עבור לתוכן

מאוורר x blower

Featured Replies

פורסם

שלום...אני חדש בפורום הזה...ואני שמח להצתרף.....כי אני ממש בעניין של המודינג ושל האובר קלוקינג....

אני שמתי לב למאוורר שממש נראה לי טוב....

http://www.thermaltake.com/accessories/dcfan/525drivebay/a1869.htm

אני מדבר שם ר על ה x blower

זה נראה לי ממש פתרון טוב...

בגלל שהוא גם מקבל אוויר מהחלק העליון של המארז וגם מהחלק התחתון של המארז.....ואז הוא מוציא אותו החוצה....

לפי דעתי אם אני יקנה אותו ועוד שלושה מאווררים...ואני יסדר אותם שיהיה אחד למעלה בחזית ואחד למטה בחזית....ואחד או בחלק העליון של המארז( זאת אומרת שיופנה לכיוון הריצפה) או בדלת של המארז...

מה אתם אומרים?

האם הx blower טוב...?

האם כדיי לי?

תודה רבה

פורסם

אני מעדיף מאוורר רגיל ולא Blower, משום שBlower במהירות המקסימלית דוחף אויר כמו הSF2 במהירות המינימלית ובהרבה רעש (41.0 dBA) .

פורסם

תראה, הBOWLER עושה המון רעש, ככה שדאג שיהייה לך פאנבאס או משהו כי כשהו במהירות המקסימלית זה נשמע כמו טרקטור.

תשים את זה על המהירות המקסימלית רק אם תהייה לך טמפ גבוהה מאוד

פורסם

נגיד ויש פאן-באס, מה כבר יעזור הBlower בפחות מ18CFM ? זה יהיה סתם עוד גוש פלסטיק שמסתובב בטובה להוציא לך קצת אויר מהמארז..

עדיף כבר מאוורר ג'נרי פשוט ביותר - יהיה כבר הרבה יותר יעיל.

לדעתי Blower זה מאוורר יותר ל"פוזה" מאשר ליעילות מול מחיר ורעש.

פורסם
  • מחבר

כן....אבל ההבדל הוא x blower מוציא אוויר גם מהחלק העליון וגם מהחלק התחתון של המארז....

תכנסו ללינק שהכנסתי בהודעה הראשונה...

אוויר חם מלמעלה נכנס אליו ויוצא מאחורה......

וגם אויר חם מתחתיו נכנס אליו ויוצא מאחורה....

פורסם

חחחחחח

או קיי אז אם הולכים על פי מה שאמרת זה מוציא מלמעלה ומלמטה אז מה עם האמצע?

לא ברצינות עכשיו זה ממש בול שיט כי אין לו מה להוציא מלמטה למטה האווי פחות חם

בקיצור הכל בול שיט

עדיף מאוורר רגיל שמוציא מלמעלה מלמטה ומהאמצע ;)

פורסם

מאוורר רגיל סופח אויר מכל הכיוונים עד 180 מעלות בערך.

Blower סופח אויר מלמטה ולמעלה בלבד וגם זה עם מערבולות אויר..

פורסם

תאמין לי למאורר מארז רגיל עדיף. אני לא מאמין שהדבר הזה ישנה משו. על המהירות הכי מהירה הוא לא מגיע אפילו ל30 CFM . וזה שהוא לוקח אוויר משני צדדים זה ממש שטויות כי מאורר רגיל כמו שsubx אמר לוקח מכל הכיוונים זה לוקח מלמטה ולמעלה. ומלמעלה זה לוקח הרבה הרבה פחות כי המנוע נמצא שם בעיקרון זה לוקח את רוב האוויר מלמטה שזה גם מה שמאורר רגיל עושה. בקיצור תיקח מאורר רגיל זה יותר טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים