פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים מחבר אז למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה? אני צריך שיהיה חיבור לאינטרנט כמה שיותר מהר
פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים אם האורות לא דולקים, תבדוק:א. שרואים כרטיס רשת בהגדרות לוח של המחשב.ב. שהכבל שמחבר בין 2 הציודים (שדולקים) תקין.
פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים מחבר ניסיתי כבל אחר וגם אז האור לא דלק (רק בחיבור במחשב, במודם האור דלק כרגיל) אבל איך מגיעים להגדרות הלוח ובודקים אם כרטיס הרשת נמצא בהם?
פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים יש לך ליד השעון למטה Network כנס שם פנימה (כפתור ימני) ושם יש change adapter settings בצד שמאל, מה מופיע ?
פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים מחבר המערכת שלי בעברית... אתה מתכוון לסמל של הכבל והמסך והאיקס עליהם? ואם כן יש לי רק 2 אפשרויות - פתור בעיות ו פתח את מרכז הרשת והשיתוף. על איזה מהם מדובר?
פורסם 2014 בדצמבר 1010 שנים תקרא עד הסוף באחד הצדדים יש לך "שנה הגדרות adapter" כנס ותראה אם אתה רואה שם כרטיסי רשת.
פורסם 2014 בדצמבר 1110 שנים יכול להיות שפתחת קובץ זדוני שעשה זאת . תעשה שחזור מערכת . התחל /בשורת חיפוש תקליד rstrui.exe ואז בחר בישום / שחזר למועד מוקדם שהמחשב עבד בסדר
פורסם 2014 בדצמבר 1110 שנים נכנסתי ל שנה הגדרות מתאם ואז פשוט מופיע לי דף ריקאז אין לך דריבר מותקן לכרטיס רשת ולכן מן הסתם לא תראה אורות מאחורה. תבדוק אם יש לך חומרה לא מזוהה ב device manager.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.