עבור לתוכן

מה מיוחד במקלדת הזאת? שבחול היא עולה 99 דולר ובארץ הכי זול 600שקל

Featured Replies

פורסם

יש pinch to zoom.

זאת מקלדת AIO שכוללת מקשים וטאצ׳פאד.

פורסם
  • מחבר

אז לי הזום לא עובד... אני מנסה וכלום לא קורה

אני יודע שזו מקלדת עם טאצ' פאד , אבל חוץ מזה יש משהו יחודי לה? בכל אופן היא עולה 600 שקל בארץ שזה דיי הרבה כשיש מקלדת עם טאצ' פאד של מייקרוסופט שעולה 150-200 שקל ..

פורסם

לא מכיר את המקלדת הזאת ולא יודע מה מיוחד בה אבל בלינק שהבאת היא נמכרת ב-50$...

פורסם
  • מחבר

זה מבצע 50 דולר המחיר הרגיל שלה הוא 70+ כנראה בהנחות קטנות יותר אבל המחיר הרגיל הרגיל שלה הוא 99 דולר ובארץ היא בכלל עולה 600 שקל

פורסם
  • מחבר

דיי אז מה עשיתי בזה שקניתי מקלדת מחול ב300 שקל ? אבל דובי , המקלדת שקניתי סתם עולה מהמקלדת הזאת שנתתה בקישור ? למרות ששניהן הן Logitech? תכלס לא נראה לי ,

בכל אופן המקלדת הזאת שאני מדבר עליה בתחילת הדיון היא המקלדת שכבר אצלי בבית , ואני לא מוצא שום דבר מיוחד בה, הטאצ פאד בכלל לא חלק ולא נעים והלחיצות בשביל קליק ימיני ושמאלי גם הוא לא נוח , בקיצור אני לא מבין מה מיוחד במקלדת הזאת שהיא קבלה תג מחיר של 600 שקל בארץ ואפילו 700 ובחול 99 דולר ,

לו היתה לי אנגלית טובה , הייתה כבר מוצא את התשובה בעצמי אבל אין לי לכן אני שואל כאן ...

פורסם

סתם חזירות של היבואן בארץ. שום דבר מיוחד.

פורסם

נראה לי קפצו על זה שיש לה מולטי טאץ ועל זה המחיר הגבוה בארץ...

SPONER התקנת את התוכנה של לוגיטק? אני רואה שכדי להפעיל את המולטי טאץ צריך אותה

Http://support.logitech.com/en_us/product/10891

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , הורדתי אותה , רק שאלונת, הזום באמצעות הטאצ פאד בכללי , הוא אף פעם לא חלק ? אלא הוא בקרטועים כאלו ?

אני מתכוון בדף כרום למשל.. גם בטאצ פאד של המחשב הנייד יש קרטועים וגם במקלדת של tk820

פורסם

במקלדת שאני המלצתי לך עליה (המיקרוסופט) אין צורך בדרייבר כלל, עובד בכל מקום.

תלמד לפעם הבאה :)

פורסם
  • מחבר

סבבה

תודה רבה , הורדתי אותה , רק שאלונת, הזום באמצעות הטאצ פאד בכללי , הוא אף פעם לא חלק ? אלא הוא בקרטועים כאלו ?

אני מתכוון בדף כרום למשל.. גם בטאצ פאד של המחשב הנייד יש קרטועים וגם במקלדת של tk820

פורסם

תקפיץ את הדיון בעוד כמה שעות ואבדוק

פורסם
  • מחבר

הקפצתי

פורסם

1) בפיירפוקס, הזום עובד לי חלק.

2) באינטרנט אקפלורר, לא עובד חלק.

3) בתיקיות של ווינדוס, עובד חלק.

4) בהתחל של WIN 8.1 גם עובד חלק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים