עבור לתוכן

איך לשחזר ווינדוס 8.1 ללא דיסק

Featured Replies

פורסם

ברשותי ווינדוס 8.1 מקורי והמחשב עושה לי בעיות וברצוני לשחזר את המערכת אך אין לי כונן דיסקים בשביל להכניס את הדיסק.. איך אני משחזר?

פורסם

למה אתה צריך כונן אופטי בשביל זה?

אתה מעוניין לבצע reset/refresh?

פורסם
  • מחבר
למה אתה צריך כונן אופטי בשביל זה?

אתה מעוניין לבצע reset/refresh?

לא אמרתי שאני צריך.. שאלתי איך כי אני יודע שיש אפשרות אחרת איך התקינו לי את הווינדוס כשקניתי אותו? אני מעוניין לעשות שחזור מערכת וכשאני לוחץ על זה או על סוג שחזור אחר הוא כותב לי "קבצים מסוימים חסרים.התקנת ווינדוס או מדיית השחזור שלך תספק קבצים אלה.אז כמו שאמרתי אני מעוניין לבצע שחזור מערכת

פורסם

תכין DOK עם התקנה של מערכת ההפעלה. זה בדיוק אחד לאחד "כמו פעם".

פורסם
  • מחבר
תכין DOK עם התקנה של מערכת ההפעלה. זה בדיוק אחד לאחד "כמו פעם".

אפשר לרדת פרטי פרטים? אין לי מושג על מה אתה מדבר מה זה DOK.מה עלי לעשות בשביל לשחזר מערכת? מצאתי מקום שנקרא יצירת כונן שחזור. יכול להיות שזה זה? תודה מראש

פורסם
  • מחבר
Disk On Key / thumb drive / flash drive.

הכנתי כונן שחזור בUSB הוא כתב לי כונן השחזור מוכן. אני ניכנס לשחזור ועדיין אותה בעיה "קבצים מסוימים חסרים. התקנת ווינדוס או מדיית השחזור שלך תספק קבצים אלה

פורסם

אם יש לך גרסה חוקית, פשוט תוריד ממיקרוסופט עותק.

פורסם

אתם רואים את רמת השאלות שלו ועדיין זורקים שטויות שאין מה לעשות איתם באוויר ? או שתגידו בפירוט מה לעשות ואיך (או תתנו לינק למדריך שיעזור לו) או שאל תגידו כלום.

תנסה להסתכל האם הלינק פה עוזר לך:

http://windows.microsoft.com/en-us/windows-8/create-reset-refresh-media

נערך על-ידי needacomp

פורסם
  • מחבר
אתם רואים את רמת השאלות שלו ועדיין זורקים שטויות שאין מה לעשות איתם באוויר ? או שתגידו בפירוט מה לעשות ואיך (או תתנו לינק למדריך שיעזור לו) או שאל תגידו כלום.

בסוף זה לא מה שאני צריך כי גם אם נגיד הצלחתי זה ימחק לי את כל ההתקנות של הדריברים ואני לא רוצה שזה יקרה.. אני לא יודע מה לעשות

- - - תגובה אוחדה: - - -

בסוף זה לא מה שאני צריך כי גם אם נגיד הצלחתי זה ימחק לי את כל ההתקנות של הדריברים ואני לא רוצה שזה יקרה.. אני לא יודע מה לעשות

פורסם

אתה יכול לרשום בצד ב device manager את ההתקנים ולהתקין שוב, יש לך משהו מיוחד חוץ מלוח אם / כרטיס מסך ?

פורסם
  • מחבר

אני בעצמי קצת הסתבכתי מכל העניין הזה.. אני ינסה להסביר את הרקע ומה אני רוצה.. קניתי מחשב חדש זה המפרט:

[TABLE]

[TR=bgcolor: #BBBBDD]

[TD]128GB - SATA3 6GB 2.5 inch - SanDisk U110 SSD Series[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE]

[TR=bgcolor: #BBBBDD]

[TD]Windows8.1 64Bit Hebrew with DVD - OEM[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

CNPS8000T Plus OEM for any Socket with screws - Base: Pure Aluminum, Heatpipes: Pure Copper - 2 Ball - 92mm Fan - 310Gr - Dual ball bearing - 4pin PWM fan connector

1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series

Mach case with 500W Xigmatek X-Calibre PSU - 3x120mm Fans Included - 3x 5.25, 3x 3.5 or 4x 2.5 drive bays - 410x180x405mm - Black ATX - With new computer only

8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series

Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 6-channel audio - Gigabit LAN - 2 SATA2 3gb/s - 2 SATA3 6Gb/s - Up to 4 USB3.0 ports - mATX

GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 memory - Mini HDMI, DVI-I , 3 x Mini DisplayPort video outputs - GPU/Memory clocks 1152/7000 MHz - Phantom Edition - With new PC Only

i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1150MHz - Haswell Refresh - Tray

קיבלתי את המחשב ב2.12.2014 המחשב עבד טוב וגם עכשיו הוא עובד טוב אבל טי טיפה ירד לי הFPS וCOD AW בימים האחרונים כשאני נימצא במסך הטעינה במולטיפלייר אני מחכה כמה דקות לטעינה וזה לא נכנס וזורק אותי ולא אומר לי למה ולפעמים טיפה תקיעות כאלה טחלס ממש לא רציני ואולי אני מדמיין וזה בעיות של המשחק.. כי רוב הזמן זה עובד חלק ובמסך הטעינה זה טוען 10 שניות ממש מהר ונכנס.עכשיו הSSD שלי 120 גי'גה ונישאר בו איזה 5-10 גיגה פנוי.. העמסתי עליו הרבה משחקים הרבה תוכנות אז אמרתי אני ינקה אותו וישים עליו רק את המשחקים שהם צריכים את הSSD ואת השאר בכונן איחסון אחר ובגלל זה אמרתי אני כבר יעשה שיחזור מערכת כמו שכתבתי פה בהתחלה ולמזלי לא הצלחתי כי גיליתי שזה ימחק לי את כל הדרייברים ואני לא מבין בזה ובלהתקין אותם. ואני לא מבין איך בווינדוס קודמים יש אפשרות לשחזר לפי תאריך וב8.1 אין..מה שאני רוצה זה לשחזר את המערכת ליום שקיבלתי אותו מהחברה אחרי שהם התקינו לי את הווינדוס ואת כל הדרייברים שזה בתאריך 2.12 ואני לא מצליח (כניראה שהם התקינו כמה ימים לפני כי עד שהוא נשלח והכל ) אבל ליום הזה זה מצויין..ובכללי אני רוצה שהמערכת תהיה נקייה כדי שאוכל להיות יותר מחושב לגבי דברים שאני מכניס למחשב ולא לפוצץ את הSSD שוב ככה.שוב. בכללי המחשב עובד מצויין גם עכשיו אבל אני מרגיש שזה מתדרדר מיום ליום אבל שחזור מערכת זה פתרון טוב בשבילי כי אני לא יודע איך לטפל במחשב.. ומאותו רגע שאני ידע איך לשחזר וכשאני ישחזר את המערכת זה יהיה טוב כי עכשיו אני יודע איך ליצור נקודת שיחזור להבא כדי שאני אוכל לשחזר לתאריך שציינתי מראש. זאת הדרך הכי טובה לאנשים כמוני.כניראה שמחר אני יתקשר למיקרוסופט יש להם תמיכה פה בארץ ואולי הם יכולים לעזור לי אבל אשמח לקבל גם עזרה מיפה אם יש תודה מראש

נערך על-ידי אורי סלמן

פורסם

googlness קראת את הדיון ?

לפותח הדיון, נראה שקשה לך עם העסק הזה, אז למה פשוט לא להסיר התקנה של כמה משחקים כדי שיהיה לך יותר מקום פנוי, תתקין אותם על דיסק אחר ואז תריץ כלי אופטימיזר של הייצרן של הדיסק ?

חוץ מזה, להתקין דריברים זה לא מדע טילים, מורידים כמה קבצים לוחצים NEXT NEXT NEXT וזהו...אם אתה רוצה רשימה אפשר להשיג לך.

פורסם
  • מחבר
googlness קראת את הדיון ?

לפותח הדיון, נראה שקשה לך עם העסק הזה, אז למה פשוט לא להסיר התקנה של כמה משחקים כדי שיהיה לך יותר מקום פנוי, תתקין אותם על דיסק אחר ואז תריץ כלי אופטימיזר של הייצרן של הדיסק ?

חוץ מזה, להתקין דריברים זה לא מדע טילים, מורידים כמה קבצים לוחצים NEXT NEXT NEXT וזהו...אם אתה רוצה רשימה אפשר להשיג לך.

אני על סף יאוש.. מה בסך הכל ביקשתי..כן ניקיתי והכל מבלי לאפס לשחזר וכו.. אבל רציתי לעשות דבר פשוט שזה ריענון מבלי לפגוע בקבצים ואני מגבל את השגיאה קבצים מסוימים חסרים. התקנת ווינדוס או מדיית השחזור שלך תספק קבצים אלה נשבר לי כבר ה*** ניסיתי להכניס אותם בUSB אבל ללא הצלחה הוא כותב לי את אותה שגיאה ניסיתי מדריכים התקשרתי למיקרוסופט אבל סתומה גזענית ענת לי והאנגלית שלי על הפנים בשביל להבין מדריכים FK THIS

למה קניתי ווינדוס מקורי ב420 שקל אם אני לא יכול להשתמש בפעולות שלו כוס אמא שלהם

נערך על-ידי אורי סלמן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים