עבור לתוכן

זכרונות מפתיעים מאוד !!!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם:

אתמול קניתי לחבר שלי זיכרון מיד שניה הזכרון הוא 333MHZ ורשום עליו שהתזמונים שלו הם: 2.5-6-3-3 וחשבתי לעצמי יהיה מעניין לבדוק אותו ולראות לאן הוא יוכל להגיע... אחרי הבדיקה אני ממש הופתעתי !!! הזכרון הגיע ל 460MHZ על התזמונים המקוריים 2.5-6-3-3 ויכול להיות שהם היו יכולים לעלותל עוד קצת ( לא בדקתי כי תראו מה השעה... :) )

תגידו לי מה אתם אומרים טוב/לא טוב פשוט מעניין אותי לדעת עם הם הגיע ל OC טוב...

פורסם

וואו...מעניין!!

איזה חברה הם? :o

פורסם

הזיכרון מחברת geil

רשום בתת כותברת ;D

פורסם

לא פחות חשוב מאיזה זכרון זה - על איזה לוח (חברה, צ'יפסט ודגם) בוצע ההישג המרשים הזה?

תודה.

פורסם

Nice results, it's not uncommon for memory to go much above it's rated speed though, this doesn't mean all modules from this series will perform the same though.

How much VDIMM did you use?

פורסם

עד כמה אתה בטוח שהזיכרון באמת פועל ב 460 מה"ז ?

אם העלת את הבאס, זה לא אומר שגם הזיכרון עלה יחד איתו. הלוח יכול היה לשנות את המחלק שלו.

פורסם

אצלי הוא פול חופשי אל 433מה"צ לא ניסיתי יותר :)

ניסיתי להחליף מכפלה למעבד והוא לא משנה הוא חוזר תמיד למצב הרגיל או שהוא פשוט ניתקע לי וצריך

לעשות CLEAR CMOS מה זה יכול להיות למה זה קורה?

הרי הלוח אמור לתת אפשרות לשנות הכל חופשי לא?

פורסם
  • מחבר

בדקתי שני סטיקים כאלה כל אחד בנפרד ( לא בדואל ) והם היו על 460MHZ ההפשרות בביוס היתה על 100% ולא על BY SPD וה FSB היה על 230X11 ניסיתי את זה על הלוח של גיגה בייט 7NNXP מבוסס AMD רציתי גם לציין שעשיתי MEMTEST מ 5 בבוקר עד עכשיו ולא היתה שום שגיעה...

אילו הזכרונות רק שאלה 400MHZ...

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRGIL4003C&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432

פורסם

גם לי יש כאלה כמו שלך 333מה"צ...

פורסם
  • מחבר

לא הם לא שלי הם של חבר לי יש 1GB GEIL 433MHZ 512X2...

כנראה שהמכפלה של המעבד שלך נעולה... למרות שזה נראה לי מוזר אני חושב שמעבדים כמו שלך שיצאו מזמן לא היו נעולים...

פורסם

לפני זה היה לי 2200+ אבל נאלצתי למכור עקב בעיותכספיות שהיו :-\ וזה כבר היה לי בבית אז נישארתי איתו :'(

פורסם
  • מחבר

התזמונים המקוריים של הזכרונות שלך הם 2.5-6-3-3 ב 333MHZ על איזה תיזמונים הם עומדים עכשיו אחרי ה OC ??

פורסם

כמובן אל מקוריים הם יכולים חופשי לעבוד 2.2.2.5 ו-400מה"צ :)

פורסם
  • מחבר

זה התוצאנ ב PCMARK 2002 שהזכרונות על 450MHZ על תזמונים של 6-2.5-3-3

אופססס זה קצת גדול מדיי ואני לא יודע אך להקטין... אז במידה ומישהו כאן יתעצבן אני יוריד את התמונה...

פורסם

כמובן אל מקוריים הם יכולים חופשי לעבוד 2.2.2.5 ו-400מה"צ :)

אתה בטוח?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים