פורסם 2004 במרץ 1821 שנים הורדתי מהאתר את התוכנה SpeedFanמצורף צילוםאם תוכלו להסביר לי מה הולך אצלי פה ...
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים אוקיי אז לפי מה שאני מבין.. מקווה מאוד שאני לא טועה :טמפ' מעבד - 32מעלותטמפ' צ'יפסט - 27 מעלותמאוורר לכשהו, אני מניח שעל המעבד מסתובב ב2500RPM... עוד משהו ?
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים מחבר אוקיי אז לפי מה שאני מבין.. מקווה מאוד שאני לא טועה :טמפ' מעבד - 32מעלותטמפ' צ'יפסט - 27 מעלותמאוורר לכשהו, אני מניח שעל המעבד מסתובב ב2500RPM... עוד משהו ?האם זה טוב, האם זה לא טוב ?אני מתכנן לקנות בקרוב עוד שתי מאווררים של 120 מ"מ עם לדיםכיצד למקם אותם ?יש לי חמישה מאווררים - אחד למעבד, אחד לכרטיס מסך, אחד בספק כוח, אחד מאוחרה ( מתחת לספק ) ואחד בדלתהמאורר האחורי היה ממקום מקדימה, אבל העברתי אותו אחורה כיוון שאני לא בטוח לגבי המיקום שלו מקדימהיש לי אפשרות לשים 4 מאווררים מקדימה, אבל אני לא רואה שום פתחים גדולים מקדימה שיאפשרו הכנסת או הוצאת אוויריש לי עוד מקום פנוי למאוור מאחורה
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים לפי התיאור של המיקום של המאווררים אני משער שיש לך מארז של TASK אני צודק? כי יש לי בדיוק כזה מארז..בכל אופן אני שמתי אחד מקדימה מכניס אוויר, אבל קדחתי לו מקום בפאנל כדי שיהיה לו נח יותר לקחת אוויר ביותר יעילות ובקצת רעש..מאחורה שמתי 2 מכניסים ובדלת עוד אחד מכניס.. ממליץ לך לעשות ככה גם ואם יש לך אפשרות אז תוסיף גם אחד מוציא בגג
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים מחבר לפי התיאור של המיקום של המאווררים אני משער שיש לך מארז של TASK אני צודק? כי יש לי בדיוק כזה מארז..בכל אופן אני שמתי אחד מקדימה מכניס אוויר, אבל קדחתי לו מקום בפאנל כדי שיהיה לו נח יותר לקחת אוויר ביותר יעילות ובקצת רעש..מאחורה שמתי 2 מכניסים ובדלת עוד אחד מכניס.. ממליץ לך לעשות ככה גם ואם יש לך אפשרות אז תוסיף גם אחד מוציא בגגאין לי מושג איזה מארז זה, למה הם לא טורחים לכתוב את שם החברה על המארז ... ???הפאנל מקדימה יפה, חב להרוס עם חוריםלמעלה אין לי אפשרות לשים מאוור בגלל שהמארז עומד בתוך 'תא' שמבחינת הגובה הוא בול, והוא סגור מלמעלה כזההבנתי שאפשר למקם אוור באזור הסידירומים - כיצד ?יש לי ארבע מקומות לסידירומיםויש לי סידי רום וצורב שהם מוכנסים אחד כן אחד לא, זאת אומרת שיש רווח ביניהםאני לא חושב שאפשר כרגע להכניס לשם מאוור, אם אני ארחיק אחד מהם כך שיהיה רווח כפול אז אוכל להכניס מאווראבל כיצד לחזק אותו ? ואיזה גודל עדיף ?
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים באזור הCD-Drive's אני עשיתי ככה: זה דיי משפר את זרימת האויר למאווררים המוציאים אויר מאחורה, ורענון האויר באזור המעבד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.