פורסם 2002 במרץ 3023 שנים אני לא יודע אם השאלה הזאת כבר נשאלה, אז סילחו לי אם כן... :-/ יש לי בעיה בשליחה וקבלה של קבצים ב-ICQ , אני מצליח לשלוח רק למספר מועט של אנשים , ולקבל אני בכלל לא יכול!!! מישהו יודע ממה הבעיה הזאת יכולה לנבוע? אני כבר ניסיתי כל מה שהיה ביכולתי, התקנתי איסיקיו חדש..... ועדיין הבעיה נשארה. אז אם מישהו יודע בבקשה שיענה לי ???
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים אתה על XP?אם כן, בדוק שהFirewall שלך מכובה.איזו גרסת ICQ יש לך?בדוק את הגדרות האבטחה של התוכנה.
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים מחבר גרסת האי סי קיו שלי היא 2002... ואיפה אני בודק את Firewall ? וכן אני משתמש ב- XP
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים Network Connection >> בחר את החיבור שלך >> Properties >> Advanced >> וודא שאין סימון במשבצת הראשונה
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים בדיוק פתרתי לי את הבעיה הזאת אצלי היום, אחרי מועקה של חודשים רביםדבר ראשון, אם הADSL שלך הוא ALCATEL PRO בטל את הFIREWALLדבר שני, תגדיר את הICQ לעם FIREWALL ללא PROXY
פורסם 2002 במרץ 3023 שנים מחבר זהו תודה רבה לשניכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סוף סוף הצלחתי לפתור את הסעיה המעצבנת הזאת...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.