאם לבאס השני.

פורסם

לא נכון כתוב שבניגוד למה שפורסם הם חושבים שהNV 40 יהיה ל pci express

אה הבנתי טוב זה מהמשפטים האלה שאפשר להבין אותם בשתי דרכים

חשבתי שהפסיקים באו כתמורה כאילו שה NV40 יהיה כמו שתוכנן להיות ה NV45, הpci express

פורסם
  • מחבר

רגע , מה אתם אומרים לגבי הדילמה שלי ? :-\

בכל מקרה, בואו נהיה ריאלים ... גם ATI וגם NVIDIA יודעות שייקח זמן ל PCI-EX להכנס לשוק, ובהנחה ששתיהן הולכות לשווק כרטיסים חדשים בעוד חודש - חודשיים, אין שום סיכוי שינטשו לגמרי את בעלי ה-AGP.

פורסם

יש רק דרך אחת לקרוא את המשפט הזה.

היתה שמוע ש NV40 בוטל ומה שתוכנן כ NV45 יימכר כ NV40 (זה המעבד שנאמר שיש לו 210 מיליון טרנזיסטורים).

הכתבה טוענת שהרעיון הזה לא יתממש וכי ה NV40 שיימכר יהיה מה שאכן תוכנן כ NV40 במקור וכי NV45 יצא מאוחר יותר כמתוכנן ויתמוך ב PCI-EXPRESS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים