עבור לתוכן

Samsung e-3300 ו-e1200 ביקורת נהדרת

Featured Replies

פורסם

שלום,אני רכשתי את שני הטלפונים הנ"ל

נתחיל מe1200

Samsung+E1200+Pusha+Black+Blue+White+Colors+Images+&+Photos.jpg

טלפון פשוט נהדר למי שרק רוצה לשיחות ולהודעות פשוטות,ושיהיה פשוט בכללי,ברמקול שומעים עוצמתי וברור,הסוללה מחזיקה שבוע וחצי(ללא הגזמה) מתי שבקושי משתמשים,המכשיר לא מכיל תכנים מעניינים,אלא מצוייד בכל הדברים הפשוטים כגון מחשבון,מצב פנס,שעון עצר,יומן ואפילו משחק סודוקו מעניין. המקשים נוחים ונחמדים המכשיר קל וקומפקטי,נהדר ועולה בערך 120 שקל

כל מי שיש לו מכשירי מגע מתקדמים צריך אחד כזה מתי שהוא רוצה סתם ללכת להליכה פשוטה או משהו. ושלא תחשבו שהוא זול,הוא איכותי מאוד.

#הטלפון מגיע עם כבל הטענה והוראות אבל ללא אוזניות,אני קניתי אוזניות לזה והוא עובד מצויין איתם

סמסונג E3300

GT-E3309ZKITHL-53706-0.jpg

טלפון מדהים בדומה לE1200 רק שהוא עם מאפיינים משוכללים מאוד,כמו פייסבוק,אינטרנט,תוכנת צ'אטים מיוחדים,נגן אודיו מתקדם,דואר אלקטרוני ועוד

קודם כל בטלפון הזה יש כל מה שצריכים,והיום הכל ניתן להורדה בתוכנות ג'אווה ,יש לו עיצוב יפהפה פשוט ונוח כמו לE1200 ,הסוללה מחזיקה מעמד זמן רב מאוד(כנראה כמו הE1200 בערך במצבי המתנה ,רק לא בדקתי עדיין או שטיפה פחות בגלל שזה דור 3) ,למי שלא אוהב מכשירי מגע ואוהב פשיטות זה המכשיר בשבילו!(או אפילו מי שאוהב מגע אבל גם פשוט שיהיה לו גם כזה) אני אישית מאוד התרשמתי מהנגן,ברוב המכשירים מהסוג הזה אין הפסקה של השיר מתי שאתה מנתק את האוזניות ובE3300 ,מתי שמישהו מתקשר,או שאתה מנתק את האוזנייה ישר השיר מפסיק(עד שתלחץ להפעיל אותו שוב) ,הנגן מאוד מקצועי ובקלות ניתן לראות סרטים וסרטונים ביוטיוב והכל במקצועיות רבה למי שמבין,למי שאוהב מכשירים מקצועיים ומעודכנים זה יהיה המכשיר בין הטובים,ואני לא יודע מה לגבי הנוקיה החדש שיצא(למרות שהוא לא נשמע טוב בביקורות) אבל ללא ספק המכשיר בין הטובים שאפשר להשיג מבין הלא מגע היום,המכשיר נוח למגע וקומפקטי,המצלמה היא 640X480 אבל זה הסטנדרט היום ,מה צריך יותר,יש גם וידיאו ונגן וידיאו,המחיר נהדר גם הוא,בערך 320 שקל והוא שלכם,המכשיר מאוד איכותי ולא זול ,מניסיון אלו מכשירים שמחזיקים שנים בלי בעיות,ואם לא במקרה הכי גרוע מקסימום קונים חדש זה מאוד זול.

#הטלפון מגיע עם כבל הטענה והוראות מיוחדות,הוא לא בא עם אוזניות וusb,אבל הוא עם חיבור 3.5 וחיבור sub standard של סמסונג אז אין בעיה לקנות בכל חנות.

פורסם
  • מחבר

אמצע או סוף 2012

פורסם

הE1200 הוא לא בדיוק סמארטפון... למעשה הוא ההתגלמות המושלמת של dumb-phone. אשכרה אי-אפשר לבצע שום שינוי במכשיר - לא להכניס שום דבר (אפילו לא רינגטון) ולא להוציא שום דבר. אין מצלמה, אין תמיכה בזכרון חיצוני, אין אפשרות חיבור למחשב. פשוט כלום. שיחות + SMS.

אחלה טלפון, אגב.

פורסם
  • מחבר

שמתי לב עכשיו אבל בכל מקרה השארתי אותו ביחד עם ה3300 שהוא כן

לגבי ה1200 אני עוד לא ניסיתי אותו לטווח הרחוק אבל הוא נראה סבבה יחסית למי שמחפש שקט נפשי קצת מכל האפליקציות והתמונות ורוצה לחזור לימים של פעם,הטלפון יחד עם המשחק סודוקו מספק את האווירה

אני חושב שזה דווקא הקטע לא מצלמה לא אינטרנט לא אפליקציות, זה באמת היה מעצבן אם הוא היה בלי אפליקציות ועם מצלמה למשל ,או בלי אפליקציות רק אינטרנט,כי זה לא מתאים לטלפונים מהסוגים האלה

- - - תגובה אוחדה: - - -

הE1200 הוא לא בדיוק סמארטפון... למעשה הוא ההתגלמות המושלמת של dumb-phone. אשכרה אי-אפשר לבצע שום שינוי במכשיר - לא להכניס שום דבר (אפילו לא רינגטון) ולא להוציא שום דבר. אין מצלמה, אין תמיכה בזכרון חיצוני, אין אפשרות חיבור למחשב. פשוט כלום. שיחות + SMS.

אחלה טלפון, אגב.

ד"א אתה חושב שאם היה מצלמה היה יותר טוב? או משהו אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים