עבור לתוכן

מחשב חזק וזול ב-3300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

:P

כפר סבא.

פורסם
  • מחבר
אחי , במפרט הAMD הכרטיס מסך יותר טוב והכל יוצא יותר משתלם פי כמה וכמה!

ואני יגיד לך עוד משהו , אתה לא "אוהב יותר אינטל" , אתה פשוט לא ראית את מעבד הAMD 2500 בפעולה , שתראה תודיע לי , כי קודם רואים ומבינים איך הכל עובד , ורק אז מסיקים מסקנות , גם אני חששתי בהתחלה שקניתי את הAMD 2000 שלי , אבל אחר כך נוחכתי לגלות שממש ממש לא עשיתי טעות ואני מרוצה עד היום מהביצועים של המחשב(הוא מאוד מהיר אפילו ביחסית למחשבים יותר חזקים ממנו , ואפילו אני לא יודע למה)

אז אני ממליץ לך לבוא לאחד האנשים מכאן או לחברים שלך ולראות איך הכל פועל ורץ על מחשבים עם מעבד 2500של AMD , אל תתייחס למשחקים כי זה כבר קשור לכרטיס המסך , ותדאג שלחברים שלך יהיה לוח אם טוב וזיכרון טוב...

או שתבוא(אפילו לכאן אני הייתי מציע לך לבוא(לכאן זה לבית שלי)) ורק לראות איך עובדים המחשבים.

אני לא מכיר אנשים שיש להם AMD ואני מפחד ללכת על זה פעם ראשונה

פורסם

אז אמרתי לך , אתה מוזמן לבוא ולראות אצלי.

יש לך את האייסיקיו שלי בפרופיל , דבר איתי אם אתה רוצה , אני ממש לא אוהב אנשים ששוללים דברים לפני שהם בכלל ראו אותם.

פורסם

תשמע גם אני לא מזמן נכנסתי לעולם החומרה שמה שחשבתי שAMD זה חרא וINTEL זה מצויין.

וזה כרגע ההפך.

AMD עוקפת בהמון את אינטל מבחינה טכנולוגית וביצועים.

בכל מקרה אם באת לפה זה אומר שאתה סומך על דעות של אנשים פה, אז אני מבקש לטובתך האישית פשוט תיקח את המפרטים שהציעו לך פה כי אתה לא הראשון שהם בונים לו מפרט.

פשוט מאוד תכנס למפרטים של אנשים ותווכח שלרוב האנשים יש פה AMD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים