עבור לתוכן

הגדרות בכרטיס מסך ומספר שאלות [הכול בעמוד 3]

Featured Replies

פורסם

שלומות,

חשבתי ש--אתם-- תוכלו להסביר לי מה לעזאזל קורה פההההה אין מצב שמה שרשום פה [ראה חלק מודגש בתמונה הבאה] הוא נכון... אך גם לא יכול ליהיות שזה מוטעה...

אני התקנתי אומגה והאומגה עברה בהצלחה וכמובן שאצלי ה agp על 8x ולא על 4x כמו שנתון בתמונה...

הפרטים על המפרט שלי ב"מפרט שלי" כמובן (!)

אשמח לקבל קצת עזרה וכמובן שגם הסברים!

caf41230e845b2db4c425797439620c0020000.aspx

תודה מראש.

עריכה : תמונה קטנה יותר.

פורסם

תבדוק בביוס, ותשנה בהתאם...

פורסם
  • מחבר

תבדוק בביוס, ותשנה בהתאם...

בדקתי! שם זה 8x

וד"א, לפעמים כשאני מפעיל את המחשב מחדש זה לא מראה לי את השלבים.. כאילו זה רק מסך שחור לאורך 20 עד 30 שניות והמנורה במסך ירוקה כאילו זה מציג משהו... זה משהו שאפילו פרמוט לא פתר...

פורסם

תנסה לעדכן לדרייבירים הכי חדשים.

חוץ מזה, הבדל הביצועים בין X8 לX4 הוא לא מאוד גדול אתה יודע...

פורסם
  • מחבר

תנסה לעדכן לדרייבירים הכי חדשים.

חוץ מזה, הבדל הביצועים בין X8 לX4 הוא לא מאוד גדול אתה יודע...

אלו הדריברים 4.2 אין מצב שזה לא מעודכן! וגם זה אומגה אז בהגדרות אמור ליהיות רשום פרו ולא מוחלש! ומה אכפת לי אם אין הרבה הבדלים... אני רוצה מה שאמור ליהיות לי!

והכרטיס תקין! לפני פחות מחודש הוא נשלח לחנות לבדיקה בגלל שהיתה לי בעיה בממיר אבל באותו הזמן לא ידעתי שזה בממיר ושלחתי את הכרטיס... בכל אופן הכרטיס נמצא תקין והועבר כמה וכמה בדיקות מקיפות וכמו שכבר אמרתי, נמצא תקין!

פורסם

בדקתי! שם זה 8x

וד"א, לפעמים כשאני מפעיל את המחשב מחדש זה לא מראה לי את השלבים.. כאילו זה רק מסך שחור לאורך 20 עד 30 שניות והמנורה במסך ירוקה כאילו זה מציג משהו... זה משהו שאפילו פרמוט לא פתר...

איזה מסך יש לך? אתה מחובר דרך TV OUT ל טלויזיה שלך?

מה כתוב לך בהגדרות של הכרטיס ב חלונות(ב SMARTGART)?

פורסם
  • מחבר

איזה מסך יש לך? אתה מחובר דרך TV OUT ל טלויזיה שלך?

מה כתוב לך בהגדרות של הכרטיס ב חלונות(ב SMARTGART)?

מסך של mag 17 אינץ' דגם חדש קניתי לפני 9 חודשים עלה 4 אלף... היתי בין הראשונים שקנו אותו זו היתה הזמנה מיוחדת בגלל זה הוא עלה ככה... עכשיו הוא עולה מקסימום 3200

ולא, אני פעם חיברתי אבל מאז שפירמטתי [לפני חודש חודשיים] והתקנתי קירור חדש ואז היתי צריך לפרק הכול אז לא חיברתי מחדש ובקיצור , לא אני לא חיברתי את הכרטיס מסך לכבלים.

ורשום לי שמה שזה על 8x ואני שמתי את ההגדרות על האיכות הכי גבוהה ... והכרטיס בגלל הדריברים של האומגה רשום עליו aiw r9800series

אני מבין בזה המון ובדקתי מספר פעמים את כול מה שאמרתם לי אפילו לפני שאמרתם לי וניסיתי לשנות המון דברים ולבדוק למה לעזאזל בתוכנה שבאה עם [ואני מדגיש -עם-] הכרטיס מסך שלי, מופיע שהכרטיס הוא מוחלש אפילו שאני עם האומגה וכמו כן, למה אני מופיע שם ב 4x.

אשמח אם עוד כמה אנשים ינסו לעזור אני אודה ומודה לכל אחד מכם.

תודה מראש.

פורסם
  • מחבר

הינה צילמתי כמה תמונות:

caf412f4c3230215874298a8f43f98d0030000.aspx

פורסם

עובד לך על 8X.. אני בטוח!

תיראה מה תעשה.... תוריד כל OC שיש לך במחשב בכדי שיהיה יציב.

תוריד את ה8X ל4X ותתן לו ב3DMARK... תרשום תתוצאה...

שים אותו על 8X ותריץ.. תראה אם יש הבדל

פורסם

1. there's abso-fucking-lutely no difference between AGP x4 and x8 (performance wise at the moment, ofcorse).

2. check with sandra to see what's the real AGP speed (not that it matters).

3. why the fuck did you buy an All-In-Wonder? do you do video editting? because there're much better solutions for video editting.

פורסם
  • מחבר

1. there's abso-fucking-lutely no difference between AGP x4 and x8 (performance wise at the moment, ofcorse).

2. check with sandra to see what's the real AGP speed (not that it matters).

3. why the fuck did you buy an All-In-Wonder? do you do video editting? because there're much better solutions for video editting.

מה אכפת לי שאין הבדל! אני יודע שיש בעיה שצריך לפתור! ואם זה לא אמור ליהיות ככה אני רוצה שזה יהיה כמו שצריך ליהיות ולא שזה יהיה "פגום" ללא השפעה גדולה... אני רוצה שזה יהיה תקין לחלוטין כי אני קניתי אותו תקין!

2 )לא רשום שם...

3) אני לא עומד להסביר דבר ודבר... זה לא משהו כולכך חשוב וכמו כן גם לא מענין כולכך ולא יתרום לכם מידע שאיתו תוכלו לעזור לי... אם בכלל...

פורסם

אני לא מבין משהו הראתה לנו תמונה של ההגדרות כ.מסך שלך ששם באמת מוגדר 8X.

ומה זה התוכנה הזאת שכותבת אחרת?

תוריד את התוכנה CPUZ ותראה מה כתובת תחת MAINBOARD (תצלם ותעלה את כל הדף).

פורסם
  • מחבר

אני לא מבין משהו הראתה לנו תמונה של ההגדרות כ.מסך שלך ששם באמת מוגדר 8X.

ומה זה התוכנה הזאת שכותבת אחרת?

תוריד את התוכנה CPUZ ותראה מה כתובת תחת MAINBOARD (תצלם ותעלה את כל הדף).

זו תוכנה של ה"באר" [לינקיה] של הכרטיס מסך... יש שם לינק לטלויזיה לדיוידי וכדומה ויש כמו כן חלק שבודק אם המערכת מתאימה או אם יש שגיאות ובסוף הבדיקה זה מראה את הפרטים של המערכת ורשום שם 4 X ויש לי את התוכנה הזו לא צריך להוריד [אני לא מבין למה אתם חושבים שאני משתמש חדש :-\ ] ורשום 8X לא צריך תמונה..

אני חושב שזו בעיה בתוכנה אבל בכל זאת... בכל התוכנות רשום 8 אז למה שכולם יטעו והיא תיהיה צודקת? ובביוס זה גם 8 ובכל מקום אחר...

ד"א, מישהו יכול לומר לי אם בהגדרות [בתימונות שהבאתי] נתון ש8 צינורות העבוד פועלים או שרק 4 מהם עובדים?

פורסם

תפסיק להיות כזה פראנואיד אף אחד לא חושב אליך כלום רק רוצים לעזור לך, ולפרט כמה שיותר בהודעות כדי למנוע ספאמים מיותרים.

אז אולי יש איזו בעייה בתוכנה, יש איזה 3 תוכנות אחרות שאמרו לך שזה 8X.

תגיד איפה אני מגדיר שגם אצלי ב MANIBOARD יהיה 8X? אצלי זה אכשיו על 2X.

הנה אולי משהו שלא ידעתה על הודע מאליך מגיבים ולא מצוטטים אותה.

פורסם

הדרייברים של הצ'יפסט מותקנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים