עבור לתוכן

חווית שירות מחפירה בBUY2USA

Featured Replies

פורסם

מסכים לגבי Mustop, נכוותי מהם בעבר גם "בבדיקת מכס" וגם "בחיוב בהפתעה" ללא אישורי אחרי יותר מחודש.

פורסם
  • מחבר

הזוייי לא שמעתי על דבר כזה בנוגע לMUSTTOP.

לא ברור עדיין שמשלמים מחירים כל כך הזויים למשלוחים.

אנחנו חיים במדינה שחונקת רכישות מחו"ל גלובליות לאור מחירים המשלוח ההזויים וכל העמלות השונות והמשונות. זהו יוקר מחייה עצום מבחינתי.

מתי כבר נהיה כמו בארה"ב. מזמינים מה שרוצים, כמה שרוצים והכל במחירים משלוח חינמיים. ואל תשכחו שמדובר בחצי יבשת!

החברות האלה פשוט עושקות את הצרכן למרות שהם מנסות לעזור לו.

פורסם

בדיוק. יכול להיות שזה יותר זול לאורך זמן, אבל עם המזל שלי אני מעדיף לא לנסות :)

לגבי Shipito, זה נחמד מאוד לדברים קטנים, וכאלו שאין בהם סוללות, השתמשתי למספר דברים.

לדברים גדולים, המחירים כבר מתחילים להיות יקרים יותר מ- Buy2 וזמן ההגעה ארוך.

דברים עם סוללות, גם צריך לשלם משלוח Priority יקר, זה תמיד עובר דרך המכס, וגם אף פעם זה לא לקח פחות מ-3-4 שבועות למרות המשלוח היקר יותר.

פורסם

חייב לציין את מה שקרה לי איתם אם כבר הנושא עלה...

3 וחצי חודשים עד להגעה של המוצר שהזמנתי ! 3 וחצי חודשים!! כמובן שהמוצר גם הגיע שבור ולא שמיש בעליל. לפחות הם פיצו אותי מחיר מלא ונתנו לי סוג של הנחה לשימוש הבא שלי בשירות שלהם.. משהו שבחיים לא יקרה.

פורסם

באופן כללי לא מומלץ להשתמש בשירות שלהם קונים עבורך באמזון.

יש לי ניסיון טוב איתם במשלוחים רגילים. מגיע מהר ובלי הפתעות במכס

פורסם

דווקא יש לי נסיון טוב עם השירות קונים עבורך של buy2. פעמיים הזמנתי, לא הייתי צריך לשלם מעבר למחיר הרשום באתר, ופעמיים המוצר הגיע תוך שבוע בערך בלי בעיות.

מה שכן המחשבון שלהם יכול להיות יותר טוב. כבר קרה לי שרציתי להזמין דרך הקונים עבורך מוצר כלשהו שלא אמור להיות עליו מסים למינהם והם החליטו לקטלג אותו תחת קטגוריה שיש עליה מסים - בעלות מוגזמת (לא זוכר מה בדקתי אבל בשביל מוצר של 40-50$ החליטו עוד איזה 15$ מיסים ו 20$ בערך משלוח)

סתם דוגמה שניסיתי עכשיו (מצטער על איכות זוועתית) פעם אחרונה שבדקתי על חלקי מחשב אין מיסים או מכס...

3336d25e07b0a4c86466c013e9a77cc5.jpg

פורסם

על חלקי מחשב בסך של עד 75$ כולל משלוח אין מיסים. מעבר לסכום זה, יש מע"מ כמו על כל מוצר.

פורסם

אוקיי, אבל כמה שתשחק עם המחירים שרשומים במחשבון בתמונה שהעלתי לא תגיע למע״מ של 17.8. הכי הרבה הגעתי ל 17.112$ כשצירפתי לחישוב גם את מחיר הטיפול של buy2 וגם המס בארהב (לא יודע אם המס הזה אמור להיות משוכלל או לא)

למרות שבמקרה הזה מדובר על הבדל די זניח, אלא אם המתמטיקה שלי גרועה יותר ממה שאני חושב, יש משהו דפוק במחשבון

או שהם ממירים את המחירים לשקלים מחשבים מע״מ ואז מציגים את התוצאה אחרי המרה חזרה לדולר? אין לי כוח לחשב את זה, אבל זה לא נשמע הגיוני

נערך על-ידי IlanF

פורסם

צודק. הם גובים 1.7$ יותר מדי. לא הרבה כסף, אבל מעצבן עקרונית.

פורסם

קודם כל הם מעגלים כל סכום כלפי מעלה, ואז יוצא 17.28 והם השמיטו "בטעות" את ה- 2 ואז מגיעים בדיוק ל- 17.8.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים