עבור לתוכן

באג באתר?! (התחברות)

Featured Replies

פורסם

כרגע אני משתמש בכרום במצב אנונימי. (רק ככה הצלחתי להתחבר.)

במצב רגיל זה לא נתן לי להחבר, גם אחרי שביטלתי את כל התוספים:

כשלחצתי על הכפתור של ההתחברות זה לא הוריד לי את המסך של השם משתמש וסיסמא כמו בדרך כלל...

אחרי זה כשהצלחתי להתחבר (כרום במצב אנונימי) זה משום מה לא נתן לי לכתוב הודעות .. כשניסיתי לערוך את החשבון זה אמר לי שאין לי הרשאות ונתן לי את השדה של שם משתמש וסיסמא... (למרות שכבר התחברתי והשם משתמש שלי היה רשום בפינה העליונה)

אחרי ההתחברות הזאת, פתאום כן הופיע לי הכפתור של הפתיחת דיון...

חשבתי לכתוב את זה פה למקרה שיש איזה באג או משהו במערכת לא שאני מבין בזה...

לגבי צורת ההתחברות החדשה, זה מגניב שזה לא בעמוד נפרד וזה פשוט נפתח כלפי מטה מהכפתור אבל יש בזה בעיתיות...

נ.ב.

בדקתי גם בפיירפוקס במצב רגיל וזה עבד (כלומר, הסרגל של ההתחברות נפתח ונתן לי את האופציה, פשוט לא זכרתי ת'סיסמא ובכרום זה שמור)...

פורסם

לא מבין מה זה קשור לפורום תמיכה טכנית... בכל מקרה זאת כבר הפעם המיליון בערך שאני רואה דיווחים על הבאג הזה - זה באג ידוע שקיים כבר חודשים על גבי חודשים - אתר מחובר ל"אתר" אבל לא ל"פורום".

פרטי הכניסה הם זהים אבל לפעמים אחד מהם מתנתק והשני לא. למה? ככה. זה הבאג...

אם תיכנס לעמוד "מה חדש" של הפורום (לינק) אז אתה תראה שהוא יכתוב לך שאתה לא מחובר, אפילו אם למעלה בחלק העליון של האתר מופיע שאתה מחובר.

דרך נוספת לראות את זה - התיבה העליונה מציגה אותך מחובר, אבל השורה האפורה מתחת ריקה ולא כתוב בה "ברוך הבא" עם לינקים להודעות/הגדרות.

פורסם
  • מחבר

מצטער.. לא ידעתי X_X"

זה היה הפורום הכי קרוב למה שחיפשתי...

לך תדע - אולי הפורום במצב קריאה בלבד ?! או אולי בגלל שאני מתחבר מחו"ל ?!

קיצר, יום טוב :)

פורסם

כן, האתר מפסיד עשרות אנשים שלא מבינים שהם לא יכולים לכתוב (ולא יודעים לנסות במצב פרטי / דפדפן אחר) במשך חודשים ולא איכפת לו (אולי הוא חושב שזה טוב שאנשים כאלו לא משתמשים בפורום).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים