עבור לתוכן

שאלה בקשר לקניית 9800Pro

Featured Replies

פורסם

אני עכשיו מוכר את ה 9600 פרו שלי ב500 שקל... בשביל לקנות 9800 פרו

אז האם כדאי?

או לחכות ל nv40 ול r420?

פורסם

במקומך הייתי מחזיק עם הכרטיס הזה עד שיגיעו הכרטיסים החדשים , הרי הוא כרטיס מעולה! תשאר איתו , ואם אתה יכול , תמכור לי אותו :o

פורסם

הכרטיס שיש לך מספיק טוב וזה סתם ביזבוז כסף הצע שלי פשוט תחכה לכרטיסים הבאים לא NV40 אלה NV45

כי כמו שאני מכיר את נוידיה ה-NV40 יהיה כרטיס מעולה אבל NV45 יהיה אותו כרטיס אבל אם מהירות גבוה יותר וטויקים שונים

פורסם

אבל הם יעלו איזה 3000!!!!

ואין לי כזה כסף

פורסם

זה בכלל אבל בכלל לא בטוח!

הם מוציאים כמה סוגים של הכרטיסים החדשים האלה, ז"א שחלק יהיו mid end וחלק high end ואני כמעט בטוח שהם יפתיעו עם מחירים תותחים וביצועים מעולים!

לדעתי צריך לדאוג יותר כמה יעלו לוחות אם של PCI Express .

פורסם

זה בכלל אבל בכלל לא בטוח!

הם מוציאים כמה סוגים של הכרטיסים החדשים האלה, ז"א שחלק יהיו mid end וחלק high end ואני כמעט בטוח שהם יפתיעו עם מחירים תותחים וביצועים מעולים!

לדעתי צריך לדאוג יותר כמה יעלו לוחות אם של PCI Express .

האמתי שזה לא כל כך חשוב כי עם הכרטיסים של ה- PCI Express אתב מקבל ממיר ל- AGP ככה שאתה יכול להשאר ככה שזה יעבוד על AGP עד שתקנה לוח אם חדש עם PCI Express. ככה שלדעתי אתה יכול לחכות להם.

פורסם

רק רגע אני רק לפני שובע קניתי ראדון 9800 פרו זה אבל הוא די טוב גם לעתיד לא? אני מרגיש עכשיו כאילו נדפקתי חזק שעוד חודש יוצאים הכרטיסים החדשים אבל הם די דומים לראדון שלי לא?

פורסם
האמתי שזה לא כל כך חשוב כי עם הכרטיסים של ה- PCI Express אתב מקבל ממיר ל- AGP ככה שאתה יכול להשאר ככה שזה יעבוד על AGP עד שתקנה לוח אם חדש עם PCI Express. ככה שלדעתי אתה יכול לחכות להם.

איך אתה יודע את זה? מעט מאד מידע ידוע על הכרטיסים האלה.

וגם זה לא משתלם לקנות אותם בלי לוח אם תואם כי עם לוח אם תואם מהירות העברת הנתונים תיהיה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גדולה!

רק רגע אני רק לפני שובע קניתי ראדון 9800 פרו זה אבל הוא די טוב גם לעתיד לא? אני מרגיש עכשיו כאילו נדפקתי חזק שעוד חודש יוצאים הכרטיסים החדשים אבל הם די דומים לראדון שלי לא?

הם לא ממש דומים כי לחדשים יש ליבה חדשה ובכלל לא נדפקת אני לא חושב שבאמת הכרטיסים האלה יהיו פי 7 מכרטיסי הhigh end שיש עכשיו כמו שהם אומרים (חח לא כלכך מעודד אבל אל תידאג לא נדפקת).

פורסם

אני מקווה כי אני לא רוצה שהכרטיס הזה היה מיושן כול כך מהר אתה יודע למשל היה לי גיפורס 2 והוא החזיק 5 שנים זה די יפה אבל עם הראדון הסוס הזה אני מקווה שהוא יזחיק יותר ושלא אחרי שנתיים הוא כבר מישון

פורסם

וגם זה לא משתלם לקנות אותם בלי לוח אם תואם כי עם לוח אם תואם מהירות העברת הנתונים תיהיה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר גדולה!

וגם את זה אנחנו לא יודעים for certain. הכל תיאורטי, נכון לעכשיו.

גם על ה AGP 8X דיברו הרבה, היום אתה יכול להריץ 9800 PRO ב AGP X2 ולאבד חמישה פריימים בלחץ, למרות שבתאכלס הוא מסוגל לעבוד במינימום X4.

פורסם

זה בטח יהיה ככה

ובטח גם יהיו super low שזה כמו ה 5500.. שיוצא עוד מעט ובטח גם ל ATI יהיו דומים שזה יהיה משהו בסגנון של 9600 הרגיל

כרטיסי ה Low end יהיו בערך במהרויות של ה 9600xt וחבריו

ה mid end יהיו בערך כמו ב 9800pro וחבריו

והhigh end לפי מה שאומרים זה בערך אמור להיות פי 3 או 2 יותר מהיר מהכרטיסים של היום...

אבל הם בטח גם יעלו איזה 3000-4000 שקל כמו תמיד שכרטיס חדש כזה נכנס לשוק...

פורסם
אני מקווה כי אני לא רוצה שהכרטיס הזה היה מיושן כול כך מהר אתה יודע למשל היה לי גיפורס 2 והוא החזיק 5 שנים זה די יפה אבל עם הראדון הסוס הזה אני מקווה שהוא יזחיק יותר ושלא אחרי שנתיים הוא כבר מישון

הכרטיס יחזיק אפילו 3 שנים , השאלה האם המערכת שלך תחזיק 3 שנים.

וגם את זה אנחנו לא יודעים for certain. הכל תיאורטי, נכון לעכשיו.

צודק , טעות שלי.

זה בטח יהיה ככה

ובטח גם יהיו super low שזה כמו ה 5500.. שיוצא עוד מעט ובטח גם ל ATI יהיו דומים שזה יהיה משהו בסגנון של 9600 הרגיל

כרטיסי ה Low end יהיו בערך במהרויות של ה 9600xt וחבריו

ה mid end יהיו בערך כמו ב 9800pro וחבריו

והhigh end לפי מה שאומרים זה בערך אמור להיות פי 3 או 2 יותר מהיר מהכרטיסים של היום...

אבל הם בטח גם יעלו איזה 3000-4000 שקל כמו תמיד שכרטיס חדש כזה נכנס לשוק...

מסכים.

ומצטער על הציטוט של ההודעה מעליי.

פורסם

יש לי שאלה שגם קשורה בנושא הזה של הכרטיסים החדשים

אם אני רוצה לקנות מחשב חדש, אז עדיף לי לקנות אותו עם כרטיס מסך שיחזיק רק איזה חצי שנה ועולה זול (נגיד radeon 9200) או אולי יותר גרוע, ואז כשיצאו החדשים אז לקנות כרטיס מסך טוב?

פורסם

לא, אם יש לך תקציב תקנה את המחשב הכי טוב שאתה יכול בתקציב הזה. בלי לחכות.

פורסם

אפשר לראות כבר עכשיו

ש 9800 וחבריו נכנסים לרשימת ה mid end

המחירים שלהם יורדים לאט לאט עד לכניסת הכרטיסים היותר חדשים ואז לדעתי ה 9800 יעלו כבר בסביבות ה 1000 שקל...

כשיכנסו כבר החדשים.והבטח גם אחר כך יהיה לו מחליף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים