עבור לתוכן

תאימות לוח אם וזכרון

Featured Replies

פורסם

חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי תשובה ברורה לגבי התאמה של הרכיבים Abit NF7-SL Rev 2.0

עם הזכרון Mushkin PC3200 512MB 222 Special BH6 Chips .

בבקשה תעזרו לי למצוא תשובה דחוף.

פורסם

אמנם קצת קשה למצוא אם יש איזשהן בעיות תאימות בין שני חלקים מסוימים, אבל לא מצאתי שום דבר באתרים של Abit או Mushkin שמצביע על בעיה עם השילוב הזה...

נראה לי שלא תהיה בעיה אם תקנה את הזכרונות האלה.

פורסם

יש איזושהיא שמועה לא מאומתת בפורומים בחו"ל שהלוחות האחרונים של ABIT - ה REV האחרונים של NF7 בכל הגרסאות וה AN7 מותאמים לזכרונות עם CH5 - אז תשקול את זה בקניה ...

זה לא אומר ש BH6 לא יעבדו - אבל CH5 יעבדו יותר טוב - יאפשרו BUS יותר גבוהה - לא יודע לגבי תזמונים - אבל לגבי BUS זאת השמועה ..

פורסם
  • מחבר

השאלה של תאימות זה לגבי האם הזכרון יהיה מוגדר או לא, כלומר יעבוד או לא.

ואי אפשר להגיד, לא משנה על איזה לוח, שזכרונות CH5 יגיעו לבאס גבוה או תזמונים יותר טובים יותר מה BH6 , כי פה כבר מגיעות היכולות הייחודיות של כל chip . והCH5 לפי מה שאומרים, על הפנים(ביחס לBH ).

פורסם

קיבלת תשובה שאתה לא מבין אותה - אתה מקשקש על יכולות של צ'יפים - וואללה, לא ידעתי ש BH6 יותר טובים מ CH5 ....

אבל הגרסאות האחרונות של הלוחות של ABIT עובדים יותר טוב עם CH5 ...

אתה קובע שאי אפשר להגיד את זה - לפי מה אתה קובע ?

הניסיון העשיר שלך עם הלוחות של ABIT וזכרונות של MUSHKIN ?

אנשים רבים בפורומים בחו"ל מדווחים על התופעה הזאת - אז תברר קצת ואולי תבין על מה אני מדבר ...

הזכרון ( ה BH6 ) כשלעצמו הוא מצויין - הלוח NF7-SL הוא מצויין - אבל שילוב של שניהם - בינתיים לפי משתמשים בחו"ל - לא כל כך מוצלח !

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה יכול לתת לינק?

פורסם

אתה יכול לתת לינק?

חפש מעט ב-Xtreamsystems בטח תמצא..

פורסם

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי את האתר הזה...

אתה יכול לתת לי לינק?

פורסם

האמת שלא שם ...

FORUM.ABIT-USA.COM

מילות חיפוש : AN7 או NF7 עם CH5 או BH6 ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים