עבור לתוכן

בעיה מאוד מוזרה ומעצבנת, ב-Firewall של ESET Smart Security

Featured Replies

פורסם

היי,

אני משתמש ב-Eset Smart Security כבר שנים, מאוד אוהב אותו ומאוד מרוצה ממנו..

תמיד אני שם את ה-Firewall על מצב ידני, שכל דבר שפונה לאינטרנט שיקפיץ לי הודעה של Allow ו-Deny ואני אאשר.

לאחר הפירמוט האחרון, התקנתי את ה-Smart Security 8 .. וכרגיל שמתי את הפיירוול על מצב ידני,

הוא הקפיץ לי הודעה סתם דוגמא של Google Chrome, עכשיו אני אצרף שני תמונות ואסביר:

jtgnmf1a1nmj.png

tnmg5y45dioo.png

בתמונה הראשונה, שאף V לא מסומן, הוא מבקש ממני לאשר כתובת אחת, ואז כל אתר שאני נכנס אני צריך ללחוץ מיליון פעמים על Allow, ולא עושים את זה, בתמונה השנייה יש V על Remember Action, שזה מאשר את כל מי שפונה בתוכנה הספציפית הזאת, ובזה משתמשים.

עכשיו כאן מתחילה הבעיה, לאחר הפירמוט האחרון, כל פעם שאני מסמן V על Remember Action זה מוסיף ליד ה-Allow את הסמל ה"הפעל כמנהל" הזה וינדוס, לא יודע אם זה קשור אבל שאני לוחץ על Allow הזה שזה מה שאני צריך תמיד בעצם, נתקע לי האנטי וירוס, הוא לא מגיב והחלון הזה נשאר ככה,

אני באמת משתגע מזה כי גם חיפשתי בגוגל על זה ולא מצאתי דבר, בהתחלה חשבתי שזה באג בגרסא 8 אז הורדתי את 7 שהייתה לי בעבר וגם שם זה קורה, אז זה כנראה בעיה אחרת שאני לא מצליח לדעת למה היא קשורה..

אודה למי שיצליח לעזור לי בפתרון התקלה הזו,

תודה

פורסם

תנסה לכבות את "Require full administrator rights for users with limited administrator accounts" תחת setup -> User interface -> Access setup.

בלי שום קשר זה לא אמור להיתקע. יתכן וכדאי למחוק לחלוטין (באמצעות הכלי הזה), לעדכן את וינדאוס, ולהתקין מחדש.

נערך על-ידי MalGano

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים