פורסם 2004 במרץ 1821 שנים יש לי מארז MIDI ATX ושמו לי בו מאוורר 80 MM מאחורה שמוציא אוויר.לפני חודשים, משהו כזה, המאוורר התחיל לעשות רעש חזק, שנמשך למשך 3 דקות כשמדליקים את המחשב.אני עשיתי בדיקה ואני בטוח ב-100% שהרעש נובע מהמאוורר הזה.אני ניקיתי את האבק מהמאוורר אבל הרעש ממנו (כשמדליקים את המחשב) עדיין נמשך.אז רציתי לשאול אם יש משהו שאני יכול לסדר במאוורר כדי שיפסיק להרעיש או שכדאי לי לקנות אחד חדש?
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים אפשר לשמן אותו, אבל זה לא תמיד עוזר יותר מידיהכי פשוט לקנות חדש ב-20 שקל ולחסוך לעצמך את כל הבלאגן והרעש לדעתי
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים מחבר תודה אחיבאמת עדיף שאני אקנה חדש, אין לי כוח להתחיל לשמן אותו עכשיווממתי מאוורר עולה 20 ש"ח? חשבתי יעלה לי 50 או 60 ש"ח.
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים גנרי עולה 10-20 שקלמשהו איכותי עולה בערך 60 שקלתעשה את השיקול שלך מה אתה מעדיף
פורסם 2004 במרץ 1821 שנים מחבר אני עומד למכור את המחשב, אז אני אקנה ג'נרי.רק עוד שאלה: כמה זמן לוקח בדרך כלל למאוורר ג'נרי להידפק ולהתחיל לעשות רעשים?
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מחבר טוב תודה אחיודרך אגב המאוורר הג'נרי שיש לי החזיק מעמד רק חודשיים או שלו פחות או יותר.
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים סליחה שאני מתערבאבל הניסיון שלי עם ג'נריים שנמכרו לי ב 18-21 שקל עד שהם מתחילים להתפרקס לוקח בערך 3-4 חודשים
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים מחבר סליחה שאני מתערבאבל הניסיון שלי עם ג'נריים שנמכרו לי ב 18-21 שקל עד שהם מתחילים להתפרקס לוקח בערך 3-4 חודשיםכן אחי, זה מה שקרה לי עם המאוורר 80 MM ג'נרי שיש לי עכשיו
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים המאוורר לא בסינכרון בהתחלה. תעצור אותו לשניה עם קיסם.מה לשמן איזה לשמן ???? תחבר אותו למארז עם רגליות סיליקון או גומי מקסימום עם איזה קיסם מתכתי באמצען . זה יעזור לסינכרון ויפחית מהויברציות - רעש לא רק בהתחלה.. בכללואם אתה קונה אז תשקיע במאוורר איכותי ושקט !
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים ואם אתה קונה אז תשקיע במאוורר איכותי ושקט ! עדיך שייקנה חדש ב-20 שקלים... מי שקונה ממנו ת'מחשב שישקיע בסוג המאוורר אם הוא רוצה...
פורסם 2004 במרץ 1921 שנים בקיצור לסיכוםמבחינת אריכות ימיםג'נרי - ללא חברה (חברה לא מוכרת)יש חברה שתיצר מאוררים שיחזיקו שנתייםויש כאלה שיחזיקו שבועייםבגלל זה זה ג'נריאי אפשר לסמוך עליהםהוא רוצה למחשב שימכר עוד מעט, שיקנה אחד כזהלמחשב החדש שיהיה שלך, תקנה אחד איכותי יותר
פורסם 2004 במרץ 2021 שנים מחבר טוב תודה אחים שליאני קונה מאוורר ג'נרי שעולה 8 שקל מחר (מייבואן)ולמחשב החדש אני אקנה משהו איכותי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.