עבור לתוכן

מפרט AMD64, צריך חוות דעת.

Featured Replies

פורסם

הCOMPUCASE הוא מארז איכותי ביותר עם מאוורר מעולה ובכלל כל דבר במארז הוא מצויין ובמחיר מעולה! בלי קשר לספק (שהוא גם מצויין).

לפי מה שהבנתי ההבדל בין SATA לחיבור רגיל הוא דיי מורגש ומי שהשתמש מאוד מרוצה, ובלי שום קשר לרמקולים שיש לך וכרטיס קול, הלוח אם הספציפי הזה הוא מאוד יציב וחזק , קבל ביקורת:

http://www.hardavenue.com/reviews/albaK8X800proII1.shtml

מומלץ!

פורסם

יש הבדל בין SATA ללא SATA , זמני הטעינה בוינדוס יותר קצרים(מניסיון) , גם אני לפני שראיתי הארדיסק SATA 120GB של מקסטור חשבתי שאין הבדל , אבל נוכחתי לדעת שההבדל שווה את הכסף.

הSATA ממש מעולה לעבודה מקבילית של חלונות ומהירות , שלא כמו הATA IDE... אבל אין הבדל ענקי , אבל זה שווה את הכסף.

פורסם

ההבדל הוא ממש אבל ממש מזערי ובקושי שבא לידי ביטוי!

עשו על זה חיפוש בפורום של "אמצעי איחסון" ותראו ! ההבדל ממש ממש קטן מלבד הכבל החמוד של הSATA אין כמעט הבדל בינו לבין הATA IDE!

ודרך אגב הA64 צורך ספק עד כדי כך טוב? ספק 300W (לא ג'נרי!) לא יספיק?

פורסם

לא ניראה לי שזה יספיק, תחפש ניראה לי דיברו על זה.

ולפי מה שראיתי בפורום המון אנשים מרוצים מהSATA מאוד וממליצים עליו בלי הפסקה.

ועל איזה ATA אתה מדבר? 100 , 133 ....?

פורסם

כולם מרוצים מהSATA אני לא אומר שלא!

אבל ההבדל הוא באחוזים כל כך נמוכים שזה ממש בקושי הבדל מלבד הכבל הקטן והיפה שלו!

פורסם

נו בסדר זה מה שSTINGER אמר - שההבדל שווה את הכסף , וההבדל ביניהם הוא בערך 40 שקל, ז"א שההבדל ביניהם הוא קטן (הוא גם כתב שההבדל לא גדול אבל לא חשוב).

וחוץ מזה הוא גם אומר לך מנסיון שהוא ראה הרבה הבדל בין ATA לבין SATA אז למה להתחיל להתווכח??

אז מה לא שווה לו לשלם 40 שקל על הכבל הדק הזה ועל המהירות היותר גדולה של החיבור (אפילו אם היא קטנה)?

ולא אמרת על איזה ATA אתה מדבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים