עבור לתוכן

רכישת ציוד גיימינג

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מקלדת , עכבר, ואוזניות.

אני גיימר ואני מחפש את הציוד הטוב ביותר שניתן להשיג.

אוזניות- אני מחפש אוזניות שיוכלו לספק לי את השמע הטוב והאיכותי ביותר, אני מתכוון לשמע שבעזרתו אני יוכל לדעת את מיקום היריבים שלי מאחורי קירות/מרחק רב.

אני מעוניין שהמקרופון של האוזניות יהיה איכותי על מנת שיוכלו לשמוע אותי בצורה ברורה ונקיה כשאבצע הקלטות.

עכבר-עכבר יחסית גדול אבל לא ענק, אין לי מושג מה עושה עכבר טוב יותר מהשני ואני אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקורות מידע או פשוט להסביר לי :-) בנוסף אני מעוניין שהעכבר יגיע עם תוכנה נוחה לשימוש.

מקלדת- חשוב לי שמהירות התגובה של המקלדת תיהיה גבוהה מאוד ואפשרות של מקרואים.

אין לי בעיה להשקיע סכום גבוהה על הציוד.

אני אשמח לקבל מידע טכני על ההמלצה ופחות המלצואת כגון: "אני ממש אוהב את העכבר הזה" או מיקום הכפתורים ממש נוח" וכו.

אני מחפש מידע טכני אני רוצה לדעת למה הציוד שאתם ממליצים עליו טוב יותר ממתחרים שלו.

פורסם

לגבי העכבר, אם רכישה מחו"ל באה בחשבון, יש ב-Massdrop מכירה של Mionix Naos 7000 או Mionix Avior 7000 ב-50% הנחה (40$), לדעתי זה ממש משתלם.

אלה עכברי גיימינג עם חיישן אופטי ADNS-3310 מהמדוייקים בעולם. Naos הוא עכבר לימניים ו-Avior הוא עכבר סימטרי.

זה אותו החיישן שנמצא ב-Steelseries Rival שעולה 270 ש"ח בארץ.

https://www.massdrop.com/buy/mionix-avior-7000

לגבי מקלדת, אם מקלדת מכנית באה בחשבון, Logitech G710+ היא מקלדת מכנית למשחקים מצויינת ומומלצת עם סוויצ'ים חומים ומקשי מאקרו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים