פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים אני חופר בנרות אחר רמקול חזק עם סאונד איכותי ומשקל סביר שאפשר לקחת בתיק.* חשוב שיהיה חזק ככל האפשר עם צליל נקי. ~20W אמיתיים מינימום אני חושב.* מחיר גמיש אבל לא רוצה להתקרב יותר מדי ל~1000 ש"ח.* מיועד בעיקר להקרנת סרטים מסוגים שונים והרצאות. לא אודיופילי אבל בווליום גבוה רוב הזמן.* לא ממש מעניין זמן סוללה או BT. לא קריטי.* אין בעיה שיהיה מחובר לחשמל בזמן העבודה - רק קחו בחשבון את משקל השנאי.* BT/NFC זה חביב אבל אין בעיה עם חיבור PL/אוזניות כדי לקבל סאונד איכותי.* משקל נאמר עד 1 ק"ג לכל היותר ועדיף פחות.* מבחינת מבנה/עיצוב - לא משהו כדורי או קובייתי אלא משהו שנוח להכניס לתיק - צורת ספר או משהו מוארך/דק יחסית.* עדיף רמקול בודד אבל גם צמד של רמקולים קטנים יותר בא בחשבון.* משהו עמיד יחסית.* אפשר לקנות בחו"ל אבל המיסים... עדיפות גדולה לקניה מחנות מוכרת בארץ.(1) רציתי לקחת שני Logitech UE BOOM או Bose Soundlink Mini אבל הם יקרים מאוד (200$ כל אחד) ולא מאוד חזקים (אלא אם משתמשים בשניים).(2) ראיתי את ה-Sound Blaster Roar וה-Nyne TT אבל הם כבר די כבדים ולא חזקים בהרבה ממה שהבנתי.אני מוכן ללכת על רמקולים שולחניים טובים אבל קשה למצוא משהו חזק ואיכותי בגודל קומפקטי דיו (אלו בקישור כבר גדולים וכבדים מדי).אשמח לכל המלצה כי אני צריך את זה די דחוף.יאללה, חפרתי - תודה! נערך 2014 בנובמבר 3010 שנים על-ידי tmpusr
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים מחבר ממה שראיתי - גדול, לא נכנס לתיק, מצועצע ובאיכות עלובה לרוב.אם אתה מכיר משהו אחר, אשמח לשמוע.
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים מחבר פעם היה לי את זה:http://www.bhphotovideo.com/c/product/607266-REG/JBL_DUET_200BLKV_Duet_200_Stereo_Loudspeaker.htmlהיה מצויין - מעט גדול אבל סאונד מרשים מאוד, 700 גרם בלבד.
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים מחבר יש לי שני JBL DUET 200 בארון אבל הם כבר שחוטים ומזמזמים...עבדו קשה.
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים יש לbose דגם שנראה בדיוק כמו הduet, הוא מאוד חזק אך עולה 150 דולראתה בעצם צריך רמקול עם תושבת לאייפודים הישנים.בטח תשאל למה? כי הם בהנחה כי האייפודים החדשים עם החיבור החדש והחיבור הישן כבר פג תוקף.אני כותב את זה מהדרך ולכן התגובה טיפה ''מבולגנת''כשאגיע הביתה אוכל לבדוק ולצרף קישוריםבכל מקרה, מה התקציב שלך בערך?
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים מחבר * מחיר גמיש אבל לא רוצה להתקרב יותר מדי ל~1000 ש"ח.ראיתי את ה-LOGITECH UE BOOM ב~1000 ש"ח בארץ.אם אפשר לחבר שניים כאלה עם מפצל PL (אולי עם מגבר אוזניות קטן) זה יכול להיות פתרון.אמנם מעט מסורבל אבל לכיתות קטנות אפשר לקחת רק אחד ולאולמות גדולים יותר את שניהם.כבונוס זה אחלה רמקול נייד בלי קשר :-)אני יודע שאפשר לחבר שניים בסטריאו דרך BT והאפליקציה בסמארטפון - לא יודע אם אפשר מהמחשב הנייד דרך PL...זה אמנם כפול מהתקציב שהגדרתי אבל בקניה בארץ אולי אני יכול לקבל את זה מהתקציב לציוד משרדי באוניברסיטה - זה אחד לאחד ציוד מקצועי.
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים דיברתי על דברים בסגנון הזהיש שם של חברות כמו לוג'יטק שאפשר למצוא ביקורותדרך אגב, סתם סקרנות: אתה מרצה לאיזה תחום?
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים מחבר זה הכי קרוב שמצאתי:http://www.target.com/p/bose-sounddock-xt-yellow-626209-1900/-/A-16690209#prodSlot=_3_3150$ של JBL אבל הוא כבר 1.2 ק"ג ודי גדול.לא מצאתי סקירות רציניות שלו.היתרון שלו באמת שאפשר בגרושים היום למצוא אייפוד דור קודם ולצמד אותו למערכת אודיו ניידת.אשתי מרצה, לא אני. אני אחראי על החלק הטכנולוגי בחבילה. היא על האינטלקט :-)
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים תבדוק מה הבעיה ב DUET שיש לך. יכול להיות סתם מוליך אדמה מלוכלך שלא יוצר חיבור טוב בתקע ה PL או שטות דומה, לכל היותר קבל מנופח שניתן להחליף .....
פורסם 2014 בנובמבר 3010 שנים מחבר ^יתכן, אבל אני בספק - הוא עבר לא מעט ועבד קשה...ד"א - קניתי את שניהם ב-BF ב-199 ש"ח לפני כמה שנים. נערך 2014 בדצמבר 110 שנים על-ידי tmpusr
פורסם 2014 בדצמבר 110 שנים מחבר מקפיץ - אשמח להמלצות, גם לרמקולים שולחניים אבל כאלה שאפשר עוד לסחוב בתיק.
פורסם 2014 בדצמבר 310 שנים מחבר מישהו מכיר את אלה?http://www.beaconaudio.com/products/the-blazarעזבו - חלשים ו"שטוחים" מדי מבחינת סאונד כפי הנראה. נערך 2014 בדצמבר 310 שנים על-ידי tmpusr
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.