פורסם 2004 במרץ 1921 שנים אני מתכנן אוברקלוק לR9800NP שלי ואני רוצה לקנות היטסינק של P4\AMD ולקדוח בו חורים שיתאימו לR9800 שלי.על מה אתם ממליצים? (שלא ישקול יותר מ370 ושיעלה פחות מ100)בתודה מראש, manbot.
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים בדרך כלל אנשים עושים קומבינה עם סינק שיש להם כבר בביתבגלל שזה קומבינה בדרך כלל אנשים לא קונים אחד חדש למטרה הזאתושאני אומר קומבינה אני מתכוון לזה שהם מקמבנים חיבור שיתאים לכרטיס.. זה לא דבר שמותאם זה פשוט קומבינה חביבה שאנשים בדרך כלל מסתדרים עם אזיקונים\דבק חם\אפילו סלוטייפ.. כן כן..
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מחבר בדרך כלל אנשים עושים קומבינה עם סינק שיש להם כבר בביתבגלל שזה קומבינה בדרך כלל אנשים לא קונים אחד חדש למטרה הזאתושאני אומר קומבינה אני מתכוון לזה שהם מקמבנים חיבור שיתאים לכרטיס.. זה לא דבר שמותאם זה פשוט קומבינה חביבה שאנשים בדרך כלל מסתדרים עם אזיקונים\דבק חם\אפילו סלוטייפ.. כן כן..1.אחרי שאני אקנה היטסינק הוא יהיה אצלי בבית.2.אני מוכן לקנות אחד חדש למטרה הזאת.3.יש אנשים שהקימבון שהם עושים זה לקדוח חורים בסינק שיתאימו למיקום החורים בכרטיס המסך וכך לחבר עם ברגים.4.ניסיתי כבר עם סלוטייפ, ההיטסינק (של פנטיום1 אבל גדול) נפל והמחשב נתקע.
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים זה תלוי כמה מקום יש לך מתחת לכרטיס יענו כמה חריצי PCI פנוים יש מתחת כדאי שתדע איזה גובה של היטסיינק תוכל לקנות
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מחבר אני לא משתמש באף PCI וכנראה שלעולם לא אשתמש כי פשוט אין לי מה לשים שם.על איזה היטסינק אתה ממליץ לי עכשיו?
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים 4.ניסיתי כבר עם סלוטייפ, ההיטסינק (של פנטיום1 אבל גדול) נפל והמחשב נתקע.סחטיש על האומץ אני מההתחלה לא הייתי עושה דבר מטורף כזה.. זה היה דיי צפוי שדבר כזה יקרהתקנה היטסינק של ספיר או של אינטל לסוקט 370 לא אמור להעלות הרבה בכלל..
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מה רע באחד כזה ?http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2044
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מחבר זה רגיל מדי תקנה היטסינק של ספיר או של אינטל לסוקט 370 לא אמור להעלות הרבה בכלל.. אפשר דגם ספציפי ??? יש כ"כ הרבה מבחר שזה מבלבל
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מה רע במה שפבל הציע ??ויש לך את הגוף קרור הזה שנראה לי מצוין אבל אתה צריך להתאים אותו לכרטיס..http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157&products_id=2025אבל הוא שוקל טיפה יותר ממה שאתה רוצה..
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מחבר טוב אני חושב שאני אקח את זה... בקשר להתאמה לכרטיס\משקל-הכל אפשרי כשיש דרמל! ובקשר למה שפבל הציע, זה פשוט מדי. אני צריך אתגר-לא לקנות ולשים, אלא לחתוך ולהתאים.
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים בכיף אני אומר... גם אני אישית חושב עליו... תעדכן אותי עם הפרוייקט הקטן שלך סבבה?
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים manbot לפני שבניתי את המערכת קירור מים אני הרכבתי וולקנו 7 על ה R9800 עם כל מיני קומבינות כמובן שלכרטיס גם היתה תמיכה מסוימת כי עם לא הו היה נישבר בקלות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.