עבור לתוכן

בקשת המלצה למארז

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי R9 280X, I5 4590 ולוח אם שאני כרגע לא זוכר אבל הוא לא גדול במיוחד.

אני צריך המלצה למארז שמבחינת קירור יכול לתת לי את התפוקה הכי טובה בטווח המחיר שהוא 250-300 ש"ח.

כמו כן, אם יש חריגה מסויימת שהיא לא גדולה במיוחד ויכולה להיות קריטית ועדיפה, אשמח גם לשמוע עליה.

כרגע אני די נעול על Antec GX500, אבל אני רוצה לשמוע עוד המלצות.

תודה רבה על כל עזרה.

פורסם

גם ה GX700, GX900 מארזים מאווררים ואיכותיים בטווח מחירים דומה והם אופציה מצויינת כי ה GX500 חסר כרגע.

פורסם
  • מחבר
גם ה GX700, GX900 מארזים מאווררים ואיכותיים בטווח מחירים דומה והם אופציה מצויינת כי ה GX500 חסר כרגע.

בהנחה שה-GX500 חוזר למלאי, הוא הכי כדאי?

פורסם

כן מכיוון שהוא הזול בינהם אבל GX900 שעולה כ 50 שקלים יותר בנוי בצורה טובה ונוחה במעט. יש עליו ביקורת באתר.

פורסם
  • מחבר

בנוי טוב יותר סבבה, השאלה היא לגבי הקירור, באיזה מבין כל השלושה הקירור שאני אקבל הוא הכי טוב?

ושאלה נוספת, NZXT Phantom 410 שווה את המחיר?

פורסם

^ מבחינת הזרימה של האוויר בתוך המארז אין הבדל בינהם כשאתה יכול להוסיף את 410 לרשימה הזאת למרות שהוא יקר יותר ולפי כך פחות משתלם. מגיעים עם 3 מאווררים כשיש אפשרויות רבות להוספה.

פורסם
  • מחבר
^ מבחינת הזרימה של האוויר בתוך המארז אין הבדל בינהם כשאתה יכול להוסיף את 410 לרשימה הזאת למרות שהוא יקר יותר ולפי כך פחות משתלם. מגיעים עם 3 מאווררים כשיש אפשרויות רבות להוספה.

הבנתי, אז כמשתמע מכך ה-GX500 הוא הטוב ביותר בשבילי וזאת מאחר שה-GX900 הוא בעיצוב שאני פחות אוהב.

תודה רבה לך על כל התשובות המהירות והמספקות.

פורסם

הוא ניראה משתלם למדיי אבל זאלמן פחות מומלצים ביגלל איכות בניה..

פורסם
  • מחבר

טוב, התייאשתי, ה-GX500 מסרב להגיע.

יש לך המלצה למארז עם קירור יותר טוב ואיכותי יותר? מוכן להשקיע יותר.

עריכה:

ראיתי שיצא Antec GX300 ידוע לך משהו עליו?

פורסם

^ הוא קצת צפוף כשבעיקר אין הרבה מקום לקירור המעבד. מבחוץ ניראה די חלש ולא ממש איכותי, מגיע עם מאוורר בודד כשאפשר להוסיף מאווררים רק למעלה וזהו.

אני מציע שתלך על Corsair 200R שעולה 300 שקלים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים