עבור לתוכן

המשך למחשב לא נדלק

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

אני ממשיך דיון. הדיון המקורי פה: http://hwzone.co.il/community/threads/554412-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%90-%D7%A0%D7%93%D7%9C%D7%A7

אז ככה, הלוח אם מדגם GIGABYTE H87 D3י נשלח למעבדות NEW VISION המעבדות הרשמית של GIGABYTE בישראל.

אחרי שבוע הם אמרו שהם צרבו מחדש את ה BIOS .. בנוסף הם גם החליפו תופסן שנשבר לי באחד ה USB...

שמח ומאושר לקחתי את הלוח אם הביתה - הרכבתי אותו -וכשניסיתי להדליק המחשב לא נדלק. אין תגובה

חיברתי את הכפתור הדלקה בוודאות למקום הנכון

בנוסף קניתי גם ספק כוח חדש מ KSP .. ככה שאני לא חושב שזה הספק כוח..

פורסם

תחבר אותו מחוץ למארז (מעבד גוף קירור זיכרונות) לספק החדש. תוודא שחיברת הכל כמו שצריך, תקצר את הpower בעזרת מוליך כלשהוא כדוגמת מברג רק כדי להפעיל אותו ותבדוק אם הוא נדלק.

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להרחיב על הקטע של לקצר את ה POWER בעזרת מוליך?

מה אני אמור בדיוק לעשות?..

פורסם
  • מחבר

זה עובד! עשיתי עם מזלג פתאום המאוורר של ה CPU התחיל לעבוד! אני צריך מארז חדש?

פורסם

בדוק שוב שאכן יש בעיה במפסק ה power וזה לא היה סתם משהוא חד פעמי לא ידוע

אם מפסק ה power לא עובד, תחבר במקומו את ה reset ותשתמש בו. אתה יכול להשאיר את זה כך, או לסדר את מפסק ה power - בדרך כלל נקרע חוט וניתן להלחים בחזרה, או להחליף אותו - תשאל במעבדות מחשבים אל יש להם מפסק תקין (כולל הכבל) ממארז גנרי כלשהוא או שתזמין כזה ממקום כמו ebay

ב 1 מהמחשבים הישנים היה לי מקרה כזה אז חיברתי לחצן ירוק זוהר בחושך של תאורה.... וגם זה עבד

פורסם
  • מחבר

אין לי מפסק RESET במארז.. רק כפתור POWER אחד .. אני לא יודע איך להלחים.. מאיפה אני יכול להביא לחצן הדלקה למחשב?

פורסם

מעבדת מחשבים או ebay

בדרך כלל פשוט נקרע החוט מהרגל של המפסק. תפרק אותו מהמארז, תוודא שאכן זאת הבעיה. תשאל אם יש חבר שיכול לעזור לך בהלחמה, או אם אתה בגיל של בית ספר יכול להיות שיוכלו לעזור לך שם במעבדת אלקטרוניקה

פורסם

אבל כאמור בתור התחלה תבדוק שבכלל המפסק הוא הבעיה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים