פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים היי חברים,אני ממשיך דיון. הדיון המקורי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/554412-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7אז ככה, הלוח אם מדגם GIGABYTE H87 D3י נשלח למעבדות NEW VISION המעבדות הרשמית של GIGABYTE בישראל.אחרי שבוע הם אמרו שהם צרבו מחדש את ה BIOS .. בנוסף הם גם החליפו תופסן שנשבר לי באחד ה USB...שמח ומאושר לקחתי את הלוח אם הביתה - הרכבתי אותו -וכשניסיתי להדליק המחשב לא נדלק. אין תגובהחיברתי את הכפתור הדלקה בוודאות למקום הנכוןבנוסף קניתי גם ספק כוח חדש מ KSP .. ככה שאני לא חושב שזה הספק כוח..
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים תחבר אותו מחוץ למארז (מעבד גוף קירור זיכרונות) לספק החדש. תוודא שחיברת הכל כמו שצריך, תקצר את הpower בעזרת מוליך כלשהוא כדוגמת מברג רק כדי להפעיל אותו ותבדוק אם הוא נדלק.
פורסם 2014 בדצמבר 1910 שנים מחבר אתה יכול להרחיב על הקטע של לקצר את ה POWER בעזרת מוליך?מה אני אמור בדיוק לעשות?..
פורסם 2014 בדצמבר 2010 שנים מחבר זה עובד! עשיתי עם מזלג פתאום המאוורר של ה CPU התחיל לעבוד! אני צריך מארז חדש?
פורסם 2014 בדצמבר 2010 שנים בדוק שוב שאכן יש בעיה במפסק ה power וזה לא היה סתם משהוא חד פעמי לא ידועאם מפסק ה power לא עובד, תחבר במקומו את ה reset ותשתמש בו. אתה יכול להשאיר את זה כך, או לסדר את מפסק ה power - בדרך כלל נקרע חוט וניתן להלחים בחזרה, או להחליף אותו - תשאל במעבדות מחשבים אל יש להם מפסק תקין (כולל הכבל) ממארז גנרי כלשהוא או שתזמין כזה ממקום כמו ebayב 1 מהמחשבים הישנים היה לי מקרה כזה אז חיברתי לחצן ירוק זוהר בחושך של תאורה.... וגם זה עבד
פורסם 2014 בדצמבר 2110 שנים מחבר אין לי מפסק RESET במארז.. רק כפתור POWER אחד .. אני לא יודע איך להלחים.. מאיפה אני יכול להביא לחצן הדלקה למחשב?
פורסם 2014 בדצמבר 2110 שנים מעבדת מחשבים או ebayבדרך כלל פשוט נקרע החוט מהרגל של המפסק. תפרק אותו מהמארז, תוודא שאכן זאת הבעיה. תשאל אם יש חבר שיכול לעזור לך בהלחמה, או אם אתה בגיל של בית ספר יכול להיות שיוכלו לעזור לך שם במעבדת אלקטרוניקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.