עבור לתוכן

מחשב לגיימינג - עד 3,500 - לנצל את black friday!

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש כבר ט'רדים דומים בפורום ועדכניים, והסיבה שאני פותח עוד אחד היא כי יש עכשיו black friday, ויש מוצרים מוזלים ברחבי הרשת, גם בארץ - ואני אשמח לנצל אותם..

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד 4000

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, גיימינג

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לvisual studio לא עולה לי..

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה לשחק במשחקים שיצאו השנה על רזולוציה קרובה למקסימלית, ולדעוך בשנתיים הקרובות לאט לאט

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך U2311h של dell

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוה

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי כונן נייד חיצוני גדול, אז אפשר להסתפק בSSD וכונן קטן (אני יודע שזה משפיע בצורה די זניחה)

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב במיוחד

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לשיקולכם..

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך בתוכנות, יש צורך בהרכבת המחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. גר בתל אביב

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מעדיף עם מבצעי הblack friday,

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? המחשב לא ישודרג

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

פורסם

יתקנו אותי אלה שמבלים פה הרבה אבל כמדומני זה הדבר הכי חזק למשחקים שאפשר לסחוט בתקציב.

מ-startpc:

לוח B75M-D2V פלוס מעבד i5 3470 - ב-970 שקלים

קירור - Freezer 7 Pro מסטארט ב-99 שקלים

כרטיס מסך - MSI GTX 970 GAMING 4GB מסטארט ב-1725 שקלים

מארז + ספק - Antec 4000B + Antec VP550P מסטארט ב-399

קשיח סטנדרטי - בנפח 1TB מדגם Barracuda 7200.14 של סיגייט ב-279 שקלים

זיכרון - http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AM2U16BC8R2-B

כונן SSD - מKSP מדגם SSD370 של בנפח 128GB ב-200 שקלים

סה"כ יוצא 4038 שקלים למחשב מאוד חזק ומאוד מהיר. אני מניח שאם תביא לסטארט את הזיכרון והכונן SSD הם ירכיבו לך אותם בשאר המחשב ללא בעיה. ההוצאה הכוללת יכולה להגיע ל-4100, אבל מדובר במחשב מאוד חזק ומהיר.

עוד חריגה אם בא לך טכנולוגיה חדשה יותר עם יותר יציאות לכוננים קשיחים מהירים אתה יכול לקחת i5 4460 עם לוח H81, אבל זה תוספת של בערך עוד 200 שקלים

פורסם
  • מחבר

אם אני רוצה לחסוך קצת - מעבר לכרטיס מסך:

Sapphire R9 280X 3G Dual-X OC - BLACK FRIDAY

או

NVIDIA Gigabyte GTX660 2GB GDDR5 WF2 OC

יפגע בי משמעותית? עם אחד מהם נניח יש משחק קיים שאני כבר לא אוכל לשחק בו?

מצריך קירור נוסף, או החלפת לוח אם?

הראשון יחסוך לי 500 שקל, השני 700..

לגבי מעבד - אפשר דוגמה שבה i7 לעומת הi5 ישפיע ברמה שאשים לב אליה?

אני רוצה גם לתכנת על המחשב.. הi5 המוצע יספיק?

פורסם

GTX 970 חזק משניהם בצורה מאוד משמעותית, והייתי מוותר על הרבה דברים לפני שהייתי מתקמצן דווקא על הכרטיס מסך.

http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/GTX_970_STRIX_OC/25.html

GTX 660 הוא חצי ממנו,

GTX 760 הוא 60% ממנו, 280X הוא 70% ממנו.

לטעמי בתקציב הזה ממש אין לך מה לחפש בI7, ההבדל באמת לא משמעותי מספיק, I5 בהחלט יספיק לכל דבר לדעתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים