עבור לתוכן

הגדרות בכרטיס מסך ומספר שאלות [הכול בעמוד 3]

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מממ כן... כול הדריברים מותקנים![גם התוכנה שהראתה לי 4X הראתה לי שהדריברים מותקנים.. זה מה שהיא אמורה לעשות...]

ובשביל לשנות את זה ל 8x אתה צריך להכנס לביוס ושם להגדיר בהגדרות ל 8X [אצלי זה שונה משאר הביוסים שראיתי אצל אחרים, אז לא יודע איך זה אצלך..] ד"א, אני לא חושב שאצלך יש אפשרות ל 8X נראה לי שאצלך בגלל הכרטיס מסך שאני מניח שהוא ישן יחסית אז כנראה תיהיה לך אפשרות ל 4 ולא ל 8 [לא שזה כולכך יפריע לך ובמיוחד אם תמיד היה לך על 2 ולא התלוננתה].

טוב בקיצור אתה צריך להכנס לביוס [אתה יודע.. לוחצים על DEL בשניות הראשונות לאחר לחיצה על כפתור הדלקת המחשב ..] ולחפש נראה לי זה בתפריט השלישי [ככה לפחות זה אצלי...] מקום שבו רשום.. ממממ שככתי איך קוראים לזה אבל אמור ליהיות רשום 2x\4x\8x ושוב, זה ככה אצלי... יכול ליהיות שאצלך זה שונה... חפש משהו עם vga ו xX [האיקס הקטן הוא מספר או 2 או 4 או 8 אם התוכנה אולי טועה איך שהו].

פורסם

לא חשבתי אחרת BIOS>VGA DIPALY (או משהו כזה) כרטיס לא כולכך ישן XT. אבל מה שמעניין שאצלי SMATGART זה על 8X.

עריכה: אחי בוא תעשה דבר כזה למה אני כבר משתגע מחוסר תיאום בין התוכנות השונות (ATI DRIVERS AIDA32 &CPUZ). בוא תתקין AIDA32 ותראה שם איזו מהירות הAGP שלך וכמו כן יש שם אפשרות ליראות כמה צינוריות עיבוד יש לך.

הנה מהירות הAGP שלי:

פורסם

למה אצלי בAA בדרייבר לא כתוב על כמה הוא??..

פורסם

אז מה כתוב APLICATION PREFERNCE?

פורסם

כן, מזה אומר?

פורסם

זאת אומרת שהמערכת קובעת את ההגדרות האופטימליות למחשב שלך. אם אתה אוצה לשנות (לא כולכך מומלץ) תסמן USE CUSTOM...

לחץ על CUSTOM ותבטל את ה "V" מה AA ותגדיר כמה שאתה רוצה, אני מזהיר אותך זה יפגע בביצועים הגראפיים.

פורסם
  • מחבר

לא חשבתי אחרת BIOS>VGA DIPALY (או משהו כזה) כרטיס לא כולכך ישן XT. אבל מה שמעניין שאצלי SMATGART זה על 8X.

עריכה: אחי בוא תעשה דבר כזה למה אני כבר משתגע מחוסר תיאום בין התוכנות השונות (ATI DRIVERS AIDA32 &CPUZ). בוא תתקין AIDA32 ותראה שם איזו מהירות הAGP שלך וכמו כן יש שם אפשרות ליראות כמה צינוריות עיבוד יש לך.

הנה מהירות הAGP שלי:

צטערת... אבל אצלי האידה נתקעת בעליה ואז אני צריך להפעיל מחדש הכול... כבר ניסיתי לתקן את זה וגם אחרי פרמוט זה לא עזר..

תבחר משהו אחר...

יואו איזה פאק אלואי האידה היתה עובבבבדתתת זה היה פותר לי עוד הרבה דברים... היא נתקעת לי בשלב האחרון של העליה מתי שזה סורק את ה pci אבל לא הצלחתי לסדר את זה אפילו בפרמוט אז איבדתי תקווה. :-\

פורסם
  • מחבר

יששששששששש אנשיםםםם איזה יופי !!!

היום סתם בלי קשר לבעיה שלי ראיתי שיש עדכון לביוס והורדתי והתקנתי ואז החלטתי גם להתקין את האומגה החדשה... יצאו דריברים חדשים למי שלא יודע...

טוב, אז אני זוכר הב-סיס [התוכנה השניה חוץ מהאידה בשובדת את המחשב] היה רשום משהו עם BMDud משהו כזה... לא זוכר...

אז נכנסתי לביוס והחזרתי את ההגדרות כמו שהיו.. ז"א ללא בוט מהפלופי שיחסוך זמן בעלית המחשב, הגדרות של המאוררים, עוד הגדרה אחת ששככתי את השם שלה אבל היא נחוצה... ואז הגעתי ל BMDud [זה לא השם .. זה רק משהו בסגנון...] והעברתי מדיסאבל ואנאיבל... כאילו הפעלתי את ההגדרה... ואז... לא יודע למה, החלטתי להוריד את האידה... וזה בלי קשר למה שעשיתי... כי פשוט הגדרתי מה שהיה קודם רק בביוס החד ובדריברים החדשים לכרטיס מסך... ואז חיכיתי לקטע שזה נתקע ו......... האידה עולללללללללללללללה יואו איזה חיוך דפקתי!

סוף סוף! וזה אף פעם לא עלה לי! מאז שקניתי את המחשב..!

איזה יופי שזה עובד לי :D טוב הינה למי שרצה.... ורשום שזה עובד 8X ד"א, יש לי 4 צינורות עיבור נכון? או שזה שמונה? [אני עם הדריברים של האומגה]

Graphics Processor Properties   

Video Adapter   ATI Radeon 9800 SE (R350)

GPU Code Name    R350

PCI Device   1002 / 4148

Transistors    117 million

Process Technology    0.15u

Bus Type    AGP

Memory Size    128 MB

GPU Clock    378 MHz

RAMDAC Clock    400 MHz

Pixel Pipelines    8

TMU Per Pipeline    1

Vertex Shaders    4 (v2.0)

Pixel Shaders    1 (v2.0)

DirectX Hardware Support    DirectX v9.0

Pixel Fillrate    3024 MPixel/s

Texel Fillrate   3024 MTexel/s

Memory Bus Properties   

Bus Type    DDR

Bus Width    256-bit

Real Clock    338 MHz (DDR)

Effective Clock     676 MHz

Bandwidth   21632 MB/s

פורסם
  • מחבר

ד"א, למה רשום לי בכמה מקומות agp pro אם זה פאקינג לא פרו? [זה גירסה 3 ד"א]

ואני בינתיים בודק איפה אני מחזיר את הכתיבה המהירה כי סתכלו שניה :

Fast-Write Supported, Disabled

עירכה: סליחה ציטוט במקום עריכה.

פורסם

אולי מספיק להקפיץ? אתה מספיק וותיק בשביל להכיר את חוקי הפורום ובפעמים הבאת זה ינעל

פורסם
  • מחבר

מה הקשר מקפיץ? מה אתה רוצה שאני אעשה? אני רוצה לכתוב תגובה! אני לא חושב שיש משהו רע בזה משום שזה דבר חדש...

ואולי תמנע ספאם מיותר ותענה לי בבקשה על השאלה?

פורסם

יששששששששש אנשיםםםם איזה יופי !!!

היום סתם בלי קשר לבעיה שלי ראיתי שיש עדכון לביוס והורדתי והתקנתי ואז החלטתי גם להתקין את האומגה החדשה... יצאו דריברים חדשים למי שלא יודע...

טוב, אז אני זוכר הב-סיס [התוכנה השניה חוץ מהאידה בשובדת את המחשב] היה רשום משהו עם BMDud משהו כזה... לא זוכר...

אז נכנסתי לביוס והחזרתי את ההגדרות כמו שהיו.. ז"א ללא בוט מהפלופי שיחסוך זמן בעלית המחשב, הגדרות של המאוררים, עוד הגדרה אחת ששככתי את השם שלה אבל היא נחוצה... ואז הגעתי ל BMDud [זה לא השם .. זה רק משהו בסגנון...] והעברתי מדיסאבל ואנאיבל... כאילו הפעלתי את ההגדרה... ואז... לא יודע למה, החלטתי להוריד את האידה... וזה בלי קשר למה שעשיתי... כי פשוט הגדרתי מה שהיה קודם רק בביוס החד ובדריברים החדשים לכרטיס מסך... ואז חיכיתי לקטע שזה נתקע ו......... האידה עולללללללללללללללה יואו איזה חיוך דפקתי!

סוף סוף! וזה אף פעם לא עלה לי! מאז שקניתי את המחשב..!

איזה יופי שזה עובד לי :D טוב הינה למי שרצה.... ורשום שזה עובד 8X ד"א, יש לי 4 צינורות עיבור נכון? או שזה שמונה? [אני עם הדריברים של האומגה]

Graphics Processor Properties   

Video Adapter   ATI Radeon 9800 SE (R350)

GPU Code Name    R350

PCI Device   1002 / 4148

Transistors    117 million

Process Technology    0.15u

Bus Type    AGP

Memory Size    128 MB

GPU Clock    378 MHz

RAMDAC Clock    400 MHz

Pixel Pipelines 8

TMU Per Pipeline    1

Vertex Shaders    4 (v2.0)

Pixel Shaders    1 (v2.0)

DirectX Hardware Support    DirectX v9.0

Pixel Fillrate    3024 MPixel/s

Texel Fillrate   3024 MTexel/s

Memory Bus Properties   

Bus Type    DDR

Bus Width    256-bit

Real Clock    338 MHz (DDR)

Effective Clock     676 MHz

Bandwidth   21632 MB/s

הנה מס' הצינורות שלך. כנראה שהייתה איזושהי התנגשות בחומרה בגלל זה ה אידה לא עלתה, לאחר המשחק עם בביוס כנראה זה הסתדר.

נ.ב חוץ מזה שהאידה עלתה לא הבנתי בכלל מה כתבתה תנסה בפעם הבאה לדייק קצת במונחים.

פורסם
  • מחבר

הנה מס' הצינורות שלך. כנראה שהייתה איזושהי התנגשות בחומרה בגלל זה ה אידה לא עלתה, לאחר המשחק עם בביוס כנראה זה הסתדר.

נ.ב חוץ מזה שהאידה עלתה לא הבנתי בכלל מה כתבתה תנסה בפעם הבאה לדייק קצת במונחים.

כנראה שאתה צודק...

ועזוב לא משנה... זה "תהליך תיקון האידה"

פורסם

מה הקשר מקפיץ? מה אתה רוצה שאני אעשה? אני רוצה לכתוב תגובה! אני לא חושב שיש משהו רע בזה משום שזה דבר חדש...

ואולי תמנע ספאם מיותר ותענה לי בבקשה על השאלה?

אל תנסה ללמד אותי על ספאם. אם אתה רוצה להוסיף משהו תשתמש בכפתור העריכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים