עבור לתוכן

דף בית משתלט

Featured Replies

פורסם

כשאני נכנס לדפפן Internet explorer נפתח לי דף בית שלא הזמנתי ושנקרא www.default-search.net

כדי לשנות לדף הבית הקבוע שלי נכנסתי לאפשריות אינטרנט , מחקתי את האתר שרשום וכתבתי את האתר שלי ואישרתי.

לאחר שסגרתי ונכנסתי לדפדפן שוב נפתח האתר הלא רצוי.

איך מתפטרים מזה ?

פורסם

מה קרה כשניסית את ההוראות בתוצאה הראשונה של גוגל ל malware www.default-search.net

פורסם

כנס להגדרות של הדפדפן בטיחות מחיקת היסטוריית גלישה סמן הכל ב V לאחר מכן קבע את גוגל כאתר הבית תעשה שוב את אותו תהליך ונסה שוב.

פורסם

לפני התהליך צור נק' שחזור מערכת .

תוריד את התכונה תוריד את התוכנה Hijackthis

http://liquidtelecom.dl.sourceforge.net/project/hjt/2.0.5%20beta/HijackThis.exe

בחר ב Do a system scan ...

תקבל לוג סריקה , תעתיק אותו לפה http://www.hijackthis.de/

ותלחץ "נתח" ,

בעיקרון מה שבX אדום אתה יכול למחוק מה שבסימן שאלה צהוב אתה צריך לראות אם זה נראה לך מוכר ואם לא מחק , מקסימום אם תהיה איזה שהיא בעיה יש לך נק' שחזור .

כמובן שאת המחיקה אתה מבצע בתוכנה אתה מסמן בהתאם למה שקיבלת באתר ,ואז בוחר FIX.

למרות שגם בתוכנה הוא נותן לך אפשרות לגבות לפני מחיקה עדיף ליצור נק' שחזור .

פורסם

בעיקרון מה שבX אדום אתה יכול למחוק .

.

לא, לא, לא ולא.

אין למחוק משהו שאתה לא יודע בוודאות שהוא לא צריך להיות שם. כבר עשרות פעמים ראיתי דברים שמופיעים באיקס אדום שהם חלק של דרייבר כלשהו, או תוכנה שאני יודע בוודאות שהיא 100% נקיה. אפילו ראיתי רכיבים של ווינדוס 8 מופיעים באיקס אדום.

תמיד אבל תמיד תלחץ על הערך כדי לקרוא הערות של משתמשים אחרים

ואם אתה עדיין לא בטוח, תשאל פה וישתדלו לבדוק לך

נקודת שחזור לא בהכרח אומר שאתה יכול לעשות מה שאתה רוצה ומקסימום לשחזר. זה נוח, אבל יכול שלא לעבוד. אני מזמן לא סומך עליהן כי בפעמים הבודדות שהייתי צריך לשחזר זה לא עזר לי.

פורסם

מקבל את מה שחבר הפורום אמר ^ ,

מקסימום תעלה לפה את הקובץ או תעתיק אותו ישר ואעזור לך ,

פורסם
  • מחבר

בינתיים ניסיתי את מה ש #3 יעץ לי.

זה לא עזר

עכשיו אנסה את הדרך הבאה שהוצעה

תודה

- - - תגובה אוחדה: - - -

קיבלתי את הדוח ובו אקסים צהובים ואדומים.

אני רוצה למחוק מהמחשב את מה שמסומן באדום

איך מבצעים זאת

פורסם

שלח לפה את כל הלוג , אגיד לך מה למחוק .

לגבי איך , פשוט אתה נכנס לתוכנה היכן שסרקת וליד כל אובייקט יש לך ריבוע אתה מסמן בהתאם ללוג או מה שאדריך אותך ובוחר ב "FIX"

פורסם
  • מחבר

לא מצליח להעתיק את הדוח. ניסיתי לסמן את כל השורת בכחול כדי להעתיק וזה לא מאפשר לסמן.

פורסם

תלחץ על save log וזה יתן לך לשמור קובץ טקסט. תצרף את הקובץ להודעה פה או שתעלה ל- pastebin.com או משהו כזה וצרף לפה קישור

פורסם
  • מחבר

אין save log כאופציה. יש אפשרויות אחרות שלא נראות לי מתאימות

פורסם

בפעם הראשונה שאתה מריץ את התוכנה אתה תקבל חלון שבו יהיה כפתור do system scan and save log - בסוף הסריקה יפתח הלוג בפנקס רשימות ויישמר קובץ אוטומטית באותה תיקיה של ה- HijackThis.exe

פעמים הבאות שתריץ אותה לא יופיע החלון הראשוני אלא אתה תיכנס ישירות לתוכנה. שם תלחץ על scan ואחרי שאתה מקבל תוצאות יופיע כפתור save log במקום ה- scan

o0oyeJL.png

פורסם
  • מחבר

אין אופציה כזו שנקראת save log .יש דברים אחרים לא רלוונטיים

- - - תגובה אוחדה: - - -

אופס...עכשיו ראיתי שענו לי על הערתי הקודמת. אני מבין מהתשובה שעלי להריץ שוב סריקה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים