פורסם 2014 בנובמבר 2811 שנים שלום לכולם,יש ברשותי 2 עכברים M705 ובשניהם יש בעיה מוזרה: כשאני משתמש בגלגלת אז לפעמים הכל משתגע ומגלגל מהר בטירוף ולא חלק.אבל כשהגלגלת על מצב של גלגול חופשי בלי "קליקים" זה לא קורה...מישהו אולי יודע איך לסדר את זה?תודה.
פורסם 2014 בנובמבר 2911 שנים תכבה את התוכנה של עכבר. לי זה עזר. עכבר גרוע, אני בדיוק קונה עכשיו חדש .
פורסם 2014 בדצמבר 111 שנים מחבר לא חשבתי לכבות אצ התכנה... ננסה.במחשב השני שלי אני משתש בעכבר M905 והוא ממש אחלה...[h=1][/h]
פורסם 2014 בדצמבר 311 שנים sanchouz למה אתה לא מרוצה מהעכבר?עוד בעיות חוץ ממה שמצוין כאן בשרשור?בדיוק חשבתי לקנות אותו..
פורסם 2014 בדצמבר 311 שנים לא חשבתי לכבות אצ התכנה... ננסה.במחשב השני שלי אני משתש בעכבר M905 והוא ממש אחלה...האחיזה שלי CLAW. והוא לא מתאים לאחיזה כזאת(הסתבר לי אחרי שקניתי). הכפתורים לא נלחצים טוב, כלומר אני מנסה לגרור משהו ובאמצע שאתה גורר פתאום הכפתור כאלו לא לחוץ. גם הוא לא מדוייק בכללץ הקיצק לא ממליץ לקנות אותו. ושלא לדבר על זה שכדי שהוא לא יעשה בעיות בגלילת דפים צריך לכבות את התוכנה
פורסם 2014 בדצמבר 511 שנים מחבר אני אישית מאד אוהב אותו כי הוא נורא נוח, אבל כנראה שהQA של הייצור שלו הוא לא משהו ולכן יש פה ושם כל מיני בעיות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.