פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים רציתי לבדוק כמה יעלה לי לשלוח אביזר של צילום לארץ ויצא $56.90 לפני מיסים ו זה ביחד עם עלות משלוח: אבל כאן כאשר בחרתי מוצר יותר יקר, יצא $84.88 + $14.43 מיסים: האם אמזון עוד סופרים גובה פטור של מיסים עד $50 או שאני מפספס משהו?
פורסם 2014 בנובמבר 2610 שנים נראה לי התכוונת לומר 'בחרתי משלוח יקר יותר' ולא 'בחרתי מוצר יקר יותר'.המיסים מחושבים לפי סך הכל מוצר+משלוח ולכן יש מיסים בשני.בכל מקרה, אם בארץ לא יקחו מיסים ממך, תקבל החזר על הסכום של המיסים.לפי החוק עכישו בארץ, אם המוצר מתחת ל$75, המשלוח לא נכלל בחישוב דרגת המס ולכן תהיה פטור ממס בארץ.זאת כמובן כל עוד יש הפרדה בין מחיר המוצר למשלוח וכאן ללא ספק יש את זה ואי אפשר לרמות עם אמזון.
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים לפי החוק עכישו בארץ, אם המוצר מתחת ל$75, המשלוח לא נכלל בחישוב דרגת המס ולכן תהיה פטור ממס בארץ.זאת כמובן כל עוד יש הפרדה בין מחיר המוצר למשלוח וכאן ללא ספק יש את זה ואי אפשר לרמות עם אמזון.פעם ראשונה אני שומע על זה, יש איזה מקור רישמי שבהוא כתוב על זה אם אצתרך להתמודד מול מס הכנסה?
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים בבקשה, מאתר המכס עצמו:http://taxes.gov.il/customs/personalimport/pages/yebueshe_guide.aspx#GovXParagraphTitle3
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים Amazon עובדים בשיטה של משלוח עד הבית בלי כאבי ראש של הלקוח, אם המוצר שאתה מזמין דורש תשלום של מכס ומע״מ(הם מחשבים מכס ומע״מ לפי החוק הישראלי שכולל בתוכו את מחיר המשלוח של המוצר...) הם מחייבים אותו מראש ואז החברת בת שלהם (i-parcel) מתעסק בשיחרור המוצר ממכס והעברה שלו לשירות המשלוחים עד הבית של דואר ישראל.בגדול התשלום שלך כולל הכל, מכס, מע״מ, כאב הראש של שיחרור החבילה ושליח עד הבית, בגדול פשוט תענוג להזמין מהם כי אני יודע שהמוצר יגיע אלי עם שליח תוך גג 14 ימים מרגע השליחה. (בדרך כלל מגיע אחרי 5-7 ימים והיו לי כבר מקרים שהגיע לי תוך 3 ימים) נערך 2014 בנובמבר 2710 שנים על-ידי taimor
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים איך זה עבוד מבחינת משהו שרוצים להזמין ונגיד דורש אישור משרד ממשלתי כלשהו?
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים איך זה עבוד מבחינת משהו שרוצים להזמין ונגיד דורש אישור משרד ממשלתי כלשהו?לא ברור מה השאלה שלך?
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים מחבר נראה לי התכוונת לומר 'בחרתי משלוח יקר יותר' ולא 'בחרתי מוצר יקר יותר'.צודק, טעות שלי. אותו מוצר עם משלוח מהיר יותר אבל הערך של מוצר הוא מתחת להגדרה של $75אז לא אמורים לקחת בערך מוצר גם ערך משלוח אלה, אחרי שערך מוצר עובר $75.לפי החוק עכישו בארץ, אם המוצר מתחת ל$75, המשלוח לא נכלל בחישוב דרגת המס ולכן תהיה פטור ממס בארץ.זאת כמובן כל עוד יש הפרדה בין מחיר המוצר למשלוח וכאן ללא ספק יש את זה ואי אפשר לרמות עם אמזון.ליתר דיוק אמור להיות פטור ממס, מכס וממע''ם נכון? נערך 2014 בנובמבר 2710 שנים על-ידי Boris_yo
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים המוצר שהראית פה אמור להיות פטור מיסים כי אתה עובר את ה-$75 רק בגלל המשלוח לכן תהיה פטור.אמזון לוקחים כי ככה החישוב שלהם עובד. זה לא אומר שהם יבואו למכס ויביאו את הכסף. רק אם המכס ידרוש הם ישלמו.
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים המוצר שהראית פה אמור להיות פטור מיסים כי אתה עובר את ה-$75 רק בגלל המשלוח לכן תהיה פטור.אמזון לוקחים כי ככה החישוב שלהם עובד. זה לא אומר שהם יבואו למכס ויביאו את הכסף. רק אם המכס ידרוש הם ישלמו.לא מדוייקהם ייגבו ממךואם לא יגבו מהם אתה תקבל את הכסף חזרה
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים לא ברור מה השאלה שלך?נגיד משרד התקשורת יכול לדרוש אישור כלשהו על משהו שמשדר בתדר ספציפי, או משרד התחבורה יכול לבקש אישור יבוא על בלמים שהזמנתי כי זה חלק בטיחותי.
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים נגיד משרד התקשורת יכול לדרוש אישור כלשהו על משהו שמשדר בתדר ספציפי, או משרד התחבורה יכול לבקש אישור יבוא על בלמים שהזמנתי כי זה חלק בטיחותי.עדיין השאלה שלך לא ברורהבכל מקרה אם נדרשים אישורים כלשהם כמו מכון התקנים(מה שקורה בדר"כ עם צמיגים לאופנועים שחשבתי לייבא)אתה תידרש להשיג אותםוכמובן זה יעלה לך כסף
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים זה מה ששאלתי, כמו במקרה שלך, חוץ ממכון התקנים תצטרך אישור יבוא של משרד התחבורה שיכלול בתוכו צורך באישור מוסך כי זה חלק בטיחותי (רוכב כביש בעצמי)
פורסם 2014 בנובמבר 2710 שנים לא יצא לי להזמין איתם משהו כזה, אבל כן הזמנתי דרך BUY2USA ואוכל לפרט אם צריך על התהליך שדרש אישור/בדיקה אם זה יעזור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.