עבור לתוכן

טמפטורות ומהירויות המאווררים

Featured Replies

פורסם

הורדתי מהאתר את התוכנה SpeedFan

מצורף צילום

אם תוכלו להסביר לי מה הולך אצלי פה ...

פורסם

אוקיי אז לפי מה שאני מבין.. מקווה מאוד שאני לא טועה :

טמפ' מעבד - 32מעלות

טמפ' צ'יפסט - 27 מעלות

מאוורר לכשהו, אני מניח שעל המעבד מסתובב ב2500RPM...

עוד משהו ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז לפי מה שאני מבין.. מקווה מאוד שאני לא טועה :

טמפ' מעבד - 32מעלות

טמפ' צ'יפסט - 27 מעלות

מאוורר לכשהו, אני מניח שעל המעבד מסתובב ב2500RPM...

עוד משהו ?

האם זה טוב, האם זה לא טוב ?

אני מתכנן לקנות בקרוב עוד שתי מאווררים של 120 מ"מ עם לדים

כיצד למקם אותם ?

יש לי חמישה מאווררים - אחד למעבד, אחד לכרטיס מסך, אחד בספק כוח, אחד מאוחרה ( מתחת לספק ) ואחד בדלת

המאורר האחורי היה ממקום מקדימה, אבל העברתי אותו אחורה כיוון שאני לא בטוח לגבי המיקום שלו מקדימה

יש לי אפשרות לשים 4 מאווררים מקדימה, אבל אני לא רואה שום פתחים גדולים מקדימה שיאפשרו הכנסת או הוצאת אוויר

יש לי עוד מקום פנוי למאוור מאחורה

פורסם

לפי התיאור של המיקום של המאווררים אני משער שיש לך מארז של TASK אני צודק? כי יש לי בדיוק כזה מארז..

בכל אופן אני שמתי אחד מקדימה מכניס אוויר, אבל קדחתי לו מקום בפאנל כדי שיהיה לו נח יותר לקחת אוויר ביותר יעילות ובקצת רעש..

מאחורה שמתי 2 מכניסים ובדלת עוד אחד מכניס.. ממליץ לך לעשות ככה גם ואם יש לך אפשרות אז תוסיף גם אחד מוציא בגג

פורסם
  • מחבר

לפי התיאור של המיקום של המאווררים אני משער שיש לך מארז של TASK אני צודק? כי יש לי בדיוק כזה מארז..

בכל אופן אני שמתי אחד מקדימה מכניס אוויר, אבל קדחתי לו מקום בפאנל כדי שיהיה לו נח יותר לקחת אוויר ביותר יעילות ובקצת רעש..

מאחורה שמתי 2 מכניסים ובדלת עוד אחד מכניס.. ממליץ לך לעשות ככה גם ואם יש לך אפשרות אז תוסיף גם אחד מוציא בגג

אין לי מושג איזה מארז זה, למה הם לא טורחים לכתוב את שם החברה על המארז ... ???

הפאנל מקדימה יפה, חב להרוס עם חורים

למעלה אין לי אפשרות לשים מאוור בגלל שהמארז עומד בתוך 'תא' שמבחינת הגובה הוא בול, והוא סגור מלמעלה כזה

הבנתי שאפשר למקם אוור באזור הסידירומים - כיצד ?

יש לי ארבע מקומות לסידירומים

ויש לי סידי רום וצורב שהם מוכנסים אחד כן אחד לא, זאת אומרת שיש רווח ביניהם

אני לא חושב שאפשר כרגע להכניס לשם מאוור, אם אני ארחיק אחד מהם כך שיהיה רווח כפול אז אוכל להכניס מאוור

אבל כיצד לחזק אותו ? ואיזה גודל עדיף ?

פורסם

באזור הCD-Drive's אני עשיתי ככה:

aar.jpg

זה דיי משפר את זרימת האויר למאווררים המוציאים אויר מאחורה, ורענון האויר באזור המעבד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים