פורסם 2004 במרץ 1821 שנים ראיתי מזמן מדריך להכנת פילטרים למאווררים במארז....ככה שלא צריך לנקות כל חודש את המחשב מחדש...מישהו זוכר איפה הוא?
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים 1. הפילטר מגביל את תנועת האויר2. הפילטר דורש ניקוי כל חודש3. חפש פילטר של מזגנים ביתיים או רכב
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים קח:http://www.hwzone.co.il/modding.php?file=fanfilterולא לשכוח להגיד תודה לקובי חסון (KOM)....
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים LOL !!זה דבר ישן כל כך, לא יודע אם באמת הייתי ממליץ להשתמש בדבר הזה בקביעות שכן זה עוצר את זרימת האויר כמעט לחלוטין...
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים אני דווקא מצאתי דבר הרבה יותר שימושי לעשות ממנו פילטר: גרביונים זה שקוף לא עוצר את האוויר כמעט בכלל וזה חוסם אבק מעולהפשוט תעשה פשיטה קלה על הארון של אמא (מומלץ לבקש ממנה שתביא לך פשוט כי יש גרביונים שעולים כמו אני לא יודע מה ואתה לא רוצה לשאת באחריות לאחד כזה) תגזור גרביון ותכין ממנו פילטר כמו במדריך שהביאו כאןנ.ב. מומלץ שלא תהיה רכבת בחלק שאתה משתמש בו כי זה יתן לאבק לעבור חופשי
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים לא יכול להיות שזה לא עוצר את זרימת האוויר, וזה גם חוסם אבק. פיטלרים זה סתם דבר גרוע.
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים תודה על הלינק אבל זה סתם חוסם את זרימת האוויר.... יש פילטרים של מכוניות.....שהם כבר עדיפים למניעת כניסת האבק....אבל הם אפילו חוסמים עוד יותר את זרימת האוויר
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים וקובי, טוב לראות אותך. הרבה זמן לא היית כאן...אני פה תמיד(שים לב באנשים המחוברים), רק לא תמיד מגיב...
פורסם 2004 במרץ 2121 שנים אני רק מעלה רעיון:יש מצב שאפשר לעשות איזה פילטר שיעבוד על חשמל סטטי? כלומר שיווצר שדה חשמלי באיזור של המאוורר ושהאבק ידבק לקצוות עם המטענים החשמליים, כמו הברשות האלה שהאבק נדבק אליהן. מצד שני, אני לא הייתי מכניס שדה חשמלי של כמה אלפי וולטים למחשב שלי, אתם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.