עבור לתוכן

תופעה מעניינת בדרום אפריקה - כנופיית נשים האונסת גברים

Featured Replies

פורסם

חחחחחחחח זה היה קטע קורע :lol::lol:

ואם היא שוקל 70 קילו זה כבר גורם לי ל :cwm8:

פורסם

"לא נעתרה לתחינותיו ללבוש קונדום" .........

לא רוצה להיות גס מדיי אבל לאור העובדה שאני יודע איך ה.......עסק שם עובד אנילא חושב שאפשר לכפות על מישהו זקפה :)

וזה לא ממש עובד ואפשר "לאנוס" מישהו אם "ג'וני" לא משתף פעולה..... בכל מקרה באסה לו ;D

ליותר מבוגרים שביננו זה כיסוי טוב אם נתפסת בוגד HEHE HEHEHE

פורסם

לא היה ולא נברא. אין לכך שום אזכור בשום עיתון בינלאומי (באנגלית) - ויש לי גישה לטקסט מלא של מאות עיתונים דרך האוניברסיטה. שים לב שגם בכתבה המקורית אין אזכור למקור הידיעה, כמו שבדרך כלל יש.

מצטער על האכזבה

אגב, גם אם איזה כושית יפיפייה מדהימה אנסה אותך ויש לה איידס - אז יש לך סיכוי גדול להינצל ע"י טיפול תרופתי מיידי. מעל 99% סיכויי הצלחה.

פורסם

לא היה ולא נברא. אין לכך שום אזכור בשום עיתון בינלאומי (באנגלית) - ויש לי גישה לטקסט מלא של מאות עיתונים דרך האוניברסיטה. שים לב שגם בכתבה המקורית אין אזכור למקור הידיעה, כמו שבדרך כלל יש.

מצטער על האכזבה

אגב, גם אם איזה כושית יפיפייה מדהימה אנסה אותך ויש לה איידס - אז יש לך סיכוי גדול להינצל ע"י טיפול תרופתי מיידי. מעל 99% סיכויי הצלחה.

אתה רוצה אולי לספר לי על הטיפול הזה? אני לומד בילוגיה ומעודכן בכל הדברים האלה ועדיין לא שמעתי תרופה שמצליחה לרפא איידס לגמריי עם סיכויי הצלחה של 99%.

תן לי הוכחה או פרטים, כי אתה כנראה טועה.

פורסם

אתה רוצה אולי לספר לי על הטיפול הזה? אני לומד בילוגיה ומעודכן בכל הדברים האלה ועדיין לא שמעתי תרופה שמצליחה לרפא איידס לגמריי עם סיכויי הצלחה של 99%.

תן לי הוכחה או פרטים, כי אתה כנראה טועה.

נסה לדבר עם אחיות מורשות קצת... תשאל אותן מה הפרוצדורה כאשר אחות נדקרת בטעות ממזרק שקיים חשש שיש בו נגיף HIV. ואל תנסה לעוות את מה שאני אומר - זה לא מרפא איידס. זה מחסל את תחילת ה-HIV שבדם שלך אם אתה מקבל טיפול מיידי - לכן לא יהיה לך איידס למרות שהיה לך HIV בדם.

http://www.google.com/search?hl=en&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=nurse+needle+stick+hiv+PEP

הקטע המעניין בפגיעה הראשונה:

The nurse was placed on PEP treatment,taking three separate drugs four times daily for one month. The drugs have caused se-vere side effects, including nausea,diarrhoea, vomiting, insomnia and lethargy.She has developed a depressive disorder.She now has angina and high blood pres-sure, which may be associated with the incident.

הקטע המעניין בפגיעה השנייה:

However, the healthworkers who died contracted the virus before the availability of post-exposure prophylaxis or PEP to NHS staff.

PEP is a short course of anti-retroviral treatment which can prevent HIV from taking hold in someone who knows they have been very recently exposed.

את המשך המחקר תעשה לבד ותדווח לנו כאן :-*

פורסם

מצטער על האכזבה

Oh bugger !

פורסם

אני לא חושב שאפשר לכפות על מישהו זקפה; וזה לא ממש עובד ואפשר "לאנוס" מישהו אם "ג'וני" לא משתף פעולה....

תאמין לי כל אישה יכולה להעמיד כל ג'וני גם אם הוא אינו מעוניין בכך.

היא פשוט צריכה לדעת מה היא עושה.

פורסם

אתה מדבר מניסיון רן ? :P

פורסם

תאמין לי כל אישה יכולה להעמיד כל ג'וני גם אם הוא אינו מעוניין בכך.

היא פשוט צריכה לדעת מה היא עושה.

חכה ותראה במפגש הקרוב כמה כאלו שלא יגרמו לך לזיקפה גם אם תשים להן שקית מק' על הראש ותדמיין את ג'נה ג'יימסון במקום...

(חכה לקבוצת נקבות מפורומים שונים ומשונים בתפוז...)

פורסם

אני אומר שזה לא משנה איך היא ניראת בכלל, אם היא תתגרה ג'וני יציית.

פורסם

אתם כאלו... חסרי כל מושג בנושא! היא לא חייבת לאנוס בדרך הקונוונציונלית והווגינאלית!

היא יכולה לכוון לו אחדח למצח ולהכריח אותו לרדת לה! נראה אם מישהו יהנה אז, במיוחד אם היא לא התקלחה כמה שעות טובות לפני זה...

פורסם

אתם כאלו... חסרי כל מושג בנושא! היא לא חייבת לאנוס בדרך הקונוונציונלית והווגינאלית!

היא יכולה לכוון לו אחדח למצח ולהכריח אותו לרדת לה! נראה אם מישהו יהנה אז, במיוחד אם היא לא התקלחה כמה שעות טובות לפני זה...

אני לא רוצה לתאר איך ההרגשה אם זה היה קורה לי.

הייתי עושה טיהור פה ;)

פורסם

שקית על הראש והכל סבבה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים