עבור לתוכן

לא מצליח להתחבר לאינטרנט Local Area Connection Doesn't Have A Valid IP Configuration

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, יש לי בעיה.

ברשותי מודם "הוטבוקס" שממנו יוצאים 2 כבלים, אחד למחשב שלי ואחד למחשב השני.

במחשב שלי אני מקבל אינטרנט רגיל בלי בעיה, במחשב השני יש X על חיבורי הרשת שאומר

local area connection doesn't have a valid ip configuration

נכנסתי כבר לחיבורי הרשת בשביל לוודא שIPv4 מושך IP אוטומטי.

ניסיתי לעשות ipconfig release ואז renew.

אבל בכל זאת משהו לא מסתדר. כלל ההגדרות תקינות, אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

אם אתה מחליף במכשיר של הוט את הכבלים[1ל2 ו2ל1 יש שינוי , או שעדיין באותו מחשב ישנה הבעיה?

פורסם
  • מחבר
אם אתה מחליף במכשיר של הוט את הכבלים[1ל2 ו2ל1 יש שינוי , או שעדיין באותו מחשב ישנה הבעיה?

כן ניסיתי לחבר מהיציאה שעד עכשיו המחשב שלי קיבל ממנה אינטרנט.

והנה תמונה של של הipconfig /all

R7kYeQR.jpg

פורסם

ניסית למחוק את המתאם רשת ולהתקין אותו מחדש?

פורסם
  • מחבר
ניסית למחוק את המתאם רשת ולהתקין אותו מחדש?

אני לא בטוח שאני יודע על מה אתה מדבר, איך בדיוק עושים את זה?

פורסם

גש למנהל ההתקנים/מתאמי רשת / קליק ימני על המתאם רשת בחר ב "הסרה" , אתחל את המחשב , והתקן את מנהל ההתקן של כרטיס הרשת מחדש .

פורסם
  • מחבר
גש למנהל ההתקנים/מתאמי רשת / קליק ימני על המתאם רשת בחר ב "הסרה" , אתחל את המחשב , והתקן את מנהל ההתקן של כרטיס הרשת מחדש .

אני בטח צריך להשיג את הדרייברים ממקום כלשהו לפני נכון?

פורסם

כן .

פתח את המארז , על הלוח אם כתוב את הדגם שלו , תריץ את זה באתר היצרן ותוריד משמה את המנהל התקן .

אפשר להסתמך גם על פי מה שנתת לעיל [intel 82566dm עדיף אבל לראות איזה לוח אם יש לך ..

פורסם
  • מחבר

אוקיי עשיתי לא עובד, ממש ממש מוזר, הדרך היחידה שאני מקבל אינטרנט זה חיבור ההוטבוקס ישירות למחשב שלי.

שום חיבור של מחשב אחר, או חיבור ההוטבוקס לראטור חיצוני לא מצליח למשוך לי אינטרנט.

אני כבר אובד עצות

עריכה:

אוקי אני מתחיל לאבד שפיות כאן, דיברתי עם התמיכה של הוט, מסיבה מוזרה כלשהי כאשר אני מגדיר את ההוטבוקס חיבור bridge אני מצליח לקבל אינטנט דרך כבל אך ורק למחשב שלי, אבל ברגע שאני מחזיר אותו למצב ראטור רגיל אני לא מצליח לקבל אינטרנט בשום מקום, לא כבל ולא wifi, וזה ממש מוזר כי אני עדיין מושך IP תקין ועל הנייר אני אמור לגלוש.

פורסם
  • מחבר

מישהו? =\

פורסם

אני דווקא רואה שאתה לא מושך אייפי כרגיל.

אתה מקבל 169.254.x.x

זה לא מצב תקין, נסה להגדיר אייפי סטטי בתחום המתאים.

לי גם קרתה אותה הבעיה שנבעה מ״בעיית״ תשתית- הכבל היה סטרייט ולא קרוס(או להפך אני לא סגור עם ראוטר ביתי עובד כמו ראוטר תעשייתי).

בכל מקרה חיווטתי שוב את הכבל וזה הסתדר(12,36)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים