עבור לתוכן

בקשה לחוות דעת על KSP ועצה קטנה

Featured Replies

פורסם

היי,

מצטער מראש אם הנושא לא מתאים בפורום הזה, אך לדעתי זה נושא שמאוד רלוונטי דווקא פה.

כידוע יש דעות חלוקת לגבי אייבורי וKSP. מהמפרטים שראיתי פה לעולם לא מציעים אייבורי אבל כן מידי פעם KSP. רציתי לשאול את מביני העיניין פה מה דעתם על KSP האם הם נתקלו בבעיות והאם השמועות על מוצרים פגומים/מחודשים אכן נכונה.

בנוסף מכוון שמהות הפורום הזה היא לתת המלצות למפרטי מחשב בחנויות ספציפיות, אני חושב שיהיה נכון "לסמן" אנשים שעובדים בתחום ככאלו. ז"א אם אחד מחברי הפורום עובד למשל בפלונטר אז שזה יהיה רשום לו בצורה רישמית מתחת לשמו (זה נהוג מאוד באתרים אחרים באותו סגנון), זה נכון גם לגבי יבואנים וספקים. כמובן שמנהלי הפורום צריכים להיות עירניים לזה.

אין שום דבר פסול בלשווק את החנות שלך, אך יש טעם נפגם להמלצה לא אובייקטיבית.

בנוסף רציתי להודות לכל האנשים שמשקיעים מזמנם על מנת לעזור לאנשים כמוני.

תודה רבה ושבוע טוב.

נערך על-ידי pashpash

פורסם
כידוע יש דעות חלוקת לגבי אייבורי וKSP. מהמפרטים שראיתי פה לעולם לא מציעים אייבורי אבל כן מידי פעם KSP. רציתי לשאול את מביני העיניין פה מה דעתם על KSP האם הם נתקלו בבעיות והאם השמועות על מוצרים פגומים/מחודשים אכן נכונה.

במשך כל השנים שמדברים על זה, לא ראיתי אף עדות אמיתית לזה שהשמועות שKSP מוכרת ביודעין מוצרים פגומים / משומשים כחדשים היא נכונה.

מה שכן, ראיתי הרבה עדויות וגם נתקלתי בעצמי פעם או פעמיים בגישה לא שירותית בעליל של נציגי KSP בעת מימוש אחריות, ובנסיונות שונים להימנע מלספק תיקון / החלפה במסגרת האחריות או להערים קשיים לא הגיוניים על הלקוח.

מכאן, שאם לא ממליצים עליהם, זה לא בגלל שום בעיה גורפת עם המוצרים שלהם, אלא פשוט בגלל השירות הגרוע שלהם. מסתמן גם שיש שונות רבה בין סניף לסניף.

לגבי אייבורי - הרושם שלי (ושל נוספים) הוא שהשירות שלהם, בממוצע, טוב יותר משל KSP. גם זה עשוי להיות תלוי בסניף.

בנוסף מכוון שמהות הפורום הזה היא לתת המלצות למפרטי מחשב בחנויות ספציפיות, אני חושב שיהיה נכון "לסמן" אנשים שעובדים בתחום ככאלו. ז"א אם אחד מחברי הפורום עובד למשל בפלונטר אז שזה יהיה רשום לו בצורה רישמית מתחת לשמו (זה נהוג מאוד באתרים אחרים באותו סגנון), זה נכון גם לגבי יבואנים וספקים. כמובן שמנהלי הפורום צריכים להיות עירניים לזה.
זה כבר נעשה.
פורסם

ראשית - בשביל זה יש פורום צרכנות ויש שם דיון שלם על המלצות חנויות.

שנית, כל מי שקשור לחנות מסויימת בפורום מחוייב להיות "מתוייג" בהתאם - אם אתה חושב שזה לא המצב, אנא פנה למנהלי האתר בהודעה פרטית ויבדקו.

מהות הפורום היא לעזור לאנשים וממש לא להמליץ על חנות מסויימת כזו או אחרת.

עדיין, חנויות שבאופן עקבי נהנות מחוו"ד טובה מהמשתמשים שלנו, מחזיקות מגוון פרטים איכותיים, מחירים טובים ושירות טוב - באופן טבעי יופיעו יותר.

תמיד היו ויהיו נסיונות להטות את הפורום בחוו"ד "אובייקטיביות" לכאורה ואנחנו עושים מה שניתן כדי למנוע את זה.

היתה תקופה בה הדומיננטיות בפורום היתה של RSM/IQPC אח"כ תקופה ארוכה TMS ולאחרונה פלונטר תופסת נפח לא מבוטל בפורום. בעבר הרחוק היו זיגזג ונועה מחשבים...

לגבי KSP/איבורי - גש לפורום צרכנות, אבל התשובה די ברורה... ממש לא הבחירה הראשונה של מרבית המשתמשים הבקיאים בתחום בפורום.

נערך על-ידי tmpusr

פורסם

אי אפשר לדבר בהכללות, אבל אתרום את נסיוני האישי: (כמו רבים כאן בפורום אני די כתובת למכריי בכל הנוגע למחשבים.. ויצא במסגרת כך שקניתי ומימשתי ברבה רכיבי חומרה )

תקלה טכנית בכרטיס מסך חדש (לא עבד למעשה) בKSP טופלה רק לאחר אינספור שיטות מבחינתם , בהתלחה אמרו ש'הכרטיס קיבל מכות'- דבר שלא היה ולא נברא אחר כך אחרו שהתעקם לו הפנל האחורי , וירדו מזה רק אחרי שהסברתי להם שהחבר שקניתי בשבילו הסריט את הוצאת והרכבת הכרטיס באייפון (כן... זה ריגש אותו..) הם עברו ל'רעש חשמלי מהספק' איתו הם התמידו כמעט שבוע עד שהובהר להם שהספק נקנה אצלם והוא באחריות מה שאומר שהם יאלצו להחליפו...בסוף בסוף הם החליפו

מסקנה אישית: לא מתקרב לחנות הזו יותר.

לעומת זאת הלוח שלי (במפרט בצד) נקנה באייבורי ולאחר שלא איפס-איתחל ביוס הוא הוחלף לאחר שליחה למעבדה והמתנה סטנדטית. אולי הם לא יצאו מגדרם כדי לעזור (מה שהיה לי אצל פלונטר) אבל בהחלט היו הוגנים. מסקנה אישית:אם הם מציעים במחיר זול מהחנויות הרגילות בהם אני קונה\ממליץ (פלונטר וtms) , לא אמנע מלקנות שם שוב.

עריכה: סליחה גונן לא ראיתי את ההודעה שמעלי

נערך על-ידי yosi b

פורסם

את הדיון תמשיכו ב"צרכנות", לא כאן בבקשה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. עכשיו רק מוזר לי שKSP מופיעים במפרטים המומלצים ואייבורי לא...

בכל מקרה מבחינתי אפשר לנעול/להעביר את הפוסט לצרכנות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים