עבור לתוכן

מיסי יבוא של ארץ במשלוח דרך אמזון בינלאומי?

Featured Replies

פורסם

רציתי לבדוק כמה יעלה לי לשלוח אביזר של צילום לארץ ויצא $56.90 לפני מיסים ו זה ביחד עם עלות משלוח:

amazon_import_duties1.jpg

אבל כאן כאשר בחרתי מוצר יותר יקר, יצא $84.88 + $14.43 מיסים:

amazon_import_duties2.jpg

האם אמזון עוד סופרים גובה פטור של מיסים עד $50 או שאני מפספס משהו?

• תגובות 93
  • צפיות 50.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התשובה בגוף השאלה

שים לב למחיר המשלוח בשני המקרים

פורסם

נראה לי התכוונת לומר 'בחרתי משלוח יקר יותר' ולא 'בחרתי מוצר יקר יותר'.

המיסים מחושבים לפי סך הכל מוצר+משלוח ולכן יש מיסים בשני.

בכל מקרה, אם בארץ לא יקחו מיסים ממך, תקבל החזר על הסכום של המיסים.

לפי החוק עכישו בארץ, אם המוצר מתחת ל$75, המשלוח לא נכלל בחישוב דרגת המס ולכן תהיה פטור ממס בארץ.

זאת כמובן כל עוד יש הפרדה בין מחיר המוצר למשלוח וכאן ללא ספק יש את זה ואי אפשר לרמות עם אמזון.

פורסם
לפי החוק עכישו בארץ, אם המוצר מתחת ל$75, המשלוח לא נכלל בחישוב דרגת המס ולכן תהיה פטור ממס בארץ.

זאת כמובן כל עוד יש הפרדה בין מחיר המוצר למשלוח וכאן ללא ספק יש את זה ואי אפשר לרמות עם אמזון.

פעם ראשונה אני שומע על זה, יש איזה מקור רישמי שבהוא כתוב על זה אם אצתרך להתמודד מול מס הכנסה?

פורסם

Amazon עובדים בשיטה של משלוח עד הבית בלי כאבי ראש של הלקוח, אם המוצר שאתה מזמין דורש תשלום של מכס ומע״מ(הם מחשבים מכס ומע״מ לפי החוק הישראלי שכולל בתוכו את מחיר המשלוח של המוצר...) הם מחייבים אותו מראש ואז החברת בת שלהם (i-parcel) מתעסק בשיחרור המוצר ממכס והעברה שלו לשירות המשלוחים עד הבית של דואר ישראל.

בגדול התשלום שלך כולל הכל, מכס, מע״מ, כאב הראש של שיחרור החבילה ושליח עד הבית, בגדול פשוט תענוג להזמין מהם כי אני יודע שהמוצר יגיע אלי עם שליח תוך גג 14 ימים מרגע השליחה. (בדרך כלל מגיע אחרי 5-7 ימים והיו לי כבר מקרים שהגיע לי תוך 3 ימים)

פורסם

איך זה עבוד מבחינת משהו שרוצים להזמין ונגיד דורש אישור משרד ממשלתי כלשהו?

פורסם
איך זה עבוד מבחינת משהו שרוצים להזמין ונגיד דורש אישור משרד ממשלתי כלשהו?

לא ברור מה השאלה שלך?

פורסם
  • מחבר
נראה לי התכוונת לומר 'בחרתי משלוח יקר יותר' ולא 'בחרתי מוצר יקר יותר'.

צודק, טעות שלי. אותו מוצר עם משלוח מהיר יותר אבל הערך של מוצר הוא מתחת להגדרה של $75

אז לא אמורים לקחת בערך מוצר גם ערך משלוח אלה, אחרי שערך מוצר עובר $75.

ליתר דיוק אמור להיות פטור ממס, מכס וממע''ם נכון?

פורסם

המוצר שהראית פה אמור להיות פטור מיסים כי אתה עובר את ה-$75 רק בגלל המשלוח לכן תהיה פטור.

אמזון לוקחים כי ככה החישוב שלהם עובד. זה לא אומר שהם יבואו למכס ויביאו את הכסף. רק אם המכס ידרוש הם ישלמו.

פורסם
המוצר שהראית פה אמור להיות פטור מיסים כי אתה עובר את ה-$75 רק בגלל המשלוח לכן תהיה פטור.

אמזון לוקחים כי ככה החישוב שלהם עובד. זה לא אומר שהם יבואו למכס ויביאו את הכסף. רק אם המכס ידרוש הם ישלמו.

לא מדוייק

הם ייגבו ממך

ואם לא יגבו מהם אתה תקבל את הכסף חזרה

פורסם
לא ברור מה השאלה שלך?

נגיד משרד התקשורת יכול לדרוש אישור כלשהו על משהו שמשדר בתדר ספציפי, או משרד התחבורה יכול לבקש אישור יבוא על בלמים שהזמנתי כי זה חלק בטיחותי.

פורסם
נגיד משרד התקשורת יכול לדרוש אישור כלשהו על משהו שמשדר בתדר ספציפי, או משרד התחבורה יכול לבקש אישור יבוא על בלמים שהזמנתי כי זה חלק בטיחותי.

עדיין השאלה שלך לא ברורה

בכל מקרה

אם נדרשים אישורים כלשהם כמו מכון התקנים(מה שקורה בדר"כ עם צמיגים לאופנועים שחשבתי לייבא)

אתה תידרש להשיג אותם

וכמובן זה יעלה לך כסף

פורסם

זה מה ששאלתי, כמו במקרה שלך, חוץ ממכון התקנים תצטרך אישור יבוא של משרד התחבורה שיכלול בתוכו צורך באישור מוסך כי זה חלק בטיחותי (רוכב כביש בעצמי)

פורסם

לא יצא לי להזמין איתם משהו כזה, אבל כן הזמנתי דרך BUY2USA ואוכל לפרט אם צריך על התהליך שדרש אישור/בדיקה אם זה יעזור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים