עבור לתוכן

זיכרונות DDRAM - מה אומרים המספרים?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות זיכרונות של DDR במקום ה-SDRAM שיש לי כרגע במחשב.

קניתי לאחרונה סטיק של 256 מגה ב-250 ש"ח בחנות מסויימת וכעת אני מעדיף להחליף את הזיכרון SDRAM הזה ולהוסיף כסף ולקבל זיכרון DDRAM אך בקיבולת של 512 מגה...

ראיתי שישנם המון סוגים של חברות שונות..... עם מהירויות שונות וכד'...

רציתי לדעת מה ההבדל בין ****PC לבין ***MHZ , מה כל אחד מהמספרים אומרים ומה כדאי לקחת?

חשבתי לקחת ב-480 ש"ח את הזיכרון של GEIL + קירור , מה אתם אומרים על זיכרון זה?

בנוסף, ברצוני לציין כי בקרוב אני משדרג את הלוח והמעבד ללוח ומעבד קצת יותר חדישים (אני חושב מעבד AMD 1.8) כך שכאשר אם יצא לכם להעיף מבט במפרט שלי כשאתם עונים לי, אל תתייחסו אליו כל כך משום שהוא ישתנה בקרוב :-)

פורסם

PC3200 = 400MHz

PC2100 = 266MHz

אני מקווה שאתה מבין את הרעיון...

אגב, בלוח שלך הזיכרון יפעל רק ב 266 מה"ז גם אם תקנה DDR400, לא שאני ממליץ שתחפש DDR266 אבל פשוט שתדע.

פורסם

בלוח הנוכחי שלך אין לך סלוט ל DDR בכלל.

תקנה את הזכרונות רק לאחר שתשדרג.

פורסם

במפרט שלו רשום שיש לו לוח Asus A7A266 יש לו סלוטים ל SDR ו DDR, אז למה החלטת שאין ?

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז בינתיים הוא יעבוד לי ב-266... העיקר שבלוח החדש הוא יעבוד ב-400...

רציתי רק לשאול אתכם על איזה לוח אתם ממליצים לי לחשוב?

פשוט אין לי מושג בלוחות... אני רק רוצה משהו מהיר ושיעבוד לי ב-400MHZ ושהמחיר יהיה סביר למשתמש הביתי המשתדל לחסוך איפה שאפשר :)

פורסם

לוח טוב מבוסס NF2 עולה באיזור ה 450-500.

אם אתה קונה כבר לוח חדש תקנה מעבד לפחות XP2500+.

אם סחבת את המחשב עד עכשיו שווה אולי לחכות עוד חודשי חודשיים, נראה שלוחות ל A64 יורדים במחיר קצת ועם ההשקה של דגם ה 2800 יכול להיות שתוכל לקנות אותו במחיר דומה (זה יהיה איזה 300 שקל יותר, אבל לדעתי שווה את השקעה).

פורסם

במפרט שלו רשום שיש לו לוח Asus A7A266 יש לו סלוטים ל SDR ו DDR, אז למה החלטת שאין ?

על פי המפרט יש לו לפחות 3 סלוטים של SDRAM.. אז כמה סלוטים יש לו סה"כ על הלוח אם יש גם DDR?

פורסם

דבר ראשון מספיק לו אפילו סלוט אחד, אבל יש שניים.

פורסם
  • מחבר

לבחור ששאול על איך זה שיש לי גם DDR.... יש לי 3 SDRAM ו-2 של DDR.....

ולבחור שעוזר לי מאוד, אני צריך משהו בסביבות ה-500 שקל גם לוח וגם מעבד.... אני חושב מעבד 1.8 יהיה טוב.... אבל אני לא יודע איזה לוח לקחת... אני לא קונה אני מארגן חינם פשוט יש לי בעיות במחשב ואני צריך לקבל את המעבד הישן שלי חזרה ובגלל שלא מייצרים כאלה והמוכר לא יודע איפה המעבד שלי, הוא מביא לי לוח ומעבד חדשים, אז כדי שלא יתן לי לוח יותר מעפן משלי אני רוצה לדעת ולהתעניין איזה לוח נחשב היום כלוח "סבבה" לא יקר יותר מדי אבל גם לא יותר מדי פשוט.

תודה רבה!

פורסם

ב 500 שקל אתה מקבל לוח עם מעבד מולחם אליו, בלי סלוט AGP ועם כרטיס מסך מובנה.

אל תגע בדבר כזה בחיים שלך אלא אם אתה מחפש מחשב שהדבר היחידי שיעשה זה לגלוש באינטרנט וקצת עבודה באופיס.

אני קצת מבולבל כשאתה אומר שאתה מקבל את המעבד בחינם. תסביר בבקשה בדיוק מה אתה צריך לקנות ובכמה כסף ומה יש לך כבר.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח מקבל מעבד ולוח חינם, ב-500 שקל... אבל זה לא יהיה פייר כי אני לא רוצה לוח ומעבד חדשים כי אני רוצה פשוט את המעבד הישן שלי חזרה (AMD 1.33) ואין לו אותו לתת לי, אז הוא אמר שאין לו שום מעבד שיתאים ללוח שלי, לכן הוא יביא לי לוח ומעבד "ב-500" ש"ח, אז מן הסתם הוא ינסה לדחוף לי משהו דרעק (מעבד ולוח) ב-500 שקל האלה, הוא אמר משהו על AMD 1.8 אני חושב (לא זוכר איזה XP זה...) אז רציתי פשוט לשמוע מה מומלץ היום ומה לא מומלץ, כדי שלא ידחוף לי איזה דרעק ואני אתלהב.

בנוסף, יש לי כרגע על הלוח מחובר כרטיס הרחבה PCI שנותן לי לחבר עוד 4 התקני IDE ואני מעדיף שאם כבר אני מארגן לוח חדש אז שיהיו לו יותר IDEים, יש כזה לוח? פשוט יש לי DVD, צורב ושלושה הארדיסקים ואני לא יכול לחבר את כולם...

אני צריך לקנות לוח שיש בו RAID? זה יתן לי כאילו עוד IDEים ?? או שאני צרךי פשוט לוח עם יותר IDEים?

תודה רבה בחור אתה ממש עוזר לי!

*עריכה*

איך הלוח הזה למשל?

אני רואה עליו 4 IDE... זה יהיה לי טוב?

פורסם

קניתי את הזכרון הזה בדיוק שרשמת בנושא הדיון

הוא אחלה זכרון בתזמון 2.5-6-3-3 וגם קניתי אותו מאותה חנות בדיוק

רק בעיה 1, שהלוח אם שלי מזהה אותו כ 2.5-8-4-4 :|

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה אלה המספרים שכתבת, תוכל בבקשה להסביר לי עליהם?

פורסם

תראה כדי לך לקנות לוח כמו שלי EPOX 8RDA3I שמבוסס אל NFORCE2 UILTRA 400

אחלה לוח ביצועים מעולים!!

מבוסס אל הציפסט הכי טוב שיש כרגע למעבדי אלטון אקספי

אפשרויות אוברקלוק מעולות!!

עולה 435ש"ח בפנדה מאוד זול! ללוח כזה ;)

אבל ראיתי שיש רק גירסאות 2.1 של הלוח :P

אני אישית קניתי ב-400ש"ח :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים