פורסם 2004 במרץ 2021 שנים זו לא טכנולוגיה, זו ליבה.לכל החברות לוחות שמתאימים לליבה באותה מידה, אבל אתה כמובן צריך לבדוק אם הדגם הספציפי שאתה רוצה מתאים.החברה לבד אינה משמעותית, כולם מייצרים לוחות מצויינים ולוחות גרועים, בלי לדעת דגם ספציפי אי אפשר להגיד שום דבר על שום לוח.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אני לא מציע לקנות את המעבד הזה בינתיים,הלוחות של היום לא טובים אליו ובקרוב יגיעו חדשים.ויכולת ה oc שלו נפגעת מאד מזה.עצה שלי תחכה קצת...
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר ומה עם מעבדי AMD?איזה לוח מתאים יותר?חשבתי על GIGABYTE 7VT600L,KT600,Lan.מה אתה אומר על הלוח הזה?
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים ויכולת ה oc שלו נפגעת מאד מזה.תגיד לי, עם כל הכבוד לפותח הת'רד, ויש כבוד, אתה באמת חושב שמי ששואלאיזה לוח אם מתאים יותר לטכנולוגיה הזאת(MSI,ASUS,GIGABYTE). יודע מה זה OC?
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים אין דבר כזה "מתאים יותר", יש מתאים או לא מתאים.מכל הלוחות שמתאימים יכול להיות מבחר גדול מאוד של צ'יפסטים ותוספות (וכמובן המחיר) אבל זה לא קשור למתאים או לא מתאים.כדאי שפשוט תגיד איזה מעבד אתה רוצה ווכמה כסף אתה מוכן לשלם על הלוח.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים :'( ??? ??? ??? ??? הספאם במיטבו בנתיים הפרסקוט היא לא ליבה מוצלחת והוינדוז 64 ביט(גרסא מלאה) יצא רק במחצית השניה של שנה הבאה ככה שבנתיים תישאר עם ליבת הנורת'ווד או אם אתה אם אתה רוצה A64 אבל תדע שהמשחקים לא ירוצו טוב עליו
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר יש עכשיו מבצע בIVORY-מחשב+מסך 17" ב3250 ש"ח.אתם יכולים להכנס לאתר ולהגיד לי מה אתם חושבים על המחשב ועל שאר הרכיבים?
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים הספאם במיטבובנתיים הפרסקוט היא לא ליבה מוצלחת והוינדוז 64 ביט(גרסא מלאה) יצא רק במחצית השניה של שנה הבאה ככה שבנתיים תישאר עם ליבת הנורת'ווד או אם אתה אם אתה רוצה A64 אבל תדע שהמשחקים לא ירוצו טוב עליונשמע שאתה טוען שהפרסקוט תומך ב 64 ביט, כי הוא לא.המחשב אצל איבורי:תדאג שזה לוח מבוסס i865PE כי יש כל מני דברים אחרים לא הכי מוצלחים.תדאג שהדיסק הקשיח עם 8MB קאש ו 3 שים אחריות.כ.מסך חלש מאוד אם אתה מחפש משהו לשחק בו משחקים.256MB זה מעט מאוד בשביל משחקים.המארז בטח ג'נרי, לא הייתי סומך על דברים כאלו עם מחשבים חזקים כי הספקים פשוט לא סוחבים.תמיד עדיף להרכיב מפרט לבד בחנות אונליין נורמלית.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים נשמע שאתה טוען שהפרסקוט תומך ב 64 ביט, כי הוא לא.חלילההתכוונתי להגיד לו שלא יקנה לא פרסקוט ולא A64 ולכל אחד מהם נתתי סיבהסליחה אם הייתי לא ברור
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר נשמע שאתה טוען שהפרסקוט תומך ב 64 ביט, כי הוא לא.המחשב אצל איבורי:תדאג שזה לוח מבוסס i865PE כי יש כל מני דברים אחרים לא הכי מוצלחים.תדאג שהדיסק הקשיח עם 8MB קאש ו 3 שים אחריות.כ.מסך חלש מאוד אם אתה מחפש משהו לשחק בו משחקים.256MB זה מעט מאוד בשביל משחקים.המארז בטח ג'נרי, לא הייתי סומך על דברים כאלו עם מחשבים חזקים כי הספקים פשוט לא סוחבים.תמיד עדיף להרכיב מפרט לבד בחנות אונליין נורמלית.מה נחשב אצלך חנות נורמלית?PCH?CHIP?KSP?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.