עבור לתוכן

שאלה על סידור כבלים בתוך המארז!

Featured Replies

פורסם

כידוע סידור כבלים במארז משפרת בצורה ניכרת למדי את הטמפ', עכשיו כשמסדרים חוטים במארז MIDI לפחות שהוא לא גדול ממש אז צריך להכניס את החוטים מאחורי הכלובים ואולי להשתמש מדי פעם באזיקונים בכדי למנוע פיצול של יותר מדי חוטים וליצור סדר במארז.

שאלתי היא האם דבר זה יכול לפגוע בביצועים?? כי אחרי הכל אנחנו מקפלים את הכבלים ממש ומכניסים אותם במקומות לחוצים כאלה.

שאלה נוספת, אם אני פותח דפנה אחת של המארז בכדי שייכנס אוויר קר וישתפרו הטמפ' אז בדרך גם ייכנס אבק, הוא יכול לגרום לנזק?

ועד כמה זה לא טוב שנכנס אבק לתוך המארז?

תודה רבה, תשובותיכם בהקדם! ;)

פורסם

הביצועים שלך לא ירדו בגגלל שקיפלת את הכבלים של הספק/חומרה שלך.. בחיים לא.. לגבי האבק, התוצאה של כניסת אבק למחשב שלך

תתבטא ביותר רעש מכיוון שהאבק יכנס בין השאר לתוך המאווררים שלך (מעבד/מארז..) ובלכלוך בתוך המארז, אם זה על הכבלים,

בתוך הכוננים, בתוך המולקסים וכו'..

פורסם

בהחלט זה לא יכול לעשות נזק הקיפול של הכבלים כול עוד הם לא היו רופפים במיוחד של IDE ומולקוסים זה קטלני זה יכול למחוק לך את כול הארד דיסק והם המולקסוים רופיים במקרה הרע נשרף לך הסי דרום צורב כונן הראד דיסק וכול מה שמחובר אליו במקרה הרע פשוט הוא לא יעבוד

ורק שתדע אני הפכתי תכבבלים של IDE שלי לעגולים עם איזורלרבנד ואזיקונים והם עובדים מצוין כדאי גם לך לעשות D:

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת, לא כל כך קשורה אבל אני רוצה להימנע מפתיחת תראד חדש.

כשרושמים בביקורת על סינק למעבד מצב LOAD זה מצב שהמעבד ב100% נצילות?? או שפשוט הריצו איזה משחק ברקע?

תודה רבה!

פורסם

ששמים תוכנה ששסוחטת למעבד שלך תמיץ

PRIME 95 למשל

פורסם
  • מחבר

הביצועים שלך לא ירדו בגגלל שקיפלת את הכבלים של הספק/חומרה שלך.. בחיים לא.. לגבי האבק, התוצאה של כניסת אבק למחשב שלך

תתבטא ביותר רעש מכיוון שהאבק יכנס בין השאר לתוך המאווררים שלך (מעבד/מארז..) ובלכלוך בתוך המארז, אם זה על הכבלים,

בתוך הכוננים, בתוך המולקסים וכו'..

אוקיי אז אתם אומרים שקיפול הכבלים עם אזיקונים ודחיסתם במקומות צפופים (מאחורי הכלובים למשל) לא יגרום נזק וישפר טמפ'??

פורסם

כן זה לא יעשה לך שום נזק, כל עוד הכבלים מחוברים טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה לכל המגיבים!

פורסם

שלום...אני ממליץ לך לסגור את שני הצדדים של המארז....ולשים ולסדר צורה טובה של מאווררים....כאלה שמכניסים וכאלה שמוציאים אוויר....

אני בדעה שאם אתה פותח צד אחד של המארז אז הביצועים שלך ירדו....הטמפ יעלו....בגלל שככה אין זרימת אוויר נכונה.....

במארז צריכים להיות חורים שמהם נכנס אוויר וחורים שמהם האוויר שנכנס ייצא החוצה...(כמובן לשים מאווררים)...וככה תיהי זרימה נכונה...

אם יש צד אחד פתוח במארז...אז האוויר משם יכול להכנס...או לצאת....והדבר הזה יורד את התועלת....והנצילות של המאווררים...

בהצלחה

פורסם

אם פותחים דלת אחת, הקירור הוא יותר סביבתי ולא נקודתי. בקשר לאבק, הוא יכול לפגוע בביצועים כי במשך הזמן נכנס אבק להיט-סינק וכורם ללחץ ולעליית טמפרטורות. אז צריך לנקות פעם בשבוע בערך.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים