עבור לתוכן

אני לוקח את המחשב שלי (הPC) לארה"ב, יש דברים שצריך להזהר?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא לי, זה לאחי, הוא עובר לשם, וכן המחשב הוא חובה.

פורסם

מה הבעיה ? קח חומר שחשוב לך על מדיות צרובות (או אולי על DVD צרוב שזה 4 ומשהו ג'יגה לכל דיסק) ובמקרה שימחק הדיסק הקשיח לא איבדת מידע כי הוא מגובה. הכי הרבה תצטרך להתקין שוב את מערכת ההפעלה, בטוח שזה קטן עליך.

פורסם
  • מחבר

זה לא לי זה אחי, והוא לא יכול להתקין שום דבר אז...

פורסם

מה הבעיה בלשלוח את המחשב ללא הארד דיסקים ?!

תפרק אותם וקח אותם איתך בתיק יד...

תנסה להגיד להם שזה חלק שאסור לו לעבור בדיקה מגנטית כמו קוצב לב... ותראה להם שזה לא פצצה :P

וכמובן כמו שאמירם אמר שים לב למתחים

פורסם

איך אתה לוקח את המחשב?

חברים של ההורים שלי עובדים ב IBM והם נסעו בערך שלוש פעמים לגור בארה"ב למשך שנה ואז חזרו לארץ וכל פעם הם לקחו והביאו את המחשבים שלהם במכולה במשלוח ים. לא עשו להם בעיות והמחשבים נשתמרו במצב מצויין חוץ מבפעם האחרונה שהמחשבים נתקעו בשביתה שהייתה בנמלים ולקח חודשים עד שהם קיבלו אותם.

אם אתה שולח במכולה יחד עם רהיטים וציוד אחר לא צריכה להיות לך בעיה אם אתה צריך לקחת את המחשב במזוודה זה כבר בעיה אחרת.

בכל מקרה ההרד דיסק בדרך כלל מוגן מפני קרינה מגנטית מבחינת המידע אבל הבקר יכול לההרס מקרינה אלקטרומגנטית(פעם נהרס לי פלייסטישן 1 בבדיקת שיקוף בשדה תעופה) בכל מקרה הייתי מציע לגבות את ההרד דיסק.

פורסם

בעקרון המכשיר של השיקוף עובד על קרני רנטגן, לא על גלים אלקטרומגנטיים, למרות שיכולים להוסיך לו כל מיני דברים...

אתה יודע מה זה גל אלקטרומגנטי ?

זה סתם שם כללי למושג היום יומי שנקרא "אור".

האור שאנחנו רואים הוא גלים אלקטרומגנטיים באורך גל של 4000-7000 Ao, קרני רנטגן הם אותם גלים אבל באורך גל קצר יותר (אנרגטי יותר).

גלים אלקטרומגנטיים בתחומי אורך גל אחרים הם גלי מיקרו, רדיו, אינפרא אדום ואולטרא סגול.

מאורך הגל הגבוה (תדר נמוך) לאורך הגל הקצר (תדר גבוה) הספקטרום נראה כך פחות או יותר:

רדיו<->מיקרו<->אינפרא אדום<->אור נראה<->אולטרא סגול<->רנטגן<->קרינת גאמא

spectrum.gif

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים