עבור לתוכן

ערכות השבבים מהם ? ועוד 2 שאלות קטנות ...

Featured Replies

פורסם

קודם כל שלום לכולם זאת אמנם הודעה 1 שלי בפורום השנה אבל הייתי פה הרבה מאוד זמן

התגייסתי וכבר שכחתי את האתר אך לא מזמן אירעה לי בעיה ונזכרתי בתת מודע שלי שאני חייב למצאו

אחרי חיפושים רבים נמצא האתר הדגול !

אז רק רציתי להגיד שלום לכולם שוב ואני שמח לחזור ולעזור !!.

ככה : לפני כשנה הצטיידתי בלוח אם מסוג ABIT NF7 v2.0 ולא מזמן גם מחקתי לו את הביוס

עכשיו אין כבר הרבה מה לעשות או לקנות שבב חדש או ל"העתיק" שבב ממישהו עם אותו לוח ...

אבל עזבו את הבעיה הזו כבר סקרתי את כל ההיבטים !

הקטע הוא שהלוח עובד ... עבד... על ערכת שבבים מסוג nForce 2 כמו כן פינקתי אותו ב 256 DDR300 נחמד ויפה

המערכת עצמה פשוט עבדה באופן כבד ביותר ! כלומר תחת Windows XP אחרי פורמט ,לפני פורמט ,עם SP1 ...2 קיצר כלום לא

עזר עדיין המחשב נראה לי ב Delay שכזה ... פינקתי אותו בעוד 256 אך לשווא !

עכשיו אחרי כל זה שהשבב נדפק והכל החלטתי לעבור הלאה ולקנות לוח אם של GigaByte מכיוון שיש לי עוד מחשב בבית שעובד

עם הלוח והוא עובד טוב מאוד ובלי בעיות .

אז ביררתי כמה לוחות שנראים לי סבירים במחיר יחסית לטכנ' שהם נותנים.

*** אז קודם אני שואל מהם ערכות השבבים האלו בקצרה ובאיזה אתר אפשר לדעת את הביצועים של כל אחת מהן ?

** כרגע אני מחפש לוח אם לא במחיר גבוה במיוחד ... כלומר בין 350-450 ש"ח של השקעה לא יותר ולא פחות ...

מצאתי שהלוחות של גיגה עונים על הצורך הזה אם למישהו יש המצלצות אחרות יתקבלו בברכה !

הלוח הראשון הוא של גיגהבייט מסוג : GA-7VT600-L ועובד על ערכת שבבים של VIA KT600 chipset מחירו כ 380 ש"ח

מפרט טכני של הלוח

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-7VT600-L.htm

הלוח השני שמצאתי גם של גיגה בייט מסוג : GA-7N400-L1 ועובד על nForce 2 ultra ! מחירו 440 ש"ח (+60 שקל מהקודם)

http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-7N400-L1.htm

מחירו של השני עולה על ה I אבל רציתי רק לדעת אם זה לא יעשה לי את אותה הבעיה כמו עם הלוח של ABIT ?

האם יש בעיות בערכת השבבים של Nforce 2 ?

תודה על התמיכה ... אווווו !

פורסם

אין בעיה עם ה NF2, אבל אם אתה מחפש לחסוך קצת כסף ה KT600 הוא צ'יפסט טוב מאוד.

אין כמעט שום הבדל ביצועים ביניהם (ה NF2 מעט מהיר יותר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים