עבור לתוכן

אסוס זן בוק - ביצעתי שינמוך לwin7 אבל עכשיו אין USB... הנה אתגר.. מה עושים?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי את האסוס זן בוק ועליו היה מותקן win8 שנמכתי לwin7 לאחר שהייתי צריך למחוק את כל הכוננים (הייתי מקבל את ההודעה :

ין אפשרות להתקין את Windows בדיסק זה. הדיסק הנבחר כולל טבלת מחיצות מסוג GPT.במערכת EFI, ניתן להתקין את Windows בדיסקים מסוג MBRבלבד". וקראתי באיזה מקום שאם מוחקים את כל הכוננים זה פותר את הבעייה, וזה אכן פתר) העניין הוא שעכשיו אין לי דרייברים לUSB שלי מה שאומר שאני לא יכול לחבר שום דבר למחשב ואין לי בעצם איך להוריד דרייבים למחשב.. מה עושים עכשיו?.....

פורסם

הדרייברים מובנים במערכת ההפעלה. USB2 אמור לעבוד בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

לגבי הדרייברים, הוא לא מזהה אותם, למשל אין לי רשת. איך מסדרים את זה? זאת אומרת איך אני מגדיר רשת במצב הנוכחי?

לגבי הusb2 הכנסתי דיסק או קי מהצד והוא לא מזהה אותו.. בעצם לא קורה כלום..

פורסם

רשת זה משהו אחר. תנסה יציאה אחרת ודיסק און קי אחר.

פורסם

זה היה אולי משהו שנדרש ב Windows 98.

תסביר את הבעיה שלך.

פורסם
  • מחבר

הזוי עד כמה שזה נשמע, ניסיתי דיסק און קי אחר - לא עובד. ניסיתי גם להכניס כרטיס SD (יש לי מקום) וגם הוא לא נקרא.. בדקתי במנהל ההתקנים ושום התקן לא נמצא כולל ה USB2 שלידו יש סימן שאלה... איך עוקפים את זה?

פורסם
  • מחבר

מקלדת כן והמשטח של העכבר כן אבל אם אני מחבר עכבר אז הוא לא עובד.

דיברתי עם התמיכה הם אמרו לי לשלוח את המחשב לתיקון..

נערך על-ידי motiyair

פורסם

תשנה בביוס את ההגדרה של ‏xHCI‏ אחת אחת עד שהבקר יעבוד במצב תואם ווינדוס 7, תוריד דרייברים של הכרטיס רשת‎ ‎במחשב אחר, תחזיר את ההגדרה לברירת מחדל, תתקין דרייברים של הצ'יפסט. זה אמור להסתדר.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. נתקלתי בנייד שמראה את התסמינים שהזכרת. מסתבר כנראה שיש בקרי USB3 שלא מציגים את עצמם גם כבקרי USB2 ולכן WINDOWS 7 לא מזהה אותם כלל. זה גם גורם בעיות בהתקנת WINDOWS 7 מUSB. לעומת זאת WINDOWS 8 מזהה אותם "מהקופסה". ניתן להוריד דרייברים מתאימים למערכת ההפעלה לאחר ההתקנה או במקרה של המחשב שטיפלתי בו (טושיבה C50A) יש הגדרה בביוס לכפיית הUSB לUSB2 ואז WINDOWS 7 מזהה כרגיל.

פורסם
יש הגדרה בביוס לכפיית הUSB לUSB2 ואז WINDOWS 7 מזהה כרגיל.

זה בדיוק מה שאמרתי בתגובה הקודמת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים