עבור לתוכן

מיסי יבוא של ארץ במשלוח דרך אמזון בינלאומי?

Featured Replies

פורסם

^ יש לי רכב אמריקאי אז אני תמיד קונה חלקים דרך אמזון או איביי. הכל ארה"ב, קונה מקורי.

את הנורות לא קניתי מקורי ויש עליהן ביקורות מצוינות.

אם אין לך רכב אמריקאי אני לא מאמין שאמזון ארה"ב יהיה לך לעזר.

חסכתי אלפי שקלים כשאני מזמין עם אמזון או איביי. רק לפני כחודש התחלתי להזמין ישירות מאמזון כי התחילו כן לשלוח.

עדיין יש מוצרים שכן ויש כאלה שלא וכולם נשלחים על ידי אותו מוכר ואמזון...ככה שזה לפי מצב רוח כנראה.

אני אישית מתחזק את הרכב לבד בבית אז מזמין הכל לבד, החל מחלקים בסיסיים כמו פילטר אוויר, פילטר שמן, פלאגים, ברקסים, כבלי הצתה, ועד לחלקים יותר ספציפיים שמחליפים פעם בכמה שנים

כמו חיישנים למיניהם, ממיר קטליטי, אינג'קטורים ועוד..

ושוב, אני מזמין רק מקורי, למעט כמו עניין הנורות. לא קונה חליפי סיני וכאלה. בטח לא חלקים שנכנסים למנוע או אחראים על בטיחות הרכב (ברקסים למשל).

חסכתי אלפי שקלים עד היום.

• תגובות 93
  • צפיות 50.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין שום קשר לזה שהרכב אמריקאי והיכולת שלך להזמין מEBAY ומאמזון, אפשר להזמין משם גם לרכבים מתוצרת שונה, פשוט צריך למצוא את המקור הנכון.

פורסם

^ חיפשתי לחברים חלקים שונים, למשל ברקסים, רוב המחירים יקרים מאוד אם היה משהו תואם, ובאיביי כמעט ולא היה.

אם רכב גרמני מניח שאמזון גרמניה יהיה האתר המתאים כי באיביי לא ממש מצאתי משהו ובאמזון, מצד אחד לא שלחו לארץ ומצד שני גם המחיר היה יחסית יקר לעומת מחיר של מוסך.

אז לא בטוח שזה אפילו משתלם.

היו רק פעמיים שהזמנתי חלק מסוים לרכב צרפתי שנשלח מצרפת וזה גם הגיע יחסית מהר. שאר חלקים לאותו רכב ספציפי היו יקרים מדי לעומת הארץ.

בארץ ידוע שחלקים לרכבים אמריקאיים יקרים אש, בגלל זה משתלם לי להזמין מחו"ל. אולי לאחרים לא יהיה כזה משתלם...

סתם לדוגמה, ממיר קטליטי, בארץ רצו ממני (היבואן,לא מוסך!) כ-5,400 ש"ח כאשר ייבאתי את הממיר מאמזון דרך BUY2USA עם עמלות, מיסים/מכס וכו' עד הבית ב-1,975 ש"ח.

בכל מקרה, זה רלוונטי רק למי שמתחזק בעצמו את הרכב, אחרת אין טעם להזמין.

פורסם

אתחיל מהסוף, הזמנה מחו"ל יכולה להיות רלוונטית גם אם יש לך מוסך כלשהו שאתה סומך עליו והוא יקבל את זה שאתה מביא את החלקים בעצמך.

לגבי הזמנה של חלקים, לא יודע איך אתה מחפש, אבל יש אתרים ייעודיים לזה עם מק"טים של היצרן ולפי זה מחפשים.

אני מדבר מניסיון של תחום האופנועים אבל שמעתי לא פעם שאנשים מביני עניין עושים את אותו הדבר עם הרכבים שלהם, ולאו דווקא עם רכבים אמריקאים, למרות שאני בטוח שחלק אמריקאי יהיה אפשרי להשיג בקלות יותר בארה"ב כמובן.

פורסם

גם אני מחפש לפי קטלוג מהחברה המייצרת ל-GM את החלקים המקוריים למרות שגם הוא לא מלא...ואז זה קצת מורכב.

בארץ לא אוהבים לתת את המק"ט של החלק.

פורסם

בארץ זה לא קשור למרות שאפשר להתקשר למחסן חלפים ולברר מק"ט אם אתה יודע בדיוק מה אתה מחפש.

אם אתה מחפש מהקטלוג של החברה עצמה אז אתה לא חייב, יש אתרים ייעודים לזה בסגנון כזה:

http://www.oemautopartsandaccessories.com/ זה סתם מחיפוש אקראי בגוגל, אפשר לחפש עוד אתרים שיתנו מחירים זולים יותר אולי.

פורסם

איך אתם שולחים את החלקים לארץ? חיפשתי לאחי שני חלקים לרכב שברולט באמזון, אבל הם לא שולחים ישירות לארץ

פורסם

^ לא כל החלקים אמזון שולחת, לפי קריזות אני מניח... אבל הסתכלת באיביי?

ותבדוק אם עדיין משתלם כשאתה שולח את החלק לBUY2USA או דומיו ... כמה המחיר הסופי.

פורסם

כמה אפשרויות:

1. למצוא אתר שכן שולח לארץ במחיר סביר, יש המון אתרים בסגנון.
  2. לבדוק בEBAY.
  3. אם החלק מספיק יקר בארץ וזול בחו"ל שווה לשלוח בBUY2USA

פורסם

לא מצאתי אתר כזה. מצאתי אחד ששולח עם fedex ואני לא רוצה חברת שליחויות כזו שהחבילה תיעצר בטוח במכס. האמת שאני יכול לשלוח דרך shipito כי אלו חלקים קטנים, אבל אחד מהם למשל עולה 140$ ואם נתפס במכס הלך עליי. כמה מכס משלמים אם זה נתפס?

באיביי זה לא משתלם כי המשלוח ומיסי היבוא לא כדאיים.

פורסם

אכן יהיה קשה למצוא אתר שישלח משלוח של דואר פשוט.

אני רק לא מבין איך אתה מצפה לשלוח את זה אם SHIPTO זה נשלח דואר רגיל, מה ההבדל בין זה לבין שליחה באתר דרך דואר רגיל?

המס על חלקי רכב נראה לי מגיע למשהו כמ 40%

פורסם

תודה על הקישור. נשמע מבצע מעניין, למרות שלא רלוונטי כ"כ מבחינתי כי אני רוצה להקטין את הסיכויים שהחבילה תעבור במכס ועם מסטופ זה לא יקרה.

Yanik, מצטער אבל לא הבנתי אותך.

פורסם

אתה נראה לי התבלבלת בתרד או בבנאדם. אני שאלתי על קניית חלקי חילוף לאוטו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים